Kunstgras All Play

€ 32,95
€ 27,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras All Play

Kunstgras All Play is ontworpen als kunstgras sportveld. Er kunnen dan ook allerlei sporten op worden beoefend, zoals tennis, voetbal, en basketbal. All Play wordt voornamelijk gebruikt voor hockey. Dit komt doordat All Play een dik ingeweven soort kunstgras is, waar de bal goed op rolt. Dankzij de gedraaide vezels heb je ook al een beetje demping in het kunstgras.

Kunstgras All Play voor intensief gebruik

Doordat er verschillende sporten op kunnen worden gespeeld, is kunstgras All Play geschikt voor intensief gebruik en kunnen er ook speeltoestellen op gezet worden. Daarnaast garanderen wij dat All Play 10 jaar kleurvast en uv-bestendig is. De poolhoogte All Play is ongeveer 12 mm.  

Alle kunstgras sportvelden zijn ideaal voor intensiever gebruik en worden speciaal ontwikkeld en getest door TNO voor de consumentenmarkt. De verschillende onderdelen (het kunstgras zelf, de ondergrond en het soort zand) zijn allemaal gericht op de wensen van de consument.

Op welke plekken is kunstgras All Play geschikt?

Kunstgras All Play is bij uitstek geschikt als hockey veld, maar ook als veld voor andere sporten. Daarnaast kun je ook heel goed speeltoestellen op All Play zetten omdat het geschikt is voor zwaar gebruik.

Kunstgras All Play leggen

Voor het leggen van All Play is instrooizand niet verplicht, maar wel handig. Daarbij raden we aan om ongeveer 7 kg zand per m² kunstgras te gebruiken. Om je te helpen bij het leggen van kunstgras hebben wij leginstructies opgesteld. Hier leggen wij in een aantal stappen uit hoe je zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen! Kunstgrasnet helpt je graag bij dit proces. Met onze legservice kun je ervoor kiezen om het kunstgras te laten leggen door specialisten.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.214000
De top producten voor
Algemeen gebruik
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
12 mm
Toepassing
Balkon, Camping, Hockey veld, Infrastructuur, Speeltoestellen, Trapveld
aantel steken per m2(+/-10%)
31.500
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Optioneel (7kg p/m2)
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras All Play
€ 32,95
€ 27,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 27,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: