Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras in de tuin

12 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Palma 2
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Palma

12 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstgras in de tuin

Minimaal onderhoud en toch het gehele jaar een groene tuin? Dat wordt mogelijk door het aanleggen van kunstgras in je tuin! Dankzij de nieuwe technologische ontwikkelingen is het verschil tussen kunstgras en natuurgras nauwelijks meer te ontdekken. Kunstgras in je tuin zorgt dus altijd voor een weelderig en aantrekkelijk aanzicht. Waarschijnlijk heb je wel eens jaloers bij andere mensen in de voortuin gekeken. Hoe kan het dat zij zo’n groene grasmat hebben liggen en ik niet. Vaak hebben deze mensen in de voortuin kunstgras aangelegd. Kunstgras in de voortuin zorgt ervoor dat je altijd een groene kunstgrasmat hebt, zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen.

Kunstgras tuin advies

De voordelen van kunstgras in de tuin

Een groot voordeel van een tuin met kunstgras is het gemak dat het biedt. Kunstgras hoeft namelijk nooit gemaaid, besproeit of bemest te worden. Daarnaast is kunstgras een veilige en zachte ondergrond, waarmee kunstgras speelgras uitermate geschikt is voor kinderen en huisdieren om op te spelen. Andere voordelen van ons kunstgras op rol zijn dat het niet wordt beïnvloed door weersomstandigheden en dat het duurzaam en slijtvast is.

Welk kunstgras in de tuin?

Kunstgrasnet heeft een divers assortiment met meer dan 40 soorten kunstgras dat in alle vormen en maten gelegd kan worden. Wil je bijvoorbeeld het meest realistische kunstgras in je tuin? Kies dan voor ‘Kunstgras Naturel’. Daarnaast hebben wij kunstgras in verschillende prijsklassen. Zo is ‘Kunstgras Ibiza’ bijvoorbeeld erg voordelig. Ben je van plan te gaan sporten op het kunstgras? Neem dan eens een kijkje bij ons speciale sport kunstgras. Ook als je op zoek bent naar een kunstgras aanbieding ben je bij ons aan het goede adres. Wil je advies of heb je vragen over de verschillende soorten kunstgras voor in de tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Grastapijt voor buiten of kunstgras voor buiten?

Veel mensen vragen zich af of er een verschil zit tussen grastapijt voor buiten en kunstgras voor buiten. Je wilt immers niet een product kopen en er na bestelling achter komen dat je iets anders geleverd krijgt dan dat je bedoeld had. Eigenlijk is de vraag heel makkelijk te beantwoorden. Grastapijt is precies hetzelfde als kunstgras. Omdat kunstgras, of Grastapijt opgerold geleverd wordt is ooit de naam grastapijt ontstaan, tapijt wordt namelijk ook opgerold geleverd. Dus als je ooit op een verjaardag iemand hoort praten over grastapijt, dan weet je nu precies waar het over gaat.

Hoe leg ik kunstgras in de tuin?

Kunstgras voegt dus echt iets toe aan jouw tuin. Nu je de aanschaf hebt gedaan moet je jezelf afvragen of je het kunstgras zelf gaat aanleggen, of dat je het laat doen door onze aanlegservice. 

Als je kunstgras in de tuin zelf gaat aanleggen dan zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen:

1. Verwijder het oude gras
2. Breng het zandbed aan 
3. Het zandbed inwateren en uitvlakken
4. Leg het onderdoek
5. Het kunstgras leggen
6. De naden snijden
7. De naden lijmen
8. Snij het kunstgras pas

Eigenlijk is het dus helemaal niet heel ingewikkeld om kunstgras zelf aan te leggen. Als je een beetje handig bent en onze omschrijving goed volgt kun je de kunstgrasmat zo neerleggen. Voor een veel uitgebreidere instructie kun je onze kunstgras leginstructie gebruiken. Die laat alle stappen uitgebreider aan je zien en heeft er ook beeldend materiaal bij.

Wat kost kunstgras in de tuin? 

De kosten voor kunstgras in de tuin verschillen tussen €16,95 per m² en €39,95 per m². Uiteraard is de kwaliteit bepalend voor het verschil in prijs. Hoe duurder het kunstgras is per m², hoe beter de kwaliteit. Wil dat zeggen dat een lage prijs ook slechte kwaliteit betekent? Nee, zeker niet! Ook ons goedkopere kunstgras is van uitstekende kwaliteit. Bij Kunstgrasnet.nl vind je bovendien kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 3 meter breedkunstgras van 4 breed en kunstgras van 5 meter breed. 

De kwaliteit van kunstgras wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Allereerst de 'echtheid', want hoe zachter het aanvoelt, hoe duurder het is. Daarbij is het zo dat kunstgras dat meer op natuurgras lijkt ook automatisch iets duurder is. Doordat het duurdere kunstgras nog langere garen en meer sprieten heeft per m² wordt de prijs hoger. Hierdoor wordt het kunstgras ook zwaarder en dit heeft ook invloed op de prijs. Een zwaardere mat betekent meer materiaal, betekent een hogere prijs. De gegevens over spriethoogte, gewicht en dichtheid staan bij alle soorten kunstgras tuin aangegeven. Uiteraard geldt dit ook voor kunstgras balkon en kunstgras terras.