Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras op maat

Kunstgras op maat

Kunstgras op maat

Iedere setting is anders. Hierdoor kan het lastig zijn om het perfecte stukje kunstgras op maat te kiezen online of in een winkel. Daarom verleent Kunstgrasnet een extra service genaamd "kunstgras advies op maat" bij het kunstgras kopen.

Wanneer u een oppervlakte van 30 m² of meer nodig heeft kunnen we vrijblijvend een van onze kunstgras specialisten langs laten komen. Deze kan u voorzien van de juiste informatie en heeft meerdere soorten kunstgras bij zich om aan u te laten zien en voelen. Dit kan gaan om speelvelden, maar ook voor de tuin, het balkon of terras. Op deze manier krijgt u een idee bij de verschillende soorten kunstgras en kunt u uw gewenste type grastapijt op maat bestellen.

Waarom advies op maat?

Door een specialist langs te laten komen krijgt u een beter inzicht in hoeveel m² kunstgras u exact nodig heeft. Dit kan veel schelen in de kosten omdat u niet snel te veel bestelt. Ook kan de specialist helpen met het vinden van het perfecte type kunstgras dat er bij Kunstgrasnet in groten getale aanwezig is. Op deze manier kunnen u adviseren bij het zoeken naar uw grastapijt op maat. Niet alleen qua formaat of type of formaat; ook qua prijs. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de meest voordelige optie? Kunstgrasnet een brede selectie goedkoop kunstgras

Uw gras op maat bestellen

Bent u op zoek naar grastapijt op maat? Bij Kunstgrasnet.nl bestelt u kunstgras met de hoogst mogelijke kwaliteit eenvoudig online. We hebben een ruim assortiment van verschillende kunstgras producten in verschillende kleuren op voorraad. Zoekt u kunstgras voor een zacht prijsje? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze kunstgras aanbiedingen. Bij Kunstgrasnet.nl verkopen we kunstgras op rol beschikbaar van 2 meter breed en 4 meter breed. Het kan per situatie verschillen welke maat kunstgras tapijt u nodig heeft. Hoeveel kunstgras, welke rol, in welk formaat u precies nodig heeft, zal met u worden besproken gedurende het advies op maat. Heeft u een andere breedte dan 2 of 4 meter kunstgras nodig? Dan snijdt u het kunstgras eenvoudig op de juiste breedte.

Hoe maak ik grastapijt op maat?

Grastapijt op maat, hoe doe je dat eigenlijk? Kunstgras is gelukkig vrij gemakkelijk te snijden. Wel is er een aantal dingen belangrijk om vooraf even bij langs te gaan. Zorg dat er een scherp industrieel mesje, een lange liniaal of lat waarlangs gesneden kan worden en een meetlint of rolmaat. We beginnen natuurlijk met alles strak uit te meten. Verstandig is om op de onderkant van het kunstgras uit te tekenen hoe er gesneden moet worden, want kunstgras snijden is het makkelijkst om door de onderkant te doen. Snijd dan met een scherp industrieel mesje (een stanleymes bijvoorbeeld) langs een lat zodat u niet uitschiet. Op deze manier krijgt u uw kunstgrasmat netjes op maat. 

Het leggen van kunstgras op maat

Wanneer u uw kunstgras op de juiste maat hebt gemaakt, kunt u beginnen met het kunstgras leggen. Kunstgras leggen doet u eenvoudig zelf. Doet u dit voor het eerst? Dan kunt u altijd gebruikmaken van onze kunstgras leginstructies. Laat u uw grasmat liever aanleggen door iemand anders? Dan zorgt onze professionele kunstgras aanlegservice ervoor dat de grasmat optimaal op zijn plek komt te liggen.

Heeft u nog vragen over kunstgras op maat? Neem gerust contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

 

Uw gegevens
Voorkeursdatum 1
Voorkeursdatum 2
Hoeveel m2 kunstgras heeft u nodig?
Opmerkingen

Na het plaatsen van uw aanvraag, kunt u op de huidige pagina uw afbeeldingen uploaden.

Bewaren

Bewaren