Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over Kunstgrasnet

kunstgrasgaren in fabriek

Kunstgrasnet is een familiebedrijf gevestigd in België en Nederland, opgericht in 2001. In België zijn wij te vinden in Temse en in Nederland zijn wij gevestigd in de kunstgrashoofdstad van Nederland, Genemuiden. Met onze jarenlange ervaring in de wereld van het kunstgras, behoren we tot de grootste kunstgrasaanbieders van de BeNeLux en Duitsland. We bieden u dan ook een ruim aanbod van verschillende soorten kunstgras en dat allemaal voor de laagste prijs.

Bij Kunstgrasnet hebben we voor elke situatie dé perfecte kunstgrassoort beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor in de tuin, op het balkon of op het sportveld; u kunt voor verschillende doeleinden bij ons terecht. Twijfelt u over welke kunstgrassoort geschikt is in uw situatie? Onze kunstgrasprofessionals staan voor u klaar! Wij staan u graag te woord bij al uw vragen over kunstgras. Op deze manier gaan we samen met u op zoek naar de perfecte kunstgrasmat.

Kunstgrasnet is een 100% webshop. In Temse hebben we geen magazijn, waardoor er helaas geen mogelijkheid is voor het afhalen van uw kunstgras. In verband met het coronavirus ontvangen wij momenteel ook geen klanten op onze vestiging in Genemuiden.

Persoonlijk contact staat bij ons echter zeer hoog in het vaandel. En aangezien u niet bij ons langs kunt komen, komen wij gewoon naar u toe! Met onze Advies op Maat-service adviseren wij u graag ter plekke over het kunstgras dat het beste bij uw kunstgras project past. Is het kiezen gelukt? Dan komen wij, als u dat wilt, het kunstgras op de door u gekozen plek aanleggen.

Heeft u vragen over Kunstgrasnet of over het kopen van uw kunstgras? Wij staan u graag op meerdere manieren te woord. We zijn te bereiken per telefoon, mail en via ons contactformulier.

Missie van Kunstgrasnet

Kunstgrasnet is begonnen met één doel: het versimpelen van het onderhoud aan de tuin, zonder daarbij de natuurlijke uitstraling te verliezen. Daarom zijn wij constant bezig om realistisch kunstgras beschikbaar te stellen dat geschikt is voor verschillende doeleinden, zoals op sportvelden, op het balkon of terras, en natuurlijk in de tuin!

Visie van Kunstgrasnet

Kunstgrasnet houdt nieuwe ontwikkelingen van kunstgras nauwlettend in de gaten. Dit zien wij als dé manier om de beste kunstgrassen te introduceren. Wij hebben verschillende soorten garen ontwikkeld, zoals diamond shape garen en c-shape garen, die de manier waarop vezels van kunstgras verweven worden hebben veranderd. 

Het team

Teamleden van Kunstgrasnet 

Teamleden van Kunstgrasnet

Keurmerken en ervaringen

Een aantal soorten kunstgras die aangeboden worden door Kunstgrasnet zijn ontwikkeld samen met Ten Cate: één van de meest gerenommeerde kunstgrasfabrikanten. Daarnaast zijn wij beoordeeld als ‘uitstekend’ op trustpilot uit meer dan 2900 reviews!

ten cate keurmerk    kunstgrasnet reviews trustpilot augustus 2021
 

Contactinformatie

Kunstgrasnet.nl is onderdeel van Floornet BV.

Telefoonnummer: 038 2064914

E-mailadres: [email protected]

KvK-nummer: 05059519

Btw-nummer: NL821610326B01

Adresgegevens

Sisalstraat 75

8281 JK Genemuiden