Grastapijt

13 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. London New 1
  NEW
  € 26,95
  € 20,95
  per m²
  Poolhoogte
  27 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 32,95
  € 23,95
  per m²
  Poolhoogte
  34 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 38,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  22 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. Kunstgras Real 2
  Best Deal
  € 46,95
  € 35,95
  per m²
  Poolhoogte
  45 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Sensation
  New 2023
  € 49,95
  € 38,95
  per m²
  Poolhoogte
  38 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 6. Kunstgras Excellence | Product van het Jaar
  25% KORTING
  € 53,25
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  48 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 7. Kunstgras Fresh New 2
  PREMIUM
  € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  47
  Zachtheid
  Echtheid
 8. Kunstgras Relax New 5
  € 53,95
  € 42,95
  per m²
  Poolhoogte
  45 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 9. Kunstgras Elegance 3
  SUPER4KIDS
  € 46,95
  € 44,95
  per m²
  Poolhoogte
  50 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 10. All Season Kunstgras | Nieuwste Innovatie
  Meest Natuurlijk
  € 54,95
  € 44,95
  per m²
  Poolhoogte
  35 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 11. Kunstgras Magnefique 2
  Best Deal
  € 57,95
  € 46,95
  per m²
  Poolhoogte
  50 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 12. Kunstgras Impress - C-shape 2
  HIGH END
  € 59,95
  € 47,95
  per m²
  Poolhoogte
  52 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 13. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 64,95
  € 49,95
  per m²
  Poolhoogte
  14 mm
  Zachtheid
  Echtheid

13 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is er nu mooier dan een mooi groengekleurd grastapijt buiten in de tuin? Niets, toch? Helaas is dit met een natuurgrasmat niet altijd even makkelijk. Een echt grastapijt behoeft nu eenmaal veel onderhoud en zelfs dan is niet gezegd dat staat van het gras optimaal blijft. In zo’n geval biedt een kunstgras grastapijt voor buiten uitkomst, want met kunstgras kun je écht alle kanten op.

Grastapijt buiten: wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden met kunstgras voor buiten zijn eindeloos. Aller eerst is grastapijt natuurlijk uitermate geschikt als kunstgras in de tuin. Door jarenlange ontwikkeling zijn de kunstgrasmatten van Kunstgrasnet nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Hierom is grastapijt in de tuin het perfecte alternatief voor uw natuurgras.

Heeft u dus niet de luxe van een tuin bij uw huis, maar heeft u wel een balkon? Met grastapijt creëert u net dat stukje groen op het balkon, waar u dat eerder misschien miste. Niet alleen voor uw tuin of balkon, trouwens. U gebruikt het grastapijt buiten eenvoudig als kunstgras terras, kunstgras sportgras of kunstgras speelgras.

De voordelen van grastapijt voor buiten

Grastapijt voor buiten kent een groot aantal voordelen. Zo hoeft u zich met grastapijt geen zorgen te maken over het maaien, sproeien en zaaien van het gras. Dit bespaart water en geld. Kunstgras onderhoud bestaat hooguit uit een paar keer per jaar uit het borstelen en het verwijderen van eventueel vuil.

Naast onderhoud kent grastapijt voor buiten nog meer voordelen. Zo is een kunstgras grastapijt weerbestendig, en kan deze tegen zowel regen als vorst. Ook is Grastapijt bijvoorbeeld de veiligste keuze als u op zoek bent naar een ondergrond voor buiten. Dit heeft te maken met de valdempende werking wat het kunstgras kenmerkt. Het maakt het grastapijt voor buiten de ideale ondergrond voor kinderen om heerlijk op te kunnen spelen.

De soorten grastapijt voor buiten

Er zijn verschillende soorten grastapijt voor buiten. Deze soorten grastapijt verschillen in kwaliteit, echtheid en zachtheid. Er zijn veel soorten en de prijzen kunnen erg verschillen. Dit zit in de kwaliteit, dus de materialen die worden gebruikt voor het grastapijt. Hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit en hoe langer de kleur mooi blijft en de grassprieten beter blijven staan. Dit bepaalt indirect ook de echtheid van het grastapijt. Daarnaast wordt de zachtheid van de grassprieten bepaald door de hoogte en dichtheid van de sprieten. Dikker ingeweven kunstgras voelt zachter aan. Het beste grastapijt is veerkrachtig, realistisch en zacht.

Hoe legt u uw grastapijt buiten aan?

Als u kiest voor grastapijt voor buiten, heeft u twee opties wat betreft het aanleggen van het tapijt. U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen. Het kunstgras is in de meeste gevallen zeer eenvoudig zelf op z’n plek te leggen. Komt u er niet helemaal uit tijdens het aanleggen? Dan kunt u altijd terugvallen op onze kunstgras leginstructies. Toch kunnen we ons voorstellen dat u het niet ziet zitten om het kunstgras zelf aan te leggen. Laat u uw grastapijt buiten daarom liever door een professionele partij leggen? Dan kunt u gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Ons aanlegteam zorgt er dan voor dat uw grastapijt op de juiste manier gelegd wordt.

Verschil grastapijt en kunstgras

We krijgen veel vragen over het verschil tussen grastapijt en kunstgras. Eigenlijk zullen veel aanbieders hetzelfde zeggen, namelijk dat er geen verschil tussen de twee zit. Wij maken bij Kunstgrasnet wel enig onderscheid tussen grastapijt en kunstgras. Grastapijten zijn namelijk vaak iets voordeliger en van iets mindere kwaliteit, omdat ze één vezelsoort hebben die wordt gebruikt. Kunstgras heeft daarentegen meerdere soorten vezels die ook verschillen in lengte een kleur. Hierdoor lijkt het kunstgras nog meer op echt gras. Uiteindelijk bieden we bij Kunstgrasnet altijd topkwaliteit, of het nu grastapijt of kunstgras is. Grastapijten zijn ook overal aan te leggen, net als kunstgras. Denk aan grastapijt op het terras, of grastapijt voor beurzen en evenementen. Onze blog over het verschil tussen kunstgras en grastapijt leert je meer!

Grastapijt aanleggen

Het leggen van grastapijt is een klus die je in de meeste gevallen eenvoudig zelf doet. Heb je hulp nodig? Om je te helpen hebben wij kunstgras leginstructies opgesteld die jou helpen om in 10 stappen een strak kunstgras gazon aan te leggen. Laat je het grastapijt toch liever door ons aanleggen? Dan kun je ook altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken of alles er helemaal strak in komt te liggen, of dat je bepaalde kunstgras accessoires mist.

Wat kost grastapijt?

De grastapijt prijzen kunnen sterk variëren. Ons goedkoopste grastapijt begint al bij zo’n 16,95 euro per vierkante meter. Uiteraard geldt: hoe beter de kwaliteit van het grastapijt, hoe hoger de prijs zal liggen. Maar dat betekent niet dat ons goedkoopste grastapijt van slechte kwaliteit is! Al ons grastapijt voor buiten, goedkoop of duurder, is van een dusdanige kwaliteit dat u het hele jaar door van een prachtig groene grasmat geniet. Althans, als u voor een groene kunstgrasmat gaat. Grastapijt is tegenwoordig ook beschikbaar als gekleurd kunstgras. We hebben het u gezegd: de mogelijkheden met kunstgras voor buiten zijn werkelijk eindeloos!

Grastapijt kopen bij Kunstgrasnet

Kunstgrasnet biedt grastapijt makkelijk en snel voor in je tuin, of op je balkon. Maar ook een grastapijt sportveld, of budget grastapijt is makkelijk te bestellen bij Kunstgrasnet. Onze grote voorraad grastapijt op rol zorgt ervoor dat we altijd tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden en dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Ben je op zoek naar een kunstgras aanbieding? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bezorgers zorgen ervoor dat je makkelijk en snel bij hen kunt pinnen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon veilig betalen in onze webshop. Onze brede assortiment grastapijt zorgt ervoor dat er voor iedere wens iets bij zit.

Gratis stalen voor grastapijt aanvragen!

Bij Kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan.