Het beste kunstgras met de beste service

Bij Kunstgrasnet zijn we gepassioneerd om het perfecte kunstgras voor jou te bieden. Onze kunstgrassen zijn veilig en van de hoogste kwaliteit. Door ons strikte selectieproces garanderen we de beste kwaliteit. Onze kunstgrassen zijn veilig en van de hoogste kwaliteit. Door ons strikte selectieproces garanderen we een veilige en comfortabele ondergrond voor sport en spel, kinderen en huisdieren, recreatie of het zwembad achter het huis. Kortom, voor elke situatie leveren wij het perfecte kunstgras, mét jarenlange garantie.
Dé kunstgras-expert voor Nederland en België

De wortels van Kunstgrasnet liggen in Genemuiden, de hoofdstad van de Nederlandse kunstgrasproductie. In 2001 is ons familiebedrijf hier opgericht, met een passie voor kunstgras zijn we uitgegroeid tot de grootste leverancier van kunstgras in de Benelux en Duitsland. We bieden een uitgebreide selectie kunstgrassen tegen de betaalbaarste prijzen en streven we ernaar om altijd de perfecte oplossing te bieden voor jouw kunstgrasbehoeften.

Met expertise en toewijding matchen we kunstgras met de unieke behoeften van onze klanten, of deze nu liggen in de tuin, op het balkon, het dakterras of bijvoorbeeld op de beursvloer. Ons diverse assortiment met meer dan 40 soorten kunstgras hebben we met zorg samengesteld, zodat voor elke situatie dé perfecte kunstgrassoort te vinden is. We geven graag advies op maat, maar vinden het net zo belangrijk dat je zelf het beste kunstgras kunt kiezen. Daarom hebben we onze webshop overzichtelijk ingedeeld op basis van waar het kunstgras komt en wat je erop gaat doen. Wil je het kunstgras eerst zien en voelen? Bestel dan gratis een stalenpakket.

Online verkoop, met de beste service

Bestellingen bij Kunstgrasnet kunnen uitsluitend online geplaatst worden, maar dat doet niets af aan de service en ondersteuning. Bij Kunstgrasnet bieden we de offline service, en zelfs nog beter, met de prettige online bestelervaring. Daaronder valt ook onze razendsnelle stalenservice, waarbij je vaak al binnen één dag de kunstgras stalen in huis hebt. Heb je vragen over het selecteren van het juiste kunstgras? Of over het leggen van kunstgras? Geen enkel probleem, onze adviseurs staan je bij elke vraag graag te hulp. Ook staat onze  kunstgras-koopgids altijd tot je beschikking en bij je aankoop geven we je uitgebreide leginstructies.

Kwaliteit en persoonlijke service

Bij Kunstgrasnet staan kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel. Door de kwaliteit te waarborgen, streven we ernaar dat je jarenlang plezier hebt van je kunstgras. Met onze Advies op Maat-service adviseren wij je bij jou op locatie over het kunstgras dat het beste bij je past. Is het kiezen gelukt? Dan komen wij desgewenst het kunstgras aanleggen.

Onze visie op kunstgras

Kunstgrasnet houdt nieuwe ontwikkelingen van kunstgras nauwlettend in de gaten. Dit zien wij als dé manier om de beste kunstgrassen te introduceren. Wij hebben verschillende soorten garen ontwikkeld, zoals diamond shape garen en c-shape garen, die de manier waarop vezels van kunstgras verweven worden hebben veranderd.

De missie van Kunstgrasnet

“Kunstgrasnet is begonnen met één doel: het versimpelen van het onderhoud aan de tuin, zonder daarbij de natuurlijke uitstraling te verliezen. Daarom zijn wij constant bezig om realistisch kunstgras beschikbaar te stellen dat geschikt is voor verschillende doeleinden, zoals op sportvelden, op het balkon of terras, en natuurlijk in de tuin!”

Arthur Voorhuis
CEO Kunstgrasnet

Onze locaties
Nederland
Sisalstraat 75
8281 JK Genemuiden
038 3855424
[email protected]
Belgie (bezoek niet mogelijk)
Stokthoekstraat 10 A
9140 Temse
0032 380 84538
[email protected]
Arthur Voorhuis
CEO Kunstgrasnet
“Kunstgrasnet is begonnen met één doel: het versimpelen van het onderhoud aan de tuin, zonder daarbij de natuurlijke uitstraling te verliezen. Daarom zijn wij constant bezig om realistisch kunstgras beschikbaar te stellen dat geschikt is voor verschillende doeleinden, zoals op sportvelden, op het balkon of terras, en natuurlijk in de tuin!”

Gerealiseerde tuinen
290+
Jarenlange ervaring in de wereld van het kunstgras
12+

Our team
Kom ons team versterken
Vragen? We zitten voor je klaar
Contact