Budget kunstgras

Op zoek naar goedkoop kunstgras? Met ons budget kunstgras haal je een prachtige groene uitstraling in huis zonder de hoofdprijs te betalen. Net als onze duurdere kunstgrassoorten is ook ons goedkopere kunstgras van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen. Kies voor een voordelige oplossing die ook nog eens lang meegaat!

5 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  € 22,95
  € 16,95
  per m²
  Poolhoogte
  23 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  € 25,95
  € 19,95
  per m²
  Poolhoogte
  24 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. London New 1
  NEW
  € 26,95
  € 20,95
  per m²
  Poolhoogte
  27 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 32,95
  € 23,95
  per m²
  Poolhoogte
  34 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Chill 2.0 |   Product van het Jaar | Best Deal
  20% KORTING
  € 33,95
  € 25,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid

5 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop kunstgras 

Steeds meer Nederlanders zijn van plan om kunstgras te kopen. Niet zo vreemd, want dit alternatief voor het echte werk kent tal van voordelen. Het blijft het hele jaar door groen, het vergt weinig onderhoud en is tegenwoordig bovendien voor een zeer voordelige prijs verkrijgbaar. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft kunstgras namelijk helemaal niet duur te zijn?

Kunstgras tuin advies

Waar vind ik goedkoop kunstgras?

Voor goedkoop kunstgras ben je in deze budget-categorie van Kunstgrasnet.nl aan het juiste adres. Kunstgrasnet.nl combineert hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de scherpste prijzen en mooie kortingen. Je vindt bij ons een keur aan verschillende soorten kunstgras, zodat er voor ieder wat wils is. En wees gerust: er zit geen addertje onder het gras. Ons kunstgras is écht zo voordelig! We hebben diverse soorten goedkoop kunstgras in ons assortiment. Kunstgrasnet.nl is de goedkoopste leverancier van kunstgras in Nederland!

Waardoor is ons kunstgras zo goedkoop?

Het valt vast op dat al ons kunstgras, dus nog los gezien van het kunstgras uit de speciale budget-categorie, wel erg voordelig geprijsd is. De vraag hoe dit mogelijk is krijgen we regelmatig gesteld en we geven hier graag inzicht in. De lage prijzen zeggen namelijk niets over de kwaliteit van ons kunstgras. Als kunstgrasspecialist uit Genemuiden zitten we eenvoudigweg dicht bij het vuur. Ons kunstgras wordt op een steenworp afstand geproduceerd en we kopen het bovendien in grote hoeveelheden in. Dit biedt ons een mooi inkoopvoordeel, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. We zijn namelijk van mening dat een goede kunstgrasmat voor ieders budget verkrijgbaar zou moeten zijn. Ben je op zoek naar een speciale kunstgras aanbieding? Ook die hebben we bij Kunstgrasnet regelmatig. Bovendien bieden wij ook kunstgras restanten aan voor een extra lage prijs. 

Goedkoop kunstgras kopen

Goedkoop kunstgras zorgt ervoor dat jouw tuin of balkon altijd een mooi groen uiterlijk heeft. Ook kun je jouw dakterras of terras een mooier uiterlijk geven met goedkoop kunstgras. Het kunstgras is makkelijk aan te leggen en heeft weinig tot geen onderhoud nodig.

Waar je voor een normale grasmat altijd bezig moet zijn met sproeien en maaien hoef je dat bij kunstgras niet te doen. Je buren hebben in de winter misschien een kleurloze grasmat die er niet fraai uitziet, jij schittert daarentegen met een mooie groene mat. Bovendien is het uitermate geschikt voor kinderen als speelgras kunstgras. Nooit meer groene knieën en altijd een zachte landing: ideaal!

Voldoende keus in budget kunstgras

Zelfs wanneer u specifiek kiest voor een artificieel grastapijt uit ons budget kunstgras-assortiment, heeft u nog meer dan genoeg keuze. U bent zeker niet beperkt tot één soort goedkoop kunstgras, maar kunt kiezen uit verschillende modellen. Op een schaal van één tot vijf waarderen we deze soorten budget kunstgras als het aankomt op echtheid en zachtheid. Zo scoort het goedkoopste model op beide onderdelen een twee uit vijf. Door (onder meer) naar deze eigenschappen te kijken kunt u de verschillende soorten budget kunstgras goed met elkaar vergelijken.

Budget kunstgras; de voordelige oplossing voor jouw tuin!

Niet alleen voor het mooie groene uiterlijk is goedkoop kunstgras, of grastapijt, een goede oplossing. Het heeft ook een praktische eigenschap. Goedkoop kunstgras zorgt voor een veilige speelomgeving voor jonge kinderen. Het kunstgras heeft een dempende werking, waardoor een kind altijd zacht terechtkomt na een val. Het is mogelijk om voor extra demping te zorgen met valdemping en het juiste kunstgras instrooizand.

Ook voor volwassenen is de zachte ondergrond erg rustgevend en prettig. In de zomer loop je met gemak met blote voeten over het kunstgras, zonder dat je daar last van krijgt. Daarnaast kan goedkoop kunstgras voor beurzen ook perfect ingezet worden. Ben je op zoek naar kunstgras om op te sporten? Neem dan eens een kijkje bij ons sport kunstgras!

Wat is het verschil tussen goedkoop en duurder kunstgras?

Maar wat is dan het verschil tussen goedkoop kunstgras en iets duurder kunstgras? Kunstgras wordt op veel verschillende manieren gemaakt. Logischerwijs zorgt dat er ook voor dat de prijzen soms verschillen. Sommige soorten kunstgras hebben de C-shape techniek die ervoor zorgt dat de vezels rechtop blijven staan.

Een andere reden voor het verschil in prijs zit hem in de vezeldichtheid. Het ene kunstgras heeft een veel hogere vezeldichtheid dan het andere waardoor de productiekosten soms hoger uitkomen. Dit verschil is dan ook terig te zien in de prijs van het kunstgras.

Goedkoopste kunstgras zelf leggen

Het is het goedkoopste om kunstgras zelf aan te leggen. Het laten aanleggen van kunstgras is soms namelijk duur, maar door zelf de handen uit de mouwen te steken kun je makkelijk geld besparen. Heb je hulp nodig bij het aanleggen, maar wil je het toch het liefst zelf doen? Bekijk onze leginstructies voor kunstgras om te leren hoe je zelf jouw kunstgras legt! 

Goede service voor goedkoop kunstgras

Natuurlijk is het ook niet zo dat je hoeft in te leveren op de service bij goedkoop kunstgras. Wij leveren snel en bieden een lange garantie op jouw kunstgrasmat. We leggen je bovendien graag uit hoe je je kunstgras moet aanleggen, maar leggen het kunstgras ook net zo graag zelf voor je aan tegen een betaalbare meerprijs. Je kunt op ieder moment contact met ons opnemen: we staan voor je klaar!

Budget kunstgras kopen: waar moet je op letten?

Wanneer je van plan bent om goedkoop kunstgras te kopen, zijn enkele zaken van belang om rekening mee te houden. Allereerst dien je een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Goedkoop kunstgras is namelijk verkrijgbaar in vele verschillende soorten. Bedenk op welke manier het kunstgras gebruikt gaat worden. Spelen kinderen of de hond continu in de tuin? Kies dan voor een extra sterke kwaliteit kunstgras. Dient de tuin voornamelijk voor de sier? Dan is een nóg voordeligere mat misschien beter. 

Verder bestel je goedkoop kunstgras bestellen in verschillende lengtes. Je kunt zich voorstellen dat langer gras makkelijker buigt en daardoor zachter aanvoelt. Daarentegen is het ook iets duurder. Bovendien heb je ook nog de keuze uit diverse kleuren, wanneer je goedkoop kunstgras wilt kopen. Het ene soort kunstgras is felgroen, terwijl het andere bijvoorbeeld ook donkerdere accenten bevat. Dit maakt dat het lijkt alsof het gras net gemaaid is, waardoor het vaak nog realistischer oogt.

Verschillende soorten goedkoop kunstgras

Kunstgras wordt voor tal van doeleinden gebruikt. Voor de sport. Voor het gazon. Voor speelvelden. Er worden - door de gebruikers - dan ook veel eisen aan het product gesteld. Om iedereen hierin te voorzien zijn er verschillende varianten ontwikkeld.

Siergazon

Nederlandse huishoudens kopen relatief vaak kunstgras voor het gazon. Dit wordt in de volksmond ook wel een siergazon genoemd. Deze variant kenmerkt zich door zijn vrij hoge dichtheid aan vezels. Dit betekent dat de sprieten dicht bij elkaar staan. Ideaal voor de tuin, want op deze manier ziet het kunstgras er mooi vol uit. Een bijkomend voordeel is dat deze variant maar weinig onderhoud nodig heeft. Het kopen van kunstgras is hiermee wel heel verleidelijk!

Speelgazon

De meeste mensen houden niet van stilzitten. Ze willen bewegen, spelen, sporten. Voor deze groep is er een speciale variant kunstgras op de markt gebracht. Dit wordt speelgazon genoemd. In tegenstelling tot het siergazon is dit perfect te betreden. Het komt namelijk niet snel plat te liggen. Hiervoor zijn de vezels namelijk te sterk. Het is dan ook niet vreemd dat veel ouders het kopen van dit kunstgras voor kinderen overwegen.

Kunstgras voor dieren

Het kopen van kunstgras moet natuurlijk ook in het voordeel zijn van huisdieren. Feit is echter dat zij de neiging hebben om overal aan te likken, kauwen en snuffelen. Dit mag geen gevaar voor hun gezondheid opleveren. De vezels moeten dan ook 100% veilig zijn. Dit controleer je door te letten op de Europese normen. Voldoet het product aan de EN 71-3 NEN-norm? Dan koop je deze variant van kunstgras veilig en zonder zorgen.

Heb je huisdieren en overweeg je kunstgras te kopen? Dan is ook de reiniging ervan een erg belangrijk punt. Het gazon mag namelijk geen urine vasthouden. Een goede drainage is dus van levensbelang. Daarnaast is het mogelijk om biologisch afbreekbare middelen voor de reiniging van het kunstgras kopen. Hiermee ga je makkelijk en snel de geur van urine tegen.

Kunstgras voor sport

Iemand die op een professioneel niveau sport uitoefent, stelt hoge eisen aan zijn of haar ondergrond. Dit betekent namelijk het verschil tussen succes en mislukking. De meeste sportclubs kopen daarom kunstgras dat specifiek voor hun sport ontwikkeld is. Zo heeft FIFA een kwaliteitslabel in het leven geroepen om slidings mogelijk te maken. In het geval van hockey speelt men echter op zogenoemde watervelden. Er blijft dan een klein laagje water op het te kopen kunstgras staan. Bovendien is het veld blauw van kleur.

Hoe bestel je goedkoop kunstgras online?

Wil jij het goedkoopste kunstgras online bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop. De verschillende soorten kunstgras verschillen van elkaar door onder andere de kleur, echtheid en zachtheid. Wil je eerst kijken of het kunstgras wel echt is wat jij ervan verwacht? Vraag dan gratis een staal aan van het kunstgras dat jij op het oog hebt. Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 3 meter breedkunstgras van 4 breed en kunstgras van 5 meter breed. 

 

Gratis stalen aanvragen!

Bij kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen