Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Soorten kunstgras

Kunstgras koop je bij Kunstgrasnet! Kunstgrasnet heeft een divers assortiment van meer dan 40 soorten kunstgras, waarvan er altijd meer dan 30.000 m² op voorraad is. We kopen zelf groot in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bij ons kun je dus kwalitatief kunstgras kopen tegen een scherpe prijs!

 

Soorten kunstgras

Als je aan kunstgras denkt dan denk je misschien aan een voortuintje, of een sportveld met kunstgras. Maar kunstgras biedt veel meer mogelijkheden dan dat. Bij kunstgrasnet bieden we een breed assortiment, zodat er voor jou altijd iets bij zit.

Kunstgras in de tuin

Kunstgras is dankzij nieuwe technologie bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Kunstgras in de tuin zorgt dus voor een schitterend natuurlijk gezicht. Het grote voordeel van kunstgras ten opzichte van natuurgras zit hem in het onderhoud. Waar je bij natuurgras altijd moet zorgen dat het gras regelmatig gemaaid en gesproeid wordt, hoef je bij kunstgras alleen maar te genieten van je schitterende groene tuin. 

Kunstgras op het balkon

Ook op een balkon kan kunstgras een schitterende oplossing zijn. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om kunstgras aan te leggen in een tuin. Als je in een flat of appartement woont betekent dat echter niet meteen dat jij geen schitterend groen buiten kunt hebben. Wat de weersomstandigheden ook zijn, je kunstgras op je balkon heeft altijd een mooi groen uiterlijk. 

Kunstgras op het dakterras

Niks is heerlijker dan in de zomer vanuit je luie stoel met je voeten in het gras te liggen. Het probleem is echter dat een grasveld in de zomer veel onderhoud nodig heeft. Om die reden is kunstgras op het dakterras de ideale oplossing. Zonder onderhoud te hoeven plegen kun je genieten van een groene mat op jouw terras. Het heerlijke zachte kunstgras zorgt voor een erg comfortabele en veilige ondergrond. Ideaal dus voor spelende kinderen. 

Budget kunstgras

Ook voor goedkoop kunstgras ben je bij Kunstgrasnet aan het juiste adres. Doordat wij onze producten rechtstreeks vanuit de groothandel leveren kunnen wij kunstgrasmatten al aanbieden vanaf €9,95 per m2. Wij kunnen kunstgras groot inkopen en de beste kwaliteit leveren tegen lage prijzen.

Sport kunstgras

Als je een kunstgrasmat zoekt voor intensief gebruik dan is een sport kunstgrasmat de juiste keuze. Omdat sport kunstgras fijner en iets langer is dan gewoon kunstgras is het beter geschikt voor intensief gebruik. Sport kunstgras heeft hetzelfde uiterlijk als gewoon kunstgras, dus het mooie groene uiterlijk blijft behouden. Op Sport kunstgras kun je gerust een bal erbij pakken om veilig te sporten. 

Kunstgras voor beurzen en evenementen

Vaak hebben evenementen een plek nodig waar kinderen veilig kunnen spelen. Om in deze behoefte te kunnen voorzien biedt Kunstgrasnet kunstgras voor beurzen en evenementen. Het kunstgras geeft een goed dempende ondergrond, zodat er geen ongelukken gebeuren. Kinderen kunnen uren vermaakt worden met een kunstgrasmat van Kunstgrasnet. Ook voor beurzen is kunstgras een mooie oplossing. Steeds vaker gebruiken standbouwers kunstgras in plaats van traditioneel tapijt. 

Gekleurd kunstgras

Dat kunstgras altijd groen moet zijn gaat allang niet meer op. Steeds vaker zie je dat mensen gekleurd kunstgras in de tuin hebben liggen. Het kan namelijk zo zijn dat jouw tuinmeubels helemaal niet passen bij een groene kunstgrasmat. Een schitterende zwarte, of silvere, of antraciete mat kan ervoor zorgen dat jouw tuin nog veel meer uitstraling krijgt dan het al heeft.

Pannaveld kunstgras

Straatvoetbal wordt steeds populairder. Kinderen gaan met veel plezier naar een pannakooi in de buurt om daar een hele dag bezig te zijn. Wij bieden het volledige pakket voor een pannakooi, zodat wij ons steentje bijdragen aan het voetbalplezier bij de jeugd. Ons pannaveld kunstgras is van topkwaliteit en heeft een garantie van 15 jaar op zowel het kunstgras als het hekwerk. Ontzettend veel speelplezier voor de jeugd dus.

Kunstgras accessoires

Bij een kunstgrasmat horen ook een aantal kunstgras accessoires die helpen bij de aanleg en het onderhoud. Deze accessoires zorgen er mede voor dat het kunstgras jarenlang van topkwaliteit blijft. Bij kunstgrasnet ben je dus aan het juiste adres voor een totaaloplossing als het gaat om kunstgras. 

Kunstgras voor bedrijven

Kunstgras kan ook voor bedrijven ideaal zijn, omdat het veel meer toepassingsmogelijkheden biedt dan echt gras. Als vloerbedekking in uw showroom, of om uw bedrijfspand zorgt kunstgras voor een mooi uiterlijk. Daarnaast is het ook praktisch, omdat kunstgras bijna geen onderhoud nodig heeft. Kunstgras voor bedrijven zorgt daarnaast ook nog eens voor een heerlijk zachte ondergrond voor jouw klanten. 

Waarom kunstgras kopen?

Kunstgras is een prima alternatief voor natuurlijk gras. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras bovendien nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Daarnaast is kunstgras duurzaam, slijtvast en wordt het niet beïnvloed door weersomstandigheden. Het hoeft nooit gemaaid en gesproeid te worden, het is veilig en het vat niet snel vlam. Twijfel je nog of je kunstgras wilt kopen? Lees hier meer over de voordelen van kunstgras!

 

Hoe wordt kunstgras gemaakt?

Kunstgras wordt gemaakt van kunststof grasvezels en backing (doek dat als basis dient voor de grasvezels). De kunststof grasvezels worden getuft in het tapijt en vervolgens wordt de onderkant van de mat bedekt met een laagje latex. Na het drogen van de mat wordt het tapijt geperforeerd. En wist je dat kunstgras in Nederland in Genemuiden is ontstaan en dat dit ook wel de kunstgras-hoofdstad van Nederland wordt genoemd? Lees hier meer over Genemuiden en over het productieproces van kunstgras.

Kunstgras stalen

Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling versturen we het kunstgras via UPS of komen we het met ons transportbedrijf bij je brengen. Vind je het lastig om kunstgras online te kiezen en te bestellen? Bestel dan eerst kunstgras stalen van de soorten kunstgras waar je voorkeur naar uitgaat, zodat je daarna met zekerheid jouw favoriete kunstgras online kunt bestellen! Als je vragen hierover hebt of advies over de verschillende soorten kunstgras wilt, dan kun je contact met ons opnemen.