Kunstgras in Lelystad: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is één van de grootste kunstgrasbedrijven van de Benelux. Daar zijn we trots op, maar nog trotser zijn we op al onze tevreden klanten. Onze service staat volledig in het teken van onze klanten en dat wordt goed ontvangen.

 Wanneer er onverwacht toch problemen met de bestelling zijn, nemen we altijd direct contact met je op. Kunstgrasnet wordt door klanten dan ook ruim boven de 9 gewaardeerd op trustpilot. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben klanten in de hele Benelux en delen dan ook graag de kunstgras ervaring van mensen in jouw directe omgeving, oftewel Lelystad. Lees hieronder zelf waarom we zo goed beoordeeld worden door onze klanten.

Hoe tevreden zijn jouw buren in Lelystad met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Lelystad

De ervaring van familie Ubachs, Lelystad

"Wij wilde onze tuin op een speelse manier wat groener maken. We besloten te kiezen voor perken met zowel rechthoeken als cirkels van gras. Vanwege de aparte vorm leek kunstgras ons de beste optie. Nadat we de stalen goed bekeken hadden, hebben we voor Kunstgrasnet gekozen en ook besloten om het kunstgras te laten leggen! We zijn heel blij met het eindresultaat. Nu hebben we toch een tuin met groen, maar zonder het onderhoud."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras iets voor jouw tuin, dakterras of balkon is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten