Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras rol

Kunstgras is een product dat zorgt voor een schitterende tuin die weinig onderhoud nodig heeft. Mensen vragen zich soms af hoe kunstgras geleverd wordt voordat ze kunstgras kopen. Voor grote oppervlaktes is namelijk ook veel kunstgras nodig. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er meerdere vrachtwagens moeten komen om jouw kunstgras te bezorgen. 

Kunstgras op rol

Om het kunstgras, of grastapijt zo efficiënt mogelijk te bezorgen bieden wij ons kunstgras op een rol aan. Kunstgras wordt in stroken gesneden en vervolgens opgerold om op die manier ruimte bij het leveren te besparen. Er ontstaat geen schade aan het kunstgras als het is opgerold en daarbij is het ook ideaal voor het plaatsen van het kunstgras. De breedte van de strook is als klaar, dus je kunt de rollen neerleggen en uitrollen totdat er een volledige kunstgrasmat ligt. Afhankelijk van de oppervlakte waarop je kunstgras wilt leggen krijg je een bepaald aantal rollen kunstgras. Als je kunstgras laat leggen door onze professionals dan zorgen zij dat het kunstgras op rol wordt geplaatst op de gewenste oppervlakte. 

Grastapijt op rol

Waar veel mensen denken dat grastapijt en kunstgras precies hetzelfde product is maken wij bij Kunstgrasnet daar een onderscheid in. Kunstgras is een product dat een iets hogere kwaliteit waarborgt dan grastapijt. Dat heeft te maken met het feit dat kunstgrasmatten tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden is door de kwaliteit van de vezels en de soms verschillende kleuren van de vezels. Grastapijt is een iets goedkoper product dat dus ook iets minder lange vezels heeft. Hierdoor lijkt het iets minder echt dan kunstgras zelf. Onze blog over het verschil tussen kunstgras en grastapijt gaat hier verder op in. Ook voor grastapijt geldt dat het een product is dat wordt geleverd op rol. Kunstgras van Kunstgrasnet wordt op rol geleverd omdat het efficiënt is, makkelijk is voor het plaatsen en geen schade veroorzaakt. 

Goedkoop kunstgras op rol

Voor budget kunstgras op rol ben je ook bij Kunstgrasnet op het juiste adres. Omdat wij in de markt één van de grootste aanbieders zijn kunnen we rechtstreeks groot inkopen bij de groothandel. Dat zorgt ervoor dat jij als klant goedkoop kunstgras op rol bij ons kunt kopen. Om het verschil met andere aanbieders te duiden laten we het verschil zien bij onze producten. Onze grote voorraad zorgt ervoor dat er voor ieders wensen goedkoop kunstgras op rol te koop is bij Kunstgrasnet. Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen.

Sport kunstgras op rol

Niet alleen in de tuin, op het balkon of op het terras; ook op de sportvelden doen het kunstgras steeds meer zijn intrede. Kunstgras is natuurlijk erg geschikt om op te sporten. Het heeft bijvoorbeeld weinig onderhoud nodig, waardoor er bij weertype op gesport kan worden. Ook heeft kunstgras een erg dempende werking, waardoor eventuele blessures kunnen worden voorkomen. Kunstgras op rol is bovendien erg handig te leggen. Het leggen van sportvelden met een groot formaat, voor bijvoorbeeld voetbal of hockey, is dus erg eenvoudig en snel gedaan.

Gekleurd kunstgras op rol

Kunstgras is natuurlijk negen van de tien keer groen, maar wist je dat kunstgras tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog beschikbaar is? Ben je dus op zoek naar kunstgras op rol, maar wil je nét even iets anders dan alle anderen? Neem dan vooral eens een kijkje tussen ons gekleurde kunstgras. Of je nu gaat voor een rol blauw, roze, zilver of zwart kunstgras; je zorgt hoe dan ook voor een uniek stukje kunstgras in jouw tuin, balkon of terras. 

Voordelen kunstgras op rol 

Kunstgras op rol biedt een aantal grote voordelen. Waar mensen met gewoon gras in de tuin vaak de hele zomer druk zijn met het maaien en sproeien van het gras hoef je je met kunstgras in de tuin geen zorgen te maken over onderhoud. Kunstgras op rol behoudt altijd zijn kleuren en is bijna niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zorgt kunstgras op rol ervoor dat kinderen veilig kunnen spelen, zonder dat ze zich bezeren aan een te harde ondergrond. Zoals gezegd, heeft kunstgras ook een zeer dempend effect dat ook nog eens goed is voor je gewrichten als je er regelmatig op loopt. De mogelijkheden zijn eindeloos met kunstgras op rol van Kunstgrasnet.

2 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren