Kunstgras in Amersfoort: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet staat in de Benelux bekend als goede kunstgrasaanbieder. Vooral over onze goede en persoonlijke service zijn onze klanten erg te spreken. Hier zijn wij trots op want klanttevredenheid staat bij ons op 1. 

Veel klanten laten positieve reviews achter waardoor we inmiddels een score van boven de 9 hebben op Trustpilot! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • Topkwaliteit kunstgras;
  • Persoonlijk contact;
  • Uitstekende service.

 

We hebben door de Benelux al vele tuinen van kunstgras voorzien en delen dan ook graag de ervaringen binnen jouw directe omgeving, oftewel Amersfoort. Lees hieronder waarom jouw buren in Amersfoort zo tevreden zijn!

Hoe tevreden zijn jouw buren in Amersfoort met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Amersfoort

De ervaring van familie Dekkers, Amersfoort Leusderkwartier

"We hebben kleine kinderen en vonden het dus belangrijk dat het kunstgras zacht en aangenaam aanvoelde. Hier werden we gelukkig meteen in gerustgesteld toen we de stalen ontvingen. Daarnaast bleek na telefonisch contact dat het plaatsen van een trampoline het kunstgras niet zou beschadigen. Inmiddels ligt het kunstgras, inclusief de trampoline en weten we zeker dat we voor ons gezin de juiste keuze gemaakt hebben."

Bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin. Benieuwd of kunstgras ook iets voor jouw tuin, balkon of(dak)terras is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten: