Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Grastapijt

11 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. London New 1
  NEW
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new 2022
 2. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 3. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 4. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 49,95
  per m²
  Kunstgras Golf New

11 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grastapijt kopen bij Kunstgrasnet

Voor veel mensen is onderhoud een groot struikelblok om gras in de tuin te leggen. In de zomer om de twee dagen de tuin om te sproeien, maaien; niemand wordt er echt gelukkig van. Om ervoor te zorgen dat deze drempel wordt weggenomen is grastapijt een ideale oplossing. Grastapijt heeft nauwelijks onderhoud nodig en kan makkelijk en snel worden aangelegd. Op deze manier kun je vanuit je luie stoel genieten van een onderhoudsvrij gazon. 

Waarom grastapijt kopen?

Grastapijt heeft veel voordelen. Zoals gezegd, hoef je niet meer de tuin in om uren bezig te zijn met onderhoud. Zodra de mat ligt geniet jij van het schitterende groen. Bovendien is grastapijt tegenwoordig moeilijk meer van echt te onderscheiden, waardoor je ook zeker weet dat jouw groene gazon net lijkt op een echte grasmat. Een ander voordeel van grastapijt is dat kinderen een veilige omgeving hebben om in te spelen. Als kinderen vallen zorgt grastapijt ervoor dat er geen blessures ontstaan. Je hoeft dus al niet om te kijken naar onderhoud én je geen zorgen te maken over spelende kinderen. Grastapijt is zo zacht en fijn dat je veel minder snel een blessure, of een pijntje krijgt. Je kunt grastapijt aanleggen als kunstgras tuin, kunstgras balkon, of kunstgras terras en meteen zorgeloos genieten.

Verschil grastapijt en kunstgras

We krijgen veel vragen over het verschil tussen grastapijt en kunstgras. Veel mensen zullen zeggen dat grastapijt en kunstgras exact dezelfde producten zijn.  Bij Kunstgrasnet maken we echter een klein onderscheid. Grastapijten zijn namelijk vaak iets voordeliger en van iets mindere kwaliteit, omdat er maar één vezelsoort wordt gebruikt. Kunstgras heeft daarentegen meerdere soorten vezels die ook verschillen in lengte en kleur. Hierdoor lijkt het kunstgras nog meer op echt gras. Uiteindelijk bieden we bij Kunstgrasnet altijd topkwaliteit, of het nou grastapijt, of kunstgras is. Wil je meer weten? Lees dan eens onze blog over het verschil tussen kunstgras en grastapijt.

Waar kan ik grastapijt kopen?

Kunstgrasnet biedt grastapijt makkelijk en snel voor in je tuin, of op het balkon. Maar ook een grastapijt sportveld, of budget grastapijt is makkelijk te bestellen bij Kunstgrasnet. Onze grote voorraad grastapijt op rol zorgt ervoor dat we altijd tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden en dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Ben je op zoek naar een kunstgras aanbieding? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bezorgers zorgen ervoor dat je makkelijk en snel bij hen kunt pinnen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon veilig betalen in onze webshop. Onze brede assortiment grastapijt zorgt ervoor dat er voor iedere wens iets bij zit. 

Grastapijt aanleggen

Het leggen van grastapijt is een klus die je in de meeste gevallen eenvoudig zelf doet. Heb je hulp nodig? Om je te helpen hebben we leginstructies opgesteld die jou helpen om in 10 stappen een strak kunstgras gazon aan te leggen. Laat je het grastapijt toch liever door ons aanleggen? Dan kun je ook altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken of alles er helemaal strak in komt te liggen, of dat je bepaalde kunstgras accessoires mist.