Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras 5 meter breed

22 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  € 16,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  € 18,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. London New 1
  NEW
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new 2022
 4. Kunstgras Playgrass 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 5. Kunstgras London 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London
 6. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 7. Kunstgras All Play 4
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 8. Kunstgras Palma 2
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Palma
 9. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 10. Kunstgras Sportland
  Nieuw
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Sportland
 11. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 49,95
  per m²
  Kunstgras Golf New

22 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer je kunstgras bestelt, is het belangrijk om van tevoren op te meten hoeveel kunstgras je precies nodig hebt. Kunstgras hebben we bij Kunstgrasnet namelijk beschikbaar verschillende formaten. 2 meter breed kunstgras en 4 meter breed kunstgras zijn qua breedte de standaardmaten die we bij Kunstgrasnet aanbieden. Maar wat nu als je 5 meter breed kunstgras nodig hebt?

Wanneer heb ik 5 meter breed kunstgras nodig?

Als je op zoek bent naar kunstgras voor in de kunstgras tuin of het kunstgras terras, heb je in veel situaties aan 4 meter breed kunstgras genoeg. Voor een kunstgras balkon volstaat kunstgras met een breedte van 2 meter zelfs vaak. Toch kan het natuurlijk ook voorkomen dat je voor de oppervlakte die je wil bekleden 3 meter breed kunstgras of 5 meter breed kunstgras nodig hebt. In het geval dat je 5 meter breed kunstgras zoekt, is dit op te lossen door een rol van 2 en een rol van 4 meter te bestellen. Kunstgras is namelijk eenvoudig op maat te snijden. Op deze manier weet je zeker dat je genoeg kunstgras hebt om 5 meter breed te leggen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat kunstgras? Dan kun je vanaf 50m2 geheel vrijblijvend gebruikmaken van ons persoonlijk advies.

Zelf 5 meter breed kunstgras aanleggen

Wanneer de keuze is gevallen op 5 meter breed kunstgras en de gewenste kunstgrassoort is geleverd, is het tijd voor de volgende stap: het aanleggen van het kunstgras. Als je 5 meter breed kunstgras nodig hebt, zal dit eerst op de juiste maat gesneden moeten worden. Zoals gezegd doe je dit, eventueel met behulp van ons handige kunstgrasmes, eenvoudig zelf. Zodra het kunstgras eenmaal zo op formaat is gesneden dat het 5 meter brede oppervlak bekleed kan worden, doe je het aanleggen van het kunstgras in de meeste gevallen ook eenvoudig zelf. Kom je hier niet helemaal uit en heb je hulp nodig? Dan kun je altijd gebruikmaken van onze kunstgras leginstructies, waarin stap voor stap staat uitgelegd op welke manier je het kunstgras op de beste manier aanlegt.

5 meter breed grastapijt laten aanleggen

Om een oppervlakte met een breedte van 5 meter met grastapijt te bekleden, dient dit grastapijt zoals gezegd eerst op maat te worden gesneden. Dit snijden en leggen doe je, eventueel met behulp van de leginstructies, in de meeste gevallen gemakkelijk zelf. We kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat er situaties zijn waarin je het leggen van het kunstgras liever aan ons overlaat. Ook dit is bij Kunstgrasnet geen enkel probleem. In dat geval kun je gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Onze kunstgrasprofessionals zorgen er hierbij voor dat het kunstgras op de juiste breedte van 5 meter wordt gesneden, waarna ze het grastapijt op de gewenste plek zullen aanleggen.

Vragen over 5 meter breed kunstgras

We hopen je hierbij genoeg te hebben geïnformeerd over het bestellen van kunstgras wanneer je een breedte van 5 meter nodig hebt. Zijn we toch nog iets vergeten en heb je nog een vraag over het bestellen van het 5 meter breed kunstgras? Schroom dan niet en neem even contact op met onze klantenservice. We zitten voor u klaar en helpen u graag verder met al uw vragen rondom kunstgras.

Gratis stalen aanvragen!

Bij kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen