Kunstgras in Zwolle: voorbeelden van tevreden klanten!

Kunstgrasnet is in de Benelux  een bekende kunstgrasaanbieder. Hier zijn wij natuurlijk zeer tevreden mee, maar nog belangrijker vinden we het dat jij als klant tevreden bent. Wij vragen klanten dan ook graag om hun eerlijke feedback.

Vele klanten hebben positieve reviews achtergelaten waardoor onze gemiddelde scoren op Trustpilot boven de 9 ligt! Kunstgrasnet staat dan ook voor:

  • topkwaliteit kunstgras;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende service.

 

We hebben klanten in de hele Benelux en delen graag de kunstgras ervaring van mensen in jouw directe omgeving, oftewel Zwolle. Lees hieronder waarom de mensen in jouw directe omgeving ons kunstgras en onze service zo hoog beoordeeld hebben!

Hoe tevreden zijn jouw buren in Zwolle met hun kunstgras van Kunstgrasnet?

Zwolle

De ervaring van Familie van Beek, Zwolle

"Onze bestelling via internet ging niet goed (onze fout). We hebben de bestelling toen via e-mail geplaatst en het kunstgras kon gelukkig nog altijd op de gewenste datum geleverd worden. Ondanks dat dit kort dag was. Het kunstgras bevalt goed. Het is makkelijk zelf te leggen en te snijden (met een scherp mes). Ondanks dat onze tuin veel ronde vormen en hoeken heeft, was de klus zo geklaard."

Of bekijk alle soorten kunstgras voor in de tuin.

Benieuwd of kunstgras ook bij jou past? Vraag hier je gratis stalen aan!

Lees hieronder alle ervaringen van onze klanten