Valdemping 20mm

€ 21,99
per m²
Omschrijving

Veiligheid is erg belangrijk op kinderspeelplaatsen. Het is niet gek dus dat er steeds vaker gekozen wordt voor een kunstgras valdemping onder speeltoestellen. De eisen die aan deze valdemping en de bijbehorende ondergrond van de speeltoestellen gesteld worden zijn hoog.

Met deze valdemping voor onder je kunstgras zorg je voor een zachte ondergrond. Dat is met name praktisch en gewenst bij speelvelden of speeltoestellen. Je wilt toch niet dat iemand zich op een vervelende manier blesseert tijdens een val? 

De voordelen van valdemping

Onze kunstgras valdemping voldoet aan al deze eisen en tegelijkertijd is dit product drainerend en egaliserend. Ook verdeelt de valdemping, net als kunstgras drainagematten, de druk op het grastapijt. Hierdoor blijft je kunstgrasmat nog langer mooi en van goede kwaliteit.

Kunstgras valdemping bestellen

De valdemping is leverbaar in verschillende valhoogtes. Laat je kinderen veilig spelen en bestel deze kunstgras valdemping online. Deze valdemping bestel je per vierkante meter. Selecteer het aantal benodigde vierkante meters valdemping en wij leveren het bij je thuis af. Bekijk ook onze verzendkosten voor meer informatie over de levering.


Valdemping 20mm
€ 21,99
per m²

Steeds vaker wordt onder speeltoestellen kunstgras gebruikt als valdemping.

Zachtheid
Echtheid
Verstandig om ook te bestellen: