Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Playgrass 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 2. Kunstgras All Play 4
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 3. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 4. Kunstgras Sportland
  Nieuw
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Sportland
 5. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 49,95
  per m²
  Kunstgras Golf New

6 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstgras sportvelden 

Bij Kunstgrasnet bieden we verschillende soorten kunstgras aan. Naast de oorspronkelijke kunstgras in de tuin, het balkon of terras, hebben wij ook speciaal sport kunstgras. Kunstgras sportvelden zijn iets fijner dan kunstgras, iets langer en heeft de uitstraling van echt gras. Daardoor is het een ideaal product voor intensief gebruik. Een kunstgras sportveld is bovendien beschikbaar voor verschillende soorten sporten.

Kunstgras tuin advies

Voordelen kunstgras sportvelden

Kunstgras sportvelden bieden verschillende voordelen ten opzichte van regulier kunstgras. Allereerst is een kunstgras sportveld kindvriendelijk en veilig om op te spelen. Sterker nog, ze worden niet alleen gebruikt als sport kunstgras, maar ook veel als ondergrond voor kinderspeelplaatsen en trapveldjes. Hierdoor is sport kunstgras dus uitermate geschikt als kunstgras speelgras. Kunstgrasvelden zijn speciaal ontwikkeld en getest door TNO voor de consumentenmarkt. Het sport kunstgras, de ondergrond en het soort zand zijn speciaal op de wensen van de consument afgestemd.

Kosten kunstgras sportvelden

De kosten voor kunstgras sportvelden zijn afhankelijk van het soort kunstgras, of grastapijt dat je kiest. Het is handig om voor het moment dat je kunstgras koopt, rekening te houden met hoe het gebruikt gaat worden. Je kunt het sport kunstgras natuurlijk in de tuin aanleggen voor de kinderen, maar wist je dat sommige soorten van ons sportgras zelfs geschikt zijn om te gebruiken op een echt sportveld? Denk hierbij aan onze Kunstgras Play Grass, Kunstgras All Play of ons speciale hockey kunstgras. De kosten voor kunstgras sportvelden hangen dus af van de situatie. Bekijk onze mogelijkheden online of neem vrijblijvend contact met ons op. Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen.

Kunstgras golf

Bij golf denk je waarschijnlijk aan een spelletje op een strakke, perfecte gemaaide grasmat. Tegenwoordig worden ook steeds vaker op kunstgras golf gespeeld. Sport kunstgras kan, vergeleken met natuurgras, namelijk enorm schelen in de onderhoudskosten. Waar een kunstgras sportveld vroeger de kwaliteit van een golfbaan verslechterde is dat tegenwoordig niet meer het geval. Doordat onze Kunstgras Golf New een hele hoge dichtheid heeft per m2 kan een bal heel makkelijk rollen en wijkt hij niet van zijn baan. 

Kunstgras fitness

Niet alleen voor balsporten, maar ook voor fitness zijn kunstgras sportvelden ideaal. Mensen gebruiken steeds vaker fitnessapparaten voor thuis, zodat zij niet meer naar de sportschool hoeven. Op zich een goed idee, maar dan wil je wel dat je een zachte ondergrond hebt om al je oefeningen uit te voeren. Onze kunstgras sportvelden zijn perfect te gebruiken voor dit doel. De demping zorgt ervoor dat jij onbezorgd je oefeningen kunt doen, zonder dat je vervelende blessures krijgt.

Kunstgras sportvelden kopen bij Kunstgrasnet

Als je op zoek bent naar sport kunstgras ben je bij Kunstgrasnet dus aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten kunstgras sportvelden, die elk voor een aparte sport geschikt zijn. Het bestellen van ons sport kunstgras doe je bij ons eenvoudig online. Wil je het kunstgras zelf aanleggen? Dan doe je dit eenvoudig met onze kunstgras leginstructies. Laat je het sport kunstgras liever door een professioneel team aanleggen? Dan kun je altijd gebruikmaken van onze aanlegservice. Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 3 meter breedkunstgras van 4 breed en kunstgras van 5 meter breed.