Op zoek naar dé ideale ondergrond voor jouw dakterras? Breng het terras tot leven met kunstgras van Kunstgrasnet. Ons kunstgras biedt een zachte ondergrond, is duurzaam en slijtvast en bovendien eenvoudig zelf op het dakterras aan te leggen. Bekijk hieronder onze verschillende soorten kunstgras voor het dakterras!

6 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. London New 1
  NEW
  € 26,95
  € 20,95
  per m²
  Poolhoogte
  27 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Chill 2.0 |   Product van het Jaar | Best Deal
  20% KORTING
  € 33,95
  € 25,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 38,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  22 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. Kunstgras Discovery 2
  KINDER KUNSTGRAS
  € 42,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  37 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Naturel 2.0 | Natuurlijk kunstgras
  20% KORTING
  € 47,45
  € 37,95
  per m²
  Poolhoogte
  40 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 6. All Season Kunstgras | Nieuwste Innovatie
  Meest Natuurlijk
  € 54,95
  € 44,95
  per m²
  Poolhoogte
  35 mm
  Zachtheid
  Echtheid

6 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunstgras terras

Wil je in de zomer vanuit je luie stoel lekker met de voeten in het gras zitten, maar heb je geen tijd voor een echt gazon? Dan is een kunstgras terras een realistische en natuurlijke vervanger. Vergelijk onze verschillende soorten om er achter te komen welke kunstgras op jouw terras past!

Kunstgras tuin advies

Is kunstgras geschikt voor een dakterras?

Wat is er mooier dan een groen, natuurlijk dakterras? Helaas is het vrijwel onmogelijk om op een dakterras natuurlijk gras te laten groeien zoals in de tuin. Om toch een mooi groen dakterras met een natuurlijke uitstraling te krijgen, is kunstgras een goede optie. Kunstgras op een dakterras vereist weinig onderhoud en ziet er het hele jaar goed uit. Kunstgras biedt veel voordelen.

Een zeer comfortabel kunstgras terras

Wij zorgen ervoor dat de kunstgrasmat er comfortabel bij komt te liggen op jouw terras. Na aanleg zal je veel minder last hebben van je gewrichten wanneer je eens op het terras loopt. Ons kunstgras is extra zacht, waardoor er minder belasting komt op je gewrichten. Daarnaast is het ook extra handig voor kinderen. Zij kunnen lekker een potje voetbal doen en rennen over het kunstgras, net als bij een kunstgras sportveld. Bij een val bezeren ze zich niet. Hierdoor is het dus uitermate geschikt als kunstgras speelgras voor de kinderen.

Hoeveel onderhoud heeft een kunstgras dakterras nodig?

Een kunstgrasmat vergt weinig onderhoud. Je hoeft alleen maar in de herfst bladeren van het veld af te halen. Al is het natuurlijk maar de vraag of dat nodig is op een dakterras. In zijn totaliteit heeft een kunstgras dakterras weinig onderhoud nodig.

Is kunstgras op een terras veilig?

Kunstgras op het terras biedt veel meer dan alleen een mooie natuurlijke uitstraling. Je zorgt met kunstgras namelijk ook voor extra veiligheid. Kinderen kunnen veilig spelen zonder zich te bezeren als ze vallen. De dempende werking van kunstgras voorkomt blessures en pijntjes bij een kind dat valt. Daarnaast heeft kunstgras ook een gunstige werken op volwassen gewichten. Als je vaak over het kunstgras op het terras loopt zorg je er namelijk voor dat je op een goed dempende ondergrond loopt. Je spieren en gewrichten worden hierdoor goed gestimuleerd en dit kan pijntjes en blessures voorkomen.

Kunstgras op dakterras voor een natuurlijke uitstraling

Zoals je hebt begrepen is het aanleggen van gewoon gras op een dakterras vrijwel onmogelijk. Toch zijn veel mensen op zoek naar een manier om een natuurlijke uitstraling te creëren op het dakterras. Kunstgras is daarvoor dé oplossing. Het is makkelijk aan te leggen en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De nieuwste vezel technieken zorgen ervoor dat het kunstgras bijna niet van echt gras te onderscheiden is, waardoor het net lijkt of je een prachtig stuk gras op je dakterras hebt liggen.

Bestel kunstgras voor uw terras 

Bij Kunstgrasnet kun je makkelijk en snel kunstgras kopen voor op het terras of dakterras. Wij rekenen geen verzendkosten en kunnen ons kunstgras altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen of bekijk meer informatie over het kopen van grastapijt. Daarnaast kun je makkelijk en snel betalen bij onze bezorger, maar ook gewoon in de webshop. Kunstgrasnet heeft een enorm breed assortiment kunstgras op rol zodat er voor iedere wens iets bij zit. 

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van onze typen kunstgras die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Deze typen kunstgras zijn ideaal voor op dakterras & terras! Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je bij ons terecht voor kunstgras van 3 meter breedkunstgras van 4 breed en kunstgras van 5 meter breed. 

Een dakterras met een luxe uitstraling

Veel mensen denken dat een dakterras veel beperkter is qua mogelijkheden dan een tuin. En aan de ene kant is dat ook wel zo, maar aan de andere kant kunt u ook met een dakterras alle kanten op. Zo goed als elk dakterras is groot genoeg voor een gezellig zitgedeelte en sommigen zijn zelfs groot genoeg voor een eettafel. Maar wat het formaat van uw dakterras ook is: het creëren van die luxe uitstraling is altijd mogelijk. Onderstaande tips helpen u om uw dakterras net dat beetje extra te geven.

De vloer van uw dakterras

Voor de vloer van een dakterras zijn er veel mogelijkheden om een luxe uitstraling te creëren. Het soort vloer is afhankelijk van de uitstraling die u wenst. Is modern en strak gewenst? Dan is een tegelvloer de beste optie. Gaat u voor gemak en natuurlijk dan is een vlonder de juiste vloer. En wilt u, ondanks dat u geen tuin heeft, toch een groene ambiance creëren? Dan is kunstgras dé vloer voor uw dakterras.

Veel kunstgrassoorten zijn tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden en bovendien is het erg onderhoudsvriendelijk. Tegels en een vlonder worden groen en moeten gereinigd worden, terwijl u met kunstgras alleen nog maar van uw dakterras hoeft te genieten.

Op alle weersomstandigheden voorbereid

Ondanks de Nederlandse weersomstandigheden wit u natuurlijk altijd van uw dakterras kunnen genieten. U kunt ervoor kiezen om een heater of een waaier aan de muur te hangen, maar dit past uiteraard niet bij de luxe uitstraling waarnaar u op zoek bent. Kies in plaats daarvan dus voor een nette, staande warmtelamp. Windschermen kunnen zorgen voor een eventuele overlast van de wind of het vormen van een beschutte plek. Vooral windschermen met witte linnen doeken zorgen voor een prachtige, luxe uitstraling. En in plaats van een luifel is een prachtige parasol met een kwalitatief doek toch veel mooier? En dit kwalitatieve doek is waterbestendig, waardoor u bij de eerste regendruppels niet naar binnen hoeft.

Gratis stalen aanvragen!

Bij kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen