Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgrasmat

21 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  € 16,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  € 18,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. London New 1
  NEW
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new 2022
 4. Kunstgras Playgrass 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 5. Kunstgras London 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London
 6. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 7. Kunstgras All Play 4
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 8. Kunstgras Palma 2
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Palma
 9. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 10. Kunstgras Sportland
  Nieuw
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Sportland
 11. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 49,95
  per m²
  Kunstgras Golf New

21 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar een kunstgrasmat die je kunt aanleggen omdat je kunstgras in je tuinkunstgras op een balkon, een kunstgras terras of kunstgras op een andere plek wilt? Dan zit je goed bij Kunstgrasnet.nl. Ben je op zoek naar een kunstgras aanbieding? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kunstgrasnet is dé expert op het gebied van kunstgrasmatten, kunstgras rollen en alle andere soorten kunstgras. 

Voordeel van een kunstgrasmat

Waarom zou ik nou eigenlijk een kunstgrasmat willen aanleggen? Dat vragen veel klanten zich af. Een kunstgrasmat zorgt voor een schitterend groen gazon dat geen onderhoud nodig heeft. Hoe vaak zie je mensen wel niet in de tuin bezig met sproeiers, bemesting en grasmaaien? Wij kunnen ons voorstellen dat dat niet altijd een klus is waar je zin in hebt of waar je tijd voor hebt. Tuinonderhoud kost nou eenmaal veel tijd. Precies daarom is een kunstgrasmat een perfecte oplossing, want kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Onderhoudsvrij dankzij een kunstgrasmat

Nadat het de kunstgrasmatten zijn aangelegd geniet je van een onderhoudsvrije tuin, zodat je je kunt richten op dingen die jij veel leuker vindt om te doen. Een ander voordeel aan een kunstgrasmat is de demping die het biedt. Een kunstgrasmat zorgt altijd voor een prettige en zachte demping waardoor het prettig is om er overheen te lopen. Ook als kunstgras speelgras voor kinderen is deze demping een uitkomst, omdat het een heel extra veiligheid biedt. Kunstgrasmatten worden vaak toegepast op speelvelden en als sport kunstgras, zodat kinderen en sporters minder snel blessures oplopen.

Kunstgrasmatten kopen

Bij Kunstgrasnet kun je kunstgrasmatten kopen in de meeste uiteenlopende soorten, maten en kleuren. Ons assortiment is ongelooflijk breed, zodat er voor iedereen altijd iets bij zit. Zelfs als je op zoek bent naar gekleurd kunstgras ben je bij ons aan het juiste adres. Als kunstgras expert en grootste kunstgras webshop bieden wij het goedkoopste kunstgras aan, omdat wij het kunstgras op rol in grote hoeveelheden rechtstreeks bij de groothandel inkopen. Dit inkoopvoordeel zorgt ervoor dat jij de laagst mogelijke prijs voor de beste kwaliteit matten betaald. Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je kunstgrasmatten verkrijgen met een breedte van 34 of 5 meter. 

Ook het aanleggen van kunstgras wordt door ons gerealiseerd wanneer dat is gewenst. Wil je toch liever zelf je kunstgras leggen? Geen probleem! Onze experts helpen jou graag met de juiste adviezen en met behulp van onze handleiding kun je de kunstgrasmatten ook goed zelf leggen. Vergeet niet om de juiste kunstgras accessoires te bestellen, zoals een drainagemat of kunstgras valdemping. Wij zorgen ervoor dat we zo goed mogelijke service bieden voor een scherpe prijs. 

Ondergrond voor een kunstgrasmat

Meestal wordt een kunstgrasmat op een plek gelegd waar van origine natuurgras lag. Het is belangrijk om daar de zwarte grond met wortels te verwijderen. Je wilt namelijk niet dat die grond verzakt. Het beste kies je voor een granulaat ondergrond als je kunstgras, of Grastapijt aanlegt. Het zorgt er namelijk voor dat er stevigheid geboden wordt, maar het laat daar boven op ook makkelijk water door. Hiermee voorkom je dat je kunstgrasmat bol komt te staan na een regenbui. 

In een tuin wordt vaak geel, of wit kwartszand gebruikt als kunstgras ondergrond. Nadeel hiervan is dat kunstgras zand minder stevig is dan granulaat, waardoor het kunstgras veel sneller wegzakt. Ook de afwatering is iets minder effectief op deze ondergrond. Om dit op te lossen is het een mogelijkheid om drainagepijpen aan te leggen.