Plezier in de tuin met kunstgras voor kinderen

In een tuin waar kinderen vaak spelen, is het soms zoeken naar de perfecte kunstgras ondergrond. Het moet stevig en duurzaam zijn, maar de kinderen moeten er ook veilig en met veel plezier kunnen spelen. Daarnaast wil het oog ook wat: de ondergrond moet tegen een stootje kunnen en er na een lange zomer ook nog mooi bij liggen. Gelukkig is kunstgras kindvriendelijk: al deze eigenschappen komen samen.

Kinderen en kunstgras

Wat is er lekkerder dan buiten spelen? Kinderen houden van buiten zijn en het is ook nog eens gezond voor ze. Voor een tuin kan constant rennen en spelen echter belastend zijn, waardoor er vaak onderhoud nodig is. Je kan als oplossing natuurlijk veel stenen leggen, maar dit is niet altijd mooi en is bovendien erg hard om op te spelen.

Dankzij kunstgras kunnen kinderen gerust urenlang buiten spelen op een zachte ondergrond, waarop ze zichzelf niet zullen bezeren als ze een keertje vallen. Een kunstgras speelveld geeft de tuin een groene uitstraling en toch hoef je niet bang te zijn voor vlekken die niet meer uit kleding te wassen zijn.

Kind op kunstgras

Stevig en duurzaam

Kunstgras kan tegen een stootje. Niet voor niets wordt kunstgras steeds vaker toegepast op speelvelden: zelfs bij zeer intensief gebruik blijft het mooi en het gaat niet snel stuk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je gazon. Wij hebben kunstgras sportgras dat speciaal gemaakt is voor intensief gebruik.

Leg kunstgras ook gerust onder of rondom speeltoestellen of een zwembadje. Het zal niet verkleuren of afsterven omdat er iets op staat. Als je na het seizoen het zwembad weer opruimt hoef je alleen het kunstgras even op te borstelen en je hebt weer een mooi gazon.

Bovendien hoef je met kunstgras niet bang te zijn dat het na een regenbui stuk gaat als erop gespeeld wordt. Het is weerbestendig en wordt niet snel glad, dus kinderen kunnen na de regen direct weer de tuin in! 

Kunstgras: veilig voor kinderen

Kunstgras is bijzonder veilig voor kinderen om op te spelen. De vezels zijn zacht en egaal waardoor kinderen zich niet kunnen bezeren. Bovendien wordt ons kunstgras niet ingestrooid met zand, waardoor ze geen zandvlekken op hun kleding krijgen wanneer ze vallen. Ons kunstgras is getest op schadelijke stoffen en is daarbij net zo veilig als speelgoed bevonden. Je kunt je kinderen dus met een gerust hart de hele dag laten spelen. Wil je echt een unieke speelplek voor kinderen maken? Kies van voor goedkoop gekleurd kunstgras. Daarmee zorg je voor een uniek kunstgras speelveld.

Kunstgras voor kinderen bestellen

Wil je kunstgras voor kinderen bestellen? Kijk dan eens in ons grote assortiment. Kunstgras bestellen doe je eenvoudig op onze webshop. Bij Kunstgrasnet bieden wij onze kunstgras aan tegen de laagste prijzen, bekijk ook eens onze kunstgras aanbiedingen.

Wilt u voordat u kunstgras bestelt het liever alvast eens zien? Dan kunt u kosteloos stalen aanvragen om een goede indruk te krijgen van onze producten. 

Stalen aanvragen

Delen: