Kunstgras in Amsterdam: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is één van de grootste kunstgrasbedrijven van de Benelux. Daar zijn we trots op, maar nog trotser zijn we op al onze tevreden klanten. Veel klanten hebben een positieve review achtergelaten waardoor onze gemiddelde score op Trustpilot boven de 9 ligt!

Wanneer er onverwacht toch problemen met de bestelling zijn, nemen we altijd direct contact met je op. Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

Kunstgras Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je kunstgras kopen? Dan ben je zeker niet de enige! Kunstgras wordt, ook in Amsterdam, steeds vaker teruggezien in de tuin. Heb je geen tuin bij je huis in, maar ben je wel in het bezit van een balkon of (dak)terras? Met een kunstgras balkon of kunstgras op het (dak)terras breng je tóch een stukje tuin naar je huis. We hebben klanten in de hele Benelux en delen dan ook graag de kunstgras ervaring van mensen in jouw directe omgeving. Zo ging Amanda ging je bijvoorbeeld al voor met haar kunstgras in Amsterdam. Lees verder om te weten wat haar ervaring is!

Kunstgras in Amsterdam bezorgen

Bij Kunstgras.nl bezorgen we ons kunstgras door heel Nederland. Ook als je kunstgras in Amsterdam bestelt, bezorgen we het bestelde kunstgras gewoon bij je thuis. Is je bestelling meer dan 200 euro? Dan is het verzenden naar Amsterdam ook nog eens helemaal gratis. Als het kunstgras is bezorgd, kun je ervoor kiezen om het zelf aan te leggen. Onze kunstgras leginstructies kunnen je hier een handje bij helpen. Laat je het kunstgras liever door ons aanleggen? Dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van ons kunstgras aanlegservice.

Kunstgras in Amsterdam: hoe tevreden zijn jouw buren?

Amsterdam

De ervaring van Amanda, Amsterdam-West

"We wonen in Amsterdam en hebben hierdoor geen tuin. Om toch een groen buitenplekje te creëren hebben we kunstgras laten leggen op ons grote dakterras. De aanlegservice was snel en gemakkelijk waardoor we al snel op zonnige dagen van ons nieuwe, groene dakterras konden genieten."

Bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin. Benieuwd of kunstgras iets voor jouw tuin is? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten: