Kunstgras Real NEXT

€ 46,95
€ 35,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Real

Kunstgras Real heeft niet voor niets deze naam gekregen. De garen die gebruikt zijn voor Real staan bewust verschillende kanten op waardoor het kunstgras vanaf alle kanten er natuurlijk en realistisch uitziet. De poolhoogte is ongeveer 40mm hoog, wat een zachter gevoel geeft. Daarnaast is gebruik gemaakt van extra zachte garen.

Echt gras is niet één kleur groen, maar verschillende tinten, en daarom bestaat Real ook uit verschillende kleuren garen. Dankzij deze garen van verschillende kleuren is Real een van onze meest realistische soorten kunstgras.

Op welke plekken is kunstgras Real geschikt?

Kunstgras Real, een typisch voorbeeld van een relatief hoogpolig kunstgras, is perfect als kunstgras in de tuin. Kinderen kunnen erop kruipen, rennen, en spelen. Speeltoestellen kunnen prima op kunstgras Real staan, omdat het veerkrachtig is. Real is ook heel huisdiervriendelijk, maar het kan natuurlijk ook als prachtig siergazon liggen. Daarnaast kun je Real op je balkon leggen of op je terras.

Als kinderen spelen in de tuin, dan kun je overwegen om valdemping onder het kunstgras te leggen. Hierdoor wordt de ondergrond zachter, wat voor extra veiligheid zorgt. Deze valdemping zorgt ook voor een iets beter afvoering van water. Loopt het water bijzonder slecht weg? Dan kun je drainagematten gebruiken. Gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.

Kunstgras Real leggen

Wij hebben leginstructies opgesteld om je te helpen bij het leggen van kunstgras, maar je kunt er ook voor kiezen om het kunstgras te laten leggen met behulp van onze aanlegservice. Kunstgras Real wordt geleverd in stroken van 2 meter of en 4 meter breed. Het is niet nodig om instrooizand te gebruiken tijdens het leggen van Real.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.965000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
45 mm
Toepassing
Balkon, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
11.550
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Real NEXT
€ 46,95
€ 35,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 35,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: