Kunstgras op maat

Kunstgras op maat

Wilt u kunstgras kopen? Hierdoor kan het lastig zijn om het perfecte stukje kunstgras op maat te kiezen online of in een winkel. Kunstgras is er is in vele soorten, kleuren en maten, waardoor de juiste keuze maken soms niet eenvoudig is. Daarom verleent Kunstgrasnet een extra service genaamd "kunstgras advies op maat" bij het kunstgras kopen.

Wanneer u een oppervlakte van 30 m² of meer kunstgras nodig heeft kunnen we vrijblijvend een van onze kunstgras specialisten langs laten komen. Deze kan u voorzien van de juiste informatie en heeft meerdere soorten kunstgras bij zich om aan u te laten zien en voelen, zodat we kunnen kijken welk kunstgras goed bij uw situatie past. Dit kan gaan om speelvelden, maar ook voor de tuin, het balkon of terras. Op deze manier krijgt u een idee bij de verschillende soorten kunstgras en kunt u uw gewenste type kunstgras kopen.

Uw gegevens
Voorkeursdatum 1
Voorkeursdatum 2
Hoeveel m2 kunstgras heeft u nodig?
Reacties

Na het plaatsen van uw aanvraag, kunt u op de huidige pagina uw afbeeldingen uploaden.

De voordelen van kunstgras op maat

Kunstgras kent een groot aantal voordelen ten opzichte van echt gras. Allereerst is kunstgras zo goed als onderhoudsvrij. Nooit meer maaien nooit meer sproeien en wanneer het kunstgras goed is aangelegd heeft u ook nooit meer last van onkruid. Naast het grote gemak en het weinige onderhoud dat kunstgras met zich meebrengt, is het ook nog eens op vele manieren toepasbaar. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor de tuin, het balkon of het terras; onze rollen kunstgras zijn in alle gevallen de ideale ondergrond. Ook wanneer u kinderen heeft, kunt u het beste kunstgras gebruiken als ondergrond in uw tuin, balkon of terras. Door de zachtheid van het gras en de valdempende werking die het heeft, is kunstgras een van de veiligste ondergronden die u maar kunt bedenken. Bovendien kunt u in het voorjaar of de zomer het speeltoestel of zwembad voor de kinderen gewoon op het kunstgras plaatsen. En het mooie is: kunstgras in inmiddels nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Met kunstgras heeft u dus het hele jaar door een prachtig groen gazon, zonder alle nadelen die bij natuurlijk gras komen kijken.

Gratis stalen aanvragen

Waarom advies op maat?

U weet nu over de voordelen van het product, maar als u kunstgras wilt bestellen, welke maat kunstgras heeft u dan eigenlijk nodig? Als u online kunstgras wilt kopen, blijft de maat van het kunstgras voor veel mensen vaak een lastig punt. Door een specialist langs te laten komen krijgt u een beter inzicht in hoeveel m² kunstgras u exact nodig heeft. De specialist zal samen met u uw tuin, balkon of dakterras bekijken en samen met u beslissen welke maat kunstgras het beste bij uw situatie past. Dit kan veel schelen in de kosten omdat u niet snel te veel gras bestelt. Ook kan de specialist helpen met het vinden van het perfecte type kunstgras dat er bij Kunstgrasnet in vele exemplaren aanwezig is. Op deze manier kunnen u adviseren bij het zoeken naar uw grastapijt op maat. Niet alleen qua formaat of type of formaat; ook qua prijs. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de meest voordelige optie? Kunstgrasnet een brede selectie goedkoop kunstgras.

Uw gras op maat bestellen

Bent u op zoek naar grastapijt op maat? Bij Kunstgrasnet.nl bestelt u kunstgras met de hoogst mogelijke kwaliteit eenvoudig online. We hebben een ruim assortiment van verschillende kunstgras producten in verschillende kleuren op voorraad. Zoekt u kunstgras voor een zacht prijsje? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze kunstgras aanbiedingen. Bij Kunstgrasnet.nl verkopen we kunstgras op rol beschikbaar van 2 meter breed en 4 meter breed. Het kan per situatie verschillen welke maat kunstgras tapijt u nodig heeft. Hoeveel kunstgras, welke rol, in welk formaat u precies nodig heeft, zal met u worden besproken gedurende het advies op maat. Heeft u een andere breedte dan 2 of 4 meter kunstgras nodig? Dan snijdt u het kunstgras eenvoudig op de juiste breedte.

Hoe maak ik grastapijt op maat?

Grastapijt op maat maken, hoe doe je dat eigenlijk? Kunstgras is gelukkig vrij gemakkelijk te snijden. Wel is er een aantal dingen belangrijk om vooraf even bij langs te gaan. Zorg dat er een scherp industrieel mesje, een lange liniaal of lat waarlangs gesneden kan worden en een meetlint of rolmaat. We beginnen natuurlijk met alles strak uit te meten. Verstandig is om op de onderkant van het kunstgras uit te tekenen hoe er gesneden moet worden, want kunstgras snijden is het makkelijkst om door de onderkant te doen. Snijd dan met ons kunstgrasmes langs een lat zodat u niet uitschiet. Op deze manier krijgt u uw kunstgrasmat netjes op maat. 

Het leggen van kunstgras op maat

Wanneer u uw kunstgras op de juiste maat hebt gemaakt, kunt u beginnen met het kunstgras leggen. In  veel gevallen doen de meeste gebruikers van het kunstgras dit plaatsen eenvoudig zelf. Gaat u voor het eerst kunstgras leggen? Dan kunt u altijd gebruikmaken van onze kunstgras leginstructies. Laat u uw grasmat liever aanleggen door iemand anders? Ook daar hebben we uiteraard alle begrip voor. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Ons professionele kunstgrasteam zorgt er in dat geval voor dat het gras netjes op zijn plek komt te liggen.

Heeft u nog vragen over kunstgras op maat? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Bewaren

Bewaren