Mis jij een stukje groen rondom het huis? Maak van je balkon een heerlijke plek om te ontspannen met kunstgras van Kunstgrasnet. Met ons kunstgras creëer je eenvoudig jouw eigen groene plekje, die óók nog eens heel gemakkelijk te onderhouden is. Zo geniet je het hele jaar door van een mooi balkon. En wie wil dat nou niet?

5 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. London New 1
  NEW
  € 26,95
  € 20,95
  per m²
  Poolhoogte
  27 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Chill 2.0 |   Product van het Jaar | Best Deal
  20% KORTING
  € 33,95
  € 25,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 38,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  22 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. Kunstgras Discovery 2
  KINDER KUNSTGRAS
  € 42,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  37 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Naturel 2.0 | Natuurlijk kunstgras
  20% KORTING
  € 47,45
  € 37,95
  per m²
  Poolhoogte
  40 mm
  Zachtheid
  Echtheid

5 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstgras voor het balkon

Advies op maat van Kunstgrasnet.nl

Kun je kunstgras op je dakterras of balkon aanleggen?

Ja, kunstgras kan zeker op een balkon gelegd worden. Kunstgras kan zowel op een balkon als op een terras gebruikt worden. Aangezien er geen echt gras kan groeien, zorg je door kunstgras te kopen er toch voor dat je balkon er groen uitziet! Als je kunstgras op je balkon of terras gaat aanleggen, is het belangrijk dat de ondergrond egaal is en dat water goed kan weglopen. Om dit te bereiken, raden wij je aan om valdemping of een kunstgras drainagemat onder het kunstgras te leggen. Je kunt het kunstgras vastzetten met onze kunstgraskit. Leg je het kunstgras liever niet vast? Zet er dan wat spullen op zoals een tafel, stoelen of plantenbakken.

Wil je jouw balkon zomerproof maken? Lees dan onze blog ‘Maak je balkon zomerproof met kunstgras!’.

Bestel online het kunstgras voor op je balkon

Met een kunstgrastapijt op je balkon creëer je het echte buitengevoel, ook op tien verdiepingen hoog! Kies ervoor om het kunstgras op je balkon zelf aan te leggen of maak gebruik van onze aanlegservice. Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen. Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 3 meter breedkunstgras van 4 breed en kunstgras van 5 meter breed. 

Is kunstgras op een balkon comfortabel?

Ons kunstgras en Grastapijt is zeer comfortabel. Het belast je gewrichten bijna niet en je kunt er zelfs op gaan liggen in de zomer. Ideaal toch? Ook handig voor als je kinderen hebt; vallen op het kunstgras zal je kind weinig tot helemaal niet bezeren. Hierdoor is het dus ideaal als kunstgras speelgras voor de kinderen. Kunstgras biedt daarnaast nog vele voordelen.

Hoeveel onderhoud heeft kunstgras voor op een balkon nodig?

Naast dat het comfortabel is, hoef je ook vrijwel geen onderhoud te plegen aan kunstgras op het balkon. In de herfst moet je even de bladeren er regelmatig af halen met een veger, anders loop je risico op onkruidgroei. Daar is verder ook alles mee gezegd. Genieten van een mooie kunstgrasmat was nog nooit zo simpel.

Heb jij nog vragen over de verschillende soorten kunstgras voor op het balkon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorbeelden van balkons en dakterassen 

Veel mensen hebben tegenwoordig geen tuin meer bij het huis en kunnen dus geen echt gras bij het huis hebben. Met de ontwikkelingen op het gebied van kunstgras is het tegenwoordig mogelijk om alsnog een mooi stuk groen op het balkon of dakterras te hebben. Er zijn veel verschillende mogelijkheden hoe je kunstgras kan gebruiken op een balkon of dakterras. Hieronder hebben we mooie voorbeelden van een groen balkon of dakterras.

Het eerste dakterras bevind zich midden in het centrum van onze hoofdstad. Omdat er geen mogelijkheid was voor een mooi stuk gras op de grond is er gekozen om een groot gedeelte van het dakterras te beleggen met het mooie kunstgras Naturel. In combinatie met de planten en de beelden lijkt het net alsof het een echte tuin is, alleen dan met een mooi uitzicht erbij!

Uitzicht van een dakterras met kunstgras in Amsterdam

De eigenaar van dit dakterras, toevallig ook in Amsterdam, wou graag een stukje gras dat goed zou passen bij de strakke uitstraling van het dakterras. Met het zachte kunstgras Discovery blijft de stijl van het dakterras intact en zijn er bovendien niet eens meer schoenen nodig om lekker te relaxen en te genieten van het mooie uitzicht.

Dakterras met kunstgras en dividers

Het volgende dakterras in Mijdrecht is totaal iets anders dan de andere opdrachten die wij hebben mogen doen. Zo hadden de eigenaren van dit gebouw een schuin dak waar ze niet goed mee wisten wat ze er mee moesten doen. Het liefst wouden ze iets natuurlijk aangezien er zoveel natuur om het gebouw is. De oplossing lag voor ons snel voor de hand, een mooi stuk kunstgras Discovery.

Schuin dak met kunstgras

Het laatste balkon dat wij graag willen laten zien als voorbeeld is dit gezellige balkon in Arnhem. De eigenaren wilden een balkon dat zo dicht mogelijk bij 'een echte tuin' in de buurt kwam. En met alle planten en het kunstgras Tenerife vinden wij het toch heel erg lijken op een echte tuin!

Balkon met plantenbakken en kunstgras

Hopelijk heb je met deze mooie voorbeelden goede ideeën gekregen voor je eigen balkon of dakterras!