Gratis kunstgras stalen aanvragen

Heb je interesse in ons kunstgras, maar zou je liever eerst een kunstgras monster ontvangen? Vraag dan hier gratis kunstgras stalen aan! Met deze kunstgras stalen krijg je een beter beeld van de verschillende soorten kunstgras en kom je erachter hoe het kunstgras aanvoelt. Met deze kunstgras samples kun je goed beoordelen welk kunstgras het beste in jouw tuin of op jouw balkon past!

Hoe vraag je gratis kunstgras monster aan?

De kunstgras stalen kun je bij ons gratis online bestellen. Allereerst kies je het kunstgras monster voor de categorie die bij jouw situatie past, zoals kunstgras balkon of kunstgras budget. Per categorie bieden we een doos met vier verschillende kunstgras monsters aan. Aangezien we een groot aantal soorten voor de kunstgras tuin hebben, kun je binnen deze categorie je eigen stalendoos samenstellen. Je hoeft enkel vier soorten kunstgras stalen aan te klikken. Vul daarna je gegevens in zodat we de stalen naar je kunnen opsturen. We proberen binnen 24 uur te leveren. Het bezorgen van kunstgras stalen naar België duurt vaak iets langer.

Gratis kunstgras staal aanvragen? Zij gingen je voor:

Mitch

Ik heb mijn kunstgras stalen bij Kunstgrasnet.nl aangevraagd omdat het bestellen gratis en heel gemakkelijk was. De kunstgras stalen werden de volgende dag al geleverd en je kon zien dat ze veel aandacht in de verpakking hebben gestoken. Ik ben positief verrast over deze service.

Suus

Ik wilde mijn tuin graag onderhoudsvriendelijk maken, waardoor ik al snel bij kunstgras uitkwam. Mijn eis was wel dat het er “echt” uit moest zien. Ik heb kunstgras stalen aangevraagd om de verschillende soorten kunstgras goed te kunnen vergelijken. De stalen van Kunstgrasnet.nl kwamen de volgende dag al binnen en zagen er goed uit. Ik heb dus ook besloten om mijn kunstgras bij Kunstgrasnet.nl te bestellen.

Marijn

Ik speelde al een tijdje met het idee om kunstgras te kopen, maar ja, er zijn zó veel mogelijkheden; welke moest ik hebben? Gelukkig boden de kunstgras monsters van Kunstgrasnet uitkomst. De kunstgras monsters zijn natuurlijk niet groot, maar precies groot genoeg om toch de feel en de look van de verschillende soorten te kunnen ontdekken. Door de kunstgras stalen aan te vragen, werden mijn twijfels eindelijk weggenomen en heb ik meteen mijn gewenste soort kunstgras bij Kunstgrasnet besteld.