Maak indruk op jouw bezoekers met ons kunstgras voor beurzen. Met dit gras zorg je voor een natuurlijke uitstraling en kun je een levendige sfeer creëren. Bijkomend voordeel: het kunstgras is eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor het meerdere keren kan worden gebruikt. Bekijk hieronder onze mogelijkheden en vraag nu jouw gratis stalen aan!

6 Producten

per pagina
 1. Kunstgras X-treme B1
  Certificaat brandwerendheid
  € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 38,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  22 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Chill 2.0 |   Product van het Jaar | Best Deal
  20% KORTING
  € 33,95
  € 25,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. London New 1
  NEW
  € 26,95
  € 20,95
  per m²
  Poolhoogte
  27 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Discovery 2
  KINDER KUNSTGRAS
  € 42,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  37 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 6. Kunstgras Naturel 2.0 | Natuurlijk kunstgras
  20% KORTING
  € 47,45
  € 37,95
  per m²
  Poolhoogte
  40 mm
  Zachtheid
  Echtheid

6 Producten

per pagina

Kunstgras voor beurzen nodig? Ons kunstgras op rol is ideaal voor indoor projecten en evenementen zoals beurzen, theater voorstellingen en kantoorruimtes. Uiteraard is kunstgras ook zeer geschikt voor alle indoor sporten. Steeds vaker wordt er door standbouwers kunstgras verkozen boven het traditionele tapijt. Niet zo gek, want kunstgras voor beurzen biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel kunstgras en is in vele kleuren en soorten beschikbaar!

Kunstgras tuin advies

Voordelen kunstgras voor beurzen

Het kunstgras voor beurzen kent verschillende voordelen. Allereerst slijt het grastapijt niet of nauwelijks, waardoor het een zeer lange tijd meegaat. Bovendien is het kunstgras voor beurzen eenvoudig zelf te leggen én mee te nemen. Is het kunstgras vuil geworden of gewoon toe aan een opfrisbeurt? Geen zorgen, kunstgras is makkelijk schoon te maken. Hierdoor is kunstgras voor beurzen, in tegenstelling tot veel traditionele tapijten, tientallen keren te gebruiken. Met de aankoop van een kunstgrastapijt voor jouw beursstand, ben je dus in één klap voor lange tijd voor zien van de perfecte ondergrond.

Soorten kunstgras voor beurzen

Veel mensen vragen zich af welke soorten kunstgras voor beurzen gebruikt kunnen worden. Het antwoord daarop heel simpel: eigenlijk alle soorten. We hebben een selectie gemaakt van onze meest verkochte soorten voor dit doeleinde, maar het is zeker niet zo dat je geen andere kwaliteit kunstgras voor een beurs kunt gebruiken. Het type kunstgras dat dat je voor beurzen of andere evenementen gebruikt, hangt vooral af van de eigen smaak en behoeften. Ben je op zoek naar de allergoedkoopste optie? Kijk dan eens naar onze kunstgras aanbiedingen of budget kunstgras. Wil je het kunstgras op jouw beurs perfect laten aansluiten op de huisstijl en kleuren van jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje tussen onze kunstgras kleuren. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw beursstand er in één oogopslag tussenuit springt!

Kunstgras evenementen

Niet alleen voor beurzen is kunstgras zeer geschikt; ook voor andere evenementen is kunstgras een perfecte oplossing. Veel evenementen hebben een plek nodig waar kinderen vrij en veilig kunnen spelen. Om dit te verzorgen is kunstgras een perfecte uitkomst. Een kunstgrasmat en een paar ballen en speelartikelen kunnen kinderen uren bezighouden. Maar ook voor het uiterlijk van een evenement kan een kunstgrasveld erg geschikt zijn. Het kan een mooie uitstraling geven en ook nog eens prettige demping realiseren. Niet alleen het uiterlijk, ook de veiligheid van de ondergrond is natuurlijk een belangrijk punt op een evenement waar veel mensen zich begeven. Gelukkig is ons kunstgras 100% veilig en bovendien brandveilig, wat het kunstgras de perfecte ondergrond maakt voor jouw evenement.

Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 2 meter breed en kunstgras van 4 breed.

Kunstgras X-treme B1

Tegenwoordig worden steeds strengere eisen gesteld aan veiligheid. Het brandgedrag van objecten is één van de eigenschappen die in diverse voorschriften worden vastgelegd. De eigenschappen van kunstgras voldoen meestal niet aan de eisen die gesteld worden door projectontwikkelaars, overheidsinstanties, kantoren, beurzen en evenementen. Een combinatie van brandvertragend (Cfl-s1 gecertificeerd) kunstgras, UV-bestendigheid én een natuurlijke en realistische uitstraling, is vrijwel onvindbaar. Met de X-treme is er nu eindelijk een uitstekende oplossing voorhanden.

Cfl-S1 gecertificeerd

Ons Kunstgras X-treme valt onder Euro-brandklasse Cfl-S1 wat getest is door een onafhankelijk laboratorium volgens de EN ISO 9239-1 (2010) norm. De Euro-brandklassen zijn de Europese norm voor brandbaarheid van materialen. Daarbij is het gras niet alleen goed brandvertragend, maar heeft ook nog een heel weinig rookontwikkeling. Perfect dus voor iedere toepassing die brandveilig moet zijn!

Gratis stalen aanvragen!

Bij kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen