Kunstgras Playgrass

€ 24,95
€ 19,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Playgrass

Als je op zoekt bent naar een kunstgras sportveld, dan is Playgrass een hele geschikt optie! Dit is een kunstgras in het bijzonder ontwikkeld om als sportveldje te dienen, bijvoorbeeld op schoolpleinen of in woonwijken. Het kan gebruikt worden voor verschillende sporten. Playgrass heeft een frisse en lichte uitstraling. 

Kunstgras playgrass: ideaal om op te sporten

Kunstgras sportvelden zijn ideaal voor intensiever gebruik. Daarnaast worden kunstgrasvelden speciaal ontwikkeld en getest door TNO voor de consumentenmarkt. De verschillende onderdelen (het kunstgras zelf, de ondergrond en het soort zand) zijn allemaal gericht op de wensen van de consument. Soorten kunstgras die zijn ontworpen voor het sporten zijn iets langer dan sierkunstgras.

Kunstgras Playgrass leggen

Voor een optimaal resultaat moet kunstgras Playgrass ingestrooid worden, dus strooizand is wel noodzakelijk. Dit zorgt voor een stevigheid aan het geheel waardoor het jarenlang mee gaat. Om je te helpen bij het leggen van kunstgras hebben wij leginstructies opgesteld. Hier leggen wij in een aantal stappen uit hoe je zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen! Kunstgrasnet helpt je graag bij dit proces. Met onze legservice kun je ervoor kiezen om het kunstgras te laten leggen door specialisten.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.773000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
24 mm
Toepassing
Hockey veld, Infrastructuur, Speeltoestellen, Sport en spel, Trapveld
aantel steken per m2(+/-10%)
16.800
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Playgrass
€ 24,95
€ 19,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 19,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: