Wil je een keer iets anders dan het traditionele groene grasveld? Breng kleur in jouw buitenruimte met ons gekleurde kunstgras! Ons kunstgras is beschikbaar in verschillende kleuren en biedt dezelfde voordelen als traditioneel kunstgras. Maak van jouw tuin, balkon of dakterras een kleurrijk geheel!

8 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Silver
  Nieuw
  € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Poolhoogte
  20mm
 2. Kunstgras Pitch Black
  Nieuw
  € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Poolhoogte
  21mm
 3. Kunstgras Off Black
  Nieuw
  € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Poolhoogte
  21mm
 4. Kunstgras Antra
  Nieuw
  € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Poolhoogte
  21mm
 5. Kunstgras Lila
  Nieuw
  € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  20mm
 6. Kunstgras Lila
  Nieuw
  € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  20mm
 7. Kunstgras Pink
  Nieuw
  € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  20mm

8 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gekleurd kunstgras 

Gekleurd kunstgras? Jazeker, kunstgras is tegenwoordig in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Gras hoeft namelijk niet altijd groen te zijn! Vind je de gebruikelijke groene grasmatten saai en ben je op zoek naar iets totaal anders voor in de tuin, op het balkon of op een evenement?  Dan is gekleurd kunstgras in jouw favoriete kleur wellicht een verrassende en unieke optie. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende gekleurde soorten kunstgras, waarmee je je tuin, balkon of dakterras een echte eyecatcher maakt.

Kunstgras tuin advies

Verschillende soorten gekleurd kunstgras

Op zoek naar een andere kleur kunstgras dan groen? Er zijn verschillende soorten gekleurd kunstgras verkrijgbaar. Bij Kunstgrasnet hebben we dan ook een breed assortiment met de meest uiteenlopende kleuren beschikbaar. Ons gekleurde kunstgras tapijt is onder andere verkrijgbaar als grijs kunstgras of zwart kunstgras. Als je op zoek bent naar iets meer opvallende kleuren hebben wij ook turquoise kunstgras, roze kunstgras of paars kunstgras. Met deze diverse kleuren kunstgras kan je oneindig veel combinaties en variaties maken om zo een unieke sfeer te creëren. Wil je meer weten over onze kunstgras kleuren of over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Zwart gekleurd kunstgras

Alle kleuren kunstgras hebben zo hun eigen voordelen. Waar je met felle kleuren kunstgras je tuin in een klap een ander uiterlijk kunt geven, kun je ook met zwart kunstgras alle kanten op. Ook voor zwart kunstgras, of grastapijt geldt namelijk dat het perfect kan passen bij de kleuren van de tuinmeubelen die jij hebt aangeschaft. Ons gekleurde kunstgras zorgt voor een perfecte match met strakke nieuwe tuinmeubelen en daarbij zorgt het kunstgras ook nog voor een goede demping. Ook op zwart kunstgras kunnen kinderen veilig spelen, zonder zich te bezeren.

De voordelen van ons gekleurde kunstgras

Er is een aantal redenen waarom het kopen van gekleurd grastapijt zeer aan te raden is. Gekleurd kunstgras heeft namelijk meerdere voordelen. Allereerst koop je een product waarmee je opvalt en niet meeloopt met alle andere tuinen, of balkons. Daarnaast kun je gekleurd kunstgras precies laten aansluiten op de inrichting van jouw tuin. Wat voor tint tuinmeubelen en planten je ook hebt; er is altijd wel een kunstgras kleur die hierbij als ondergrond te gebruiken is. Bovendien wordt gekleurd kunstgras ook steeds vaker gebruikt als sport kunstgras bij bijvoorbeeld hockey. Ook kun je met het kunstgras in een andere kleur perfect een beursstand pimpen, om het zo aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Naast de specifieke voordelen van trendy gekleurd kunstgras, kent een kunstgrasmat op zichzelf ook al een groot aantal voordelen vergeleken met echt gras. Een voordeel is dat je op kunstgras een veilige omgeving creëert voor kinderen om op te spelen. De dempende werking van het kunstgras zorgt ervoor dat het ideaal is als kunstgras speelgras, mede omdat er speeltoestellen gewoon op de kunstgras ondergrond geplaatst kunnen worden. Het laatste voordeel van kunstgras is uiteraard het gemak op het gebied van onderhoud. Gekleurd kunstgras hoeft niet gemaaid of gesproeid te worden, waardoor je veel minder hoeft te tuinieren. In de zomer moet je bij een gewoon gazon al snel een paar keer per week aan het werk in de tuin, terwijl dat bij gekleurd kunstgras niet hoeft. 

Gekleurd kunstgras kopen

Bij Kunstgrasnet kun je onze verschillende kleuren kunstgras makkelijk en snel bestellen. Ons kunstgras op rol heeft super scherpe prijzen én een hoog kwaliteitsniveau. Wij kunnen het gekleurde kunstgras tegen deze scherpe prijzen aanbieden, omdat wij ons gras direct bij de leverancier inkopen. De combinatie met onze grote voorraad zorgt ervoor dat jij als klant het voordeel krijgt. Verder leveren wij bij Kunstgrasnet onze producten gratis bij jou thuis en kun je pinnen bij onze chauffeur. De betaling kan uiteraard ook makkelijk en veilig online. Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 3 meter breedkunstgras van 4 breed en kunstgras van 5 meter breed. 

Gekleurd kunstgras leggen

Wanneer je je nieuwe kunstgras in de gewenste kleur hebt gevonden, is het tijd voor de volgende stap:  het leggen van gekleurd kunstgras. Eén ding scheelt: gekleurd kunstgras kun je in de meeste gevallen eenvoudig zelf aanleggen. Kom je er niet helemaal uit? Bij het aanleggen van gekleurd kunstgras helpen wij graag. Je kunt dan ook altijd gebruikmaken van onze leginstructies, waarin we onder andere tips geven over de ondergrond, het zandbed en de accessoires die je het beste kunt gebruiken bij het aanleggen.  Laat je het leggen van gekleurd grastapijt liever aan ons over? Ook dat is geen enkel probleem. Kies in dat geval voor onze kunstgras aanlegservice. Wij hebben vakkundige mensen in dienst die dit graag voor jou oppakken. Op deze manier weet je zeker dat jouw kunstgras er op de beste manier in komt te liggen.

Gratis stalen aanvragen!

Bij kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen