Kunstgras in Alkmaar: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is in de Benelux een bekende kunstgrasaanbieder. Hier hechten wij veel waarde aan, maar nog meer waarde hechten wij aan klanttevredenheid. De klant staat bij ons namelijk altijd op 1. Wij vinden jouw mening belangrijk en vragen onze klanten dan ook regelmatig om feedback.

We hebben vele positieve reviews mogen ontvangen waardoor we inmiddels een score van ver boven de 9 hebben op Trustpilot! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben in Nederland al menig tuin met kunstgras verfraaid en delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten binnen jouw directe omgeving, oftewel Alkmaar.  Lees hieronder waarom de mensen in jouw regio ons kunstgras en onze service zo hoog beoordeeld hebben!

Hoe tevreden zijn jouw buren in Alkmaar met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Alkmaar

De ervaring van familie Tissen, Alkmaar Zuideinde

"We hebben kunstgras laten vervangen dat kort en hard was en met duidelijk zichtbare naden waardoor het eerder op een lelijk tapijt leek. Het nieuwe kunstgras dat we nu wel bij Kunstgrasnet besteld hebben is hoog en zacht. Het ziet er verder heel realistisch uit, is onderhoudsvriendelijk en onze kinderen spelen er graag op.

Vanwege tijdgebrek hebben we het door Kunstgrasnet laten leggen, al zou je het ook zelf kunnen, en daar hebben we zeker geen spijt van. Ze hebben zelfs om perkjes in de grond heen gelegd waardoor het er nog realistischer bij ligt. We hadden door onze eerdere ervaring met het 'oude kunstgras', niet verwacht dat een kunstgrasmat er zo goed uit zou kunnen zien. We waren dan ook aangenaam verrast."

Bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin. Twijfel jij nog tussen de verschillende soorten kunstgras? Vraag hier je gratis stalen aan!

Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen.

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten: