Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Goedkoop kunstgras 

Voor goedkoop kunstgras ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier waarom!

Goedkoop kunstgras

Ook voor goedkoop kunstgras kun je bij Kunstgrasnet terecht. We hebben diverse soorten goedkoop kunstgras in ons assortiment. We hebben al kunstgras vanaf € 9,95 per m2! Dit is mogelijk doordat wij onze producten rechtstreeks vanuit de groothandel leveren. Hierdoor zijn wij in staat groot in te kopen en kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen  concurrerende prijzen. Goedkoop kunstgras betekent natuurlijk niet dat er ingeleverd moet worden op kwaliteit. Met goedkoop kunstgras kan onder andere een kunstgras tuin en kunstgras balkon een mooi, blijvend groen uiterlijk krijgen! Bekijk ons Kunstgras Ibiza, of London New

Goedkoop kunstgras kopen

Goedkoop kunstgras zorgt ervoor dat jouw tuin, of balkon altijd een mooi groen uiterlijk heeft. Ook kun je jouw dakterras, of terras een mooier uiterlijk geven met goedkoop kunstgras. Het kunstgras is makkelijk aan te leggen en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Waar je voor een normale grasmat altijd bezig moet zijn met sproeien en maaien hoef je dat bij Kunstgrasnet niet te doen. Jouw tuin of balkon is altijd groen en heeft altijd een natuurlijk uiterlijk. Je buren hebben in de winter misschien een kleurloze grasmat die er niet fraai uitziet, jij schittert daarentegen met een mooie groene mat.

Kunstgras kopen goedkoop; de oplossing voor jouw tuin!

Niet alleen voor het mooie groene uiterlijk is goedkoop kunstgras een goede oplossing, maar het heeft ook een praktische eigenschap. Goedkoop kunstgras zorgt namelijk ook voor een veilige speelomgeving voor jonge kinderen. Het kunstgras heeft namelijk een dempende werking, waardoor een kind altijd zacht terechtkomt na een val. Ook voor volwassenen is de zachte ondergrond erg rustgevend en prettig. In de zomer kun je met gemak met blote voeten over het kunstgras lopen zonder dat je daar last van krijgt. Daarnaast kan goedkoop kunstgras voor beurzen ook perfect ingezet worden. Je valt op en mensen lopen altijd op een zachte ondergrond. 

Goedkoop grastapijt, of goedkoop kunstgras?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen goedkoop grastapijt en goedkoop kunstgras. Veel aanbieders van kunstgras geven hier een makkelijk antwoord op, namelijk “er is geen verschil”. Deels klopt dat ook, kunstgras en grastapijt zijn min of meer hetzelfde. In onze ogen is er echter een verschil. Dat verschil zit hem in de vezels van goedkoop kunstgras en goedkoop grastapijt. Kunstgras bevat meerdere soorten vezels, die verschillen in lengte en kleur, terwijl grastapijten zijn daarentegen vaak meer een graskleurig tapijt dat enigszins dezelfde structuur heeft als gras. Kunstgras lijkt daardoor meer op echt gras dan grastapijten. 

Wat is het verschil tussen goedkoop kunstgras en duurder kunstgras?

Maar wat is dan het verschil tussen goedkoop kunstgras en iets duurder kunstgras? Kunstgras kan op veel verschillende manieren worden gemaakt. Logischerwijs zorgt dat er ook voor dat er een verschil in prijs kan ontstaan. Sommige soorten kunstgras hebben de C-shaoe techniek die ervoor zorgt dat de vezels rechtop blijven staan. Een andere reden voor het verschil in prijs zit hem in de vezeldichtheid. Het ene kunstgras heeft een veel hogere vezeldichtheid dan het andere waardoor de productiekosten soms hoger uitkomen. Dit verschil is dan ook terig te zien in de prijs van het kunstgras. In onze blog over kwaliteit kunstgras vertellen we je graag meer.

Goedkoopste kunstgras zelf leggen

Voor de goedkoopste oplossing kun je kunstgras ook zelf leggen. Het aanleggen van kunstgras kan namelijk duur uitvallen, maar door zelf de handen uit de mouwen te steken kun je makkelijk geld besparen. Heb je hulp nodig bij het aanleggen, maar wil je het toch het liefst zelf doen? Bekijk onze leginstructies om te leren hoe je zelf jouw kunstgras legt! 

Goede service voor goedkoop kunstgras

Natuurlijk is het ook niet zo dat je hoeft in te leveren op de service bij goedkoop kunstgras. Wij leveren snel en bieden een lange garantie op jouw kunstgrasmat. We leggen je bovendien graag uit hoe je je kunstgras moet aanleggen, maar leggen het ook net zo graag zelf voor je aan. Je kunt op ieder moment contact met ons opnemen. We staan voor je klaar!

4 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  Prijs elders: € 21,95
  € 14,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  Prijs elders: € 24,95
  € 17,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. Kunstgras London new
  NEW
  Prijs elders: € 27,95
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new
 4. Kunstgras Decor
  LANCEERACTIE
  Prijs elders: € 29,95
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
4 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren