Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras voor het balkon

Advies op maat

Heb jij al eens gedacht aan kunstgras op je balkon? Als je midden in de stad in een appartement of flat woont en geen eigen tuin hebt, zorgt kunstgras op je balkon voor jouw eigen groene oase! Een speciale ondergrond leggen is niet nodig voor kunstgras op je balkon. Wel is het belangrijk dat er een goede afwatering is. Lees hier meer over de ondergrond voor kunstgras. Daarnaast is ons kunstgras op rol bestand tegen alle weersomstandigheden. Dus voor zowel een onderhoudsvriendelijk als een groen balkon kies je voor kunstgras!

Bestel online het kunstgras voor op je balkon

Met een kunstgrastapijt op je balkon creëer je het echte buitengevoel, ook op tien verdiepingen hoog! Kies ervoor om het kunstgras op je balkon zelf aan te leggen of maak gebruik van onze aanlegservice. Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen.

Is kunstgras op een balkon comfortabel?

Ons kunstgras en Grastapijt is zeer comfortabel. Het belast je gewrichten bijna niet en je kunt er zelfs op gaan liggen in de zomer. Ideaal toch? Ook handig voor als je kinderen hebt; vallen op het kunstgras zal je kind weinig tot helemaal niet bezeren. Hierdoor is het dus ideaal als kunstgras speelgras voor de kinderen.

Hoeveel onderhoud heeft kunstgras voor op een balkon nodig?

Naast dat het comfortabel is, hoef je ook vrijwel geen onderhoud te plegen aan kunstgras op het balkon. In de herfst moet je even de bladeren er regelmatig af halen met een veger, anders loop je risico op onkruidgroei. Daar is verder ook alles mee gezegd. Genieten van een mooie kunstgrasmat was nog nooit zo simpel.

Heb jij nog vragen over de verschillende soorten kunstgras voor op het balkon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorbeelden van balkons en dakterassen 

Veel mensen hebben tegenwoordig geen tuin meer bij het huis en kunnen dus geen echt gras bij het huis hebben. Met de ontwikkelingen op het gebied van kunstgras is het tegenwoordig mogelijk om alsnog een mooi stuk groen op het balkon of dakterras te hebben. Er zijn veel verschillende mogelijkheden hoe je kunstgras kan gebruiken op een balkon of dakterras. Hieronder hebben we mooie voorbeelden van een groen balkon of dakterras.

Het eerste dakterras bevind zich midden in het centrum van onze hoofdstad. Omdat er geen mogelijkheid was voor een mooi stuk gras op de grond is er gekozen om een groot gedeelte van het dakterras te beleggen met het mooie kunstgras Naturel. In combinatie met de planten en de beelden lijkt het net alsof het een echte tuin is, alleen dan met een mooi uitzicht erbij!

De eigenaar van dit dakterras, toevallig ook in Amsterdam, wou graag een stukje gras dat goed zou passen bij de strakke uitstraling van het dakterras. Met het zachte kunstgras Discovery blijft de stijl van het dakterras intact en zijn er bovendien niet eens meer schoenen nodig om lekker te relaxen en te genieten van het mooie uitzicht.

Het volgende dakterras in Mijdrecht is totaal iets anders dan de andere opdrachten die wij hebben mogen doen. Zo hadden de eigenaren van dit gebouw een schuin dak waar ze niet goed mee wisten wat ze er mee moesten doen. Het liefst wouden ze iets natuurlijk aangezien er zoveel natuur om het gebouw is. De oplossing lag voor ons snel voor de hand, een mooi stuk kunstgras Discovery.

Het laatste balkon die wij graag wouden laten zien als voorbeeld is dit gezellige balkon in Arnhem. De eigenaren wouden een balkon dat zou dicht mogelijk zou zijn bij een echte tuin. En met alle planten en het kunstgras Tenerife vinden wij het toch heel erg lijken op een echte tuin!

Hopelijk heb je met deze mooie voorbeelden goede ideeën gekregen voor je eigen balkon of dakterras!

 

4 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren