Kunstgras Chill 2.0 | Product van het Jaar | Best Deal

€ 32,45
€ 25,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Chill 2.0

Kunstgras Chill is met stip al jaren ons best verkochte product. Chill is verkozen als beste en meest natuurlijke product in deze prijsklasse. We raden kunstgras Chill aan in een tuin met kinderen, huisdieren, en/of een zwembad. Daarnaast is het inzetbaar bij sport en spel of als siergazon en er kunnen speeltoestellen op gezet worden. Chill is dus heel breed te gebruiken. Kunstgras Chill is voelt heel realistisch aan en is ontzettend zacht.

Kunstgras Chill: niet van echt te onderscheiden

De overwogen combinatie van 2 kleuren groen, 2 kleuren beige en de zachte garen zorgen ervoor dat het bijna niet van een echt gazon te onderscheiden is en het ook nog eens erg comfortabel aanvoelt. Chill is extra veerkrachtig. Kunstgras Chill is ongeveer 30 mm hoog en wordt geleverd in stroken van 2 meter en 4 meter breed. Het is niet nodig om instrooizand te gebruiken voor het plaatsen van dit kunstgras.

De beste koop voor de tuin

Dankzij de prijs/kwaliteitsverhouding is Kunstgras Chill erg populair en zorgt in iedere tuin voor het perfecte gazon. Niet voor niets is het de beste koop voor je tuin. Daarnaast krijg je met kunstgras Chill 15 jaar UV garantie: wij garanderen dat het kunstgras 15 jaar lang niet zal verkleuren, zolang het goed bijgehouden wordt. Kunstgras Chill is ook een goede combinatie met valdemping, om met een zachte ondergrond extra veiligheid en egaliteit te bieden. Als in jouw tuin, op je balkon of op je terras het water wat moeilijker wegloopt, dan raden wij het aan om drainagematten aan te brengen zodat het water beter afgevoerd kan worden. Een stabilisatiedoek is aan te raden als je gebruik maakt van zand of aarde als ondergrond.    

Kunstgras Chill leggen

In de meeste gevallen kun je heel eenvoudig het kunstgras zelf leggen. Lukt dit niet of kom je gewoon niet helemaal uit? Geen paniek, wij hebben leginstructies geschreven om je te helpen. Laat je het leggen van het kunstgras toch liever aan iemand aan iemand anders over. Ook geen probleem; je kunt ook het kunstgras laten leggen door ons.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.015000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
30 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
21.000
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Chill 2.0 | Product van het Jaar | Best Deal
€ 32,45
€ 25,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 25,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: