Kunstgras Ibiza

€ 22,95
€ 16,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Ibiza

Kunstgras Ibiza is een zeer populaire soort kunstgras en dat is niet zonder reden. Uiteraard is de Ibiza een uitstekende keuze als kunstgras in de tuin, maar het is ook zeer geschikt als kunstgras op beurzen en evenementen, omdat Ibiza niet veel weegt. Dankzij de zachte prijs is het voor bijna iedereen een prima keuze. Wij raden Kunstgras Ibiza aan voor algemeen gebruik.

De opbouw van Kunstgras Ibiza

Dit kunstgras is voorzien van vier kleuren draad, van licht tot donker. Hierdoor lijkt jouw tuin altijd op een net gemaaid veld; je hebt dus altijd een mooi gazon liggen. Ibiza is ongeveer 24 millimeter hoog en wordt geleverd in stroken van 2 meter breed en 4 meter breed. Het is niet nodig om instrooizand te gebruiken voor het plaatsen.

Kind- én diervriendelijk

Kunstgras Ibiza is kindvriendelijk en diervriendelijk. Voor de zekerheid kun je valdemping onder het kunstgras leggen om een val te verzachten. Als het water lastig wegloopt in jouw tuin, op je terras, of op je balkon dan is het verstandig om drainagematten aan te brengen zodat het water beter afgevoerd kan worden.

Plaatsen van kunstgras Ibiza

Kunstgras leggen is heel eenvoudig zolang je de leginstructies volgt. Toch is het niet gek om kunstgras te laten leggen door een specialist: ruim 75% van onze klanten kiezen hiervoor. Met het plaatsen van een rechthoekig kunstgrasveld van 10 bij 4 meter zijn onze klanten gemiddeld ongeveer 2 uur bezig of 6 uur incl. grondwerk. Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.015000
De top producten voor
Algemeen gebruik
UV Garantie
8 jaar
Poolhoogte
23 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Terras
aantel steken per m2(+/-10%)
14.700
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Ibiza
€ 22,95
€ 16,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 16,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: