Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras? Jazeker! Gras hoeft namelijk niet altijd groen te zijn! Vind je groen gras saai en ben je op zoek naar iets totaal anders voor in de tuin, op het balkon of op een evenement? Wel of niet in een passende combinatie met de rest? Dan is gekleurd kunstgras wellicht een verrassende en unieke optie.

Gekleurd kunstgras grijs

Mensen zijn vaak op zoek naar kunstgras met een grijze kleur. Het lijkt hiermee misschien niet op een mooi natuurgras veld, maar de grijze kleur kan er wel voor zorgen dat het perfect staat bij jouw tuinmeubels. Veel mensen kopen een schitterende tuinset, maar vergeten dat dat niet altijd hoeft te matchen met het groene (kunst)gras dat al in de tuin ligt. Om dit probleem te tackelen bieden wij kunstgras Grijs. 

Gekleurd kunstgras zwart

Ook voor zwart kunstgras, of Grastapijt geldt dat het perfect kan passen bij tuinmeubels die jij hebt aangeschaft. De kleuren zorgen voor een perfecte match met strakke nieuwe meubels en daarbij zorgt het kunstgras ook nog voor een goede demping. Ook op zwart kunstgras kunnen kinderen veilig spelen, zonder zich te bezeren.

Gekleurd kunstgras wit

Ook wit kunstgras is erg in trek de laatste tijd. Veel mensen vergeten dat een tuinset niet goed hoeft te staan bij het standaard groene kunstgras. Koop je bijvoorbeeld een zwarte tuinset, dan past een witte kunstgrasmat daar perfect bij. Daarnaast geeft wit kunstgras een mooi elegant uiterlijk aan jouw tuin, balkon of dakterras. Ook voor beurzen kan wit kunstgras zorgen voor een mooie uitstraling. Potentiële klanten, of relaties zien een mooie witte vloer die ook nog eens zacht is om op te lopen. Dat gecombineerd met zwarte meubels geeft een geweldige uitstraling voor jouw organisatie. 

Kunstgras kleuren

Er zijn verschillende soorten gekleurd kunstgras verkrijgbaar. Ons gekleurde kunstgras tapijt is onder andere verkrijgbaar in Antraciet, Off Black, Pitch Black, Silver. Als u op zoek bent naar een iets meer opvallende kleur hebben wij ook Turqoise, Pink, Lila en Lime. Met deze verschillende kleuren kunstgras kan je oneindig veel combinaties en variaties maken om zo een unieke sfeer te creëren. Wil je meer weten over onze kunstgras kleuren of over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van gekleurd grastapijt

Gekleurd kunstgras heeft meerdere voordelen. Allereerst koop je een product waarmee je opvalt en niet meeloopt met alle andere tuinen, of balkons. Daarnaast kun je gekleurd kunstgras precies laten aansluiten bij jouw tuinset. Wat voor tuinset je ook hebt er is altijd wel een kunstgras kleur te vinden die daarbij past. Bovendien wordt gekleurd kunstgras ook steeds vaker gebruikt als sport kunstgras bij bijvoorbeeld hockey. Een ander voordeel is dat je op kunstgras een veilige omgeving creëert voor kinderen om op te spelen. De dempende werking van het kunstgras zorgt ervoor dat het ideaal is als kunstgras speelgras. Het laatste voordeel is uiteraard het gemak op het gebied van onderhoud. Gekleurd kunstgras hoeft niet gemaaid of gesproeid te worden, waardoor je veel minder hoeft te tuinieren. In de zomer moet je bij een gewoon gazon al snel een paar keer per week aan het werk in de tuin, terwijl dat bij gekleurd kunstgras niet hoeft. 

Gekleurd kunstgras bestellen

Bij Kunstgrasnet kun je gekleurd kunstgras makkelijk en snel bestellen. Ons kunstgras op rol is van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij kunnen gekleurd kunstgras tegen scherpe prijzen aanbieden, omdat wij het direct bij de leverancier inkopen. De combinatie met onze grote voorraad zorgt ervoor dat jij als klant het voordeel krijgt. Verder leveren wij bij kunstgrasnet onze producten gratis bij jou thuis en kun je pinnen bij onze chauffeur. De betaling kan uiteraard ook makkelijk en veilig online. Ook bij het aanleggen van gekleurd kunstgras helpen wij graag. Wij hebben vakkundige mensen in dienst die dit graag voor jou oppakken. Mocht je het zelf willen doen dan kun je via onze leginstructies makkelijk geholpen worden.

Gekleurd kunstgras outlet

Ben je enthousiast geworden voor het gekleurde kunstgras van Kunstgrasnet en ben je op zoek naar de allergoedkoopste optie? Kijk dan ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen! We hebben regelmatig verschillende soorten aanbiedingen waarin we ook ons gekleurd kunstgras tapijt voor een extra voordelige prijs aanbieden.

 

8 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren