Kunstgras X-treme B1

€ 39,95
€ 29,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras X-treme B1

Tegenwoordig worden steeds strengere eisen gesteld aan veiligheid. Het brandgedrag van objecten is één van de eigenschappen die in diverse voorschriften worden vastgelegd. De eigenschappen van kunstgras voldoen meestal niet aan de eisen die gesteld worden door projectontwikkelaars, overheidsinstanties, kantoren, beurzen en evenementen. Een combinatie van brandvertragend (Cfl-s1 gecertificeerd) kunstgras, UV-bestendigheid én een natuurlijke en realistische uitstraling, is vrijwel onvindbaar. Met de X-treme is er nu eindelijk een uitstekende oplossing voorhanden.

Cfl-S1 gecertificeerd

Ons Kunstgras X-treme valt onder Euro-brandklasse Cfl-S1 wat getest is door een onafhankelijk laboratorium volgens de EN ISO 9239-1 (2010) norm. De Euro-brandklassen zijn de Europese norm voor brandbaarheid van materialen. Daarbij is het gras niet alleen goed brandvertragend, maar heeft ook nog een heel weinig rookontwikkeling. Perfect dus voor iedere toepassing die brandveilig moet zijn!


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.415000
De top producten voor
Algemeen gebruik
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
30 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Infrastructuur, Speeltoestellen, Sport en spel, Trapveld
aantel steken per m2(+/-10%)
19.215
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Optioneel (7kg p/m2)
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras X-treme B1
€ 39,95
€ 29,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 29,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: