Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras terras

Wil je in de zomer vanuit je luie stoel lekker met de voeten in het gras zitten, maar heb je geen tijd voor een echt gazon? Dan is een kunstgras terras een realistische en natuurlijke vervanger. Vergelijk onze verschillende soorten om er achter te komen welke soort kunstgras op jouw terras past!

Is kunstgras geschikt voor een dakterras?

Wat is er mooier dan een groen, natuurlijk dakterras? Helaas is het vrijwel onmogelijk om op een dakterras natuurlijk gras te laten groeien zoals in de tuin. Om toch een mooi groen dakterras met een natuurlijke uitstraling te krijgen, is kunstgras een goede optie. Kunstgras op een dakterras vereist weinig onderhoud en ziet er het hele jaar goed uit.

Zeer comfortabel kunstgras terras

Wij zorgen ervoor dat de kunstgrasmat er comfortabel bij komt te liggen op jouw terras. Na aanleg zal je veel minder last hebben van je gewrichten wanneer je eens op het terras loopt. Ons kunstgras, of Grastapijt is namelijk extra zacht, waardoor er minder belasting komt op je gewrichten. Daarnaast is het ook extra handig voor kinderen. Zij kunnen lekker een potje voetbal doen en rennen over het kunstgras, net als bij een kunstgras sportveld. Bij een val bezeren ze zich niet. Hierdoor is het dus uitermate geschikt als kunstgras speelgras voor de kinderen.

Hoeveel onderhoud heeft een kunstgras dakterras nodig?

Een kunstgrasmat vergt weinig onderhoud. Je hoeft alleen maar in de herfst bladeren van het veld af te halen. Al is het natuurlijk maar de vraag of dat nodig is op een dakterras. In zijn totaliteit heeft een kunstgras dakterras weinig onderhoud nodig.

Is kunstgras op een terras veilig?

Kunstgras op het terras biedt veel meer dan alleen een mooie natuurlijke uitstraling. Je zorgt met kunstgras namelijk ook voor extra veiligheid. Kinderen kunnen veilig spelen zonder zich te bezeren als ze vallen. De dempende werking van kunstgras voorkomt blessures en pijntjes bij een kind dat valt. Daarnaast heeft kunstgras ook een gunstige werken op volwassen gewichten. Als je vaak over het kunstgras op het terras loopt zorg je er namelijk voor dat je op een goed dempende ondergrond loopt. Je spieren en gewrichten worden hierdoor goed gestimuleerd en dit kan pijntjes en blessures voorkomen.

Kunstgras op dakterras voor een natuurlijke uitstraling

Zoals je hebt begrepen is het aanleggen van gewoon gras op een dakterras vrijwel onmogelijk. Toch zijn veel mensen op zoek naar een manier om een natuurlijke uitstraling te creëren op het dakterras. Kunstgras is daarvoor dén oplossing. Het is makkelijk aan te leggen en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De nieuwste vezel technieken zorgen ervoor dat het kunstgras bijna niet van echt gras te onderscheiden is, waardoor het net lijkt of je een prachtig stuk gras op je dakterras hebt liggen.

Bestel kunstgras terras makkelijk bij Kunstgrasnet 

Bij kunstgrasnet kun je makkelijk en snel kunstgras kopen voor op het terras, of dakterras. Wij vragen geen verzendkosten en kunnen ons kunstgras altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Kijk ook eens naar onze kunstgras aanbiedingen. Daarnaast kun je makkelijk en snel betalen bij onze bezorger, maar ook gewoon in de webshop. Kunstgrasnet heeft een enorm breed assortiment kunstgras op rol zodat er voor iedere wens iets bij zit. 

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van onze typen kunstgras die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Deze typen kunstgras zijn ideaal voor op dakterras & terras! Heb je vragen, neem dan gerust contact op. Onze kunstgras experts staan paraat!

 

5 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Lounge Plus 2
  Best Deal
  Prijs elders: € 36,95
  € 26,95
  per m²
  Kunstgras Lounge Plus
 2. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  Prijs elders: € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 3. Kunstgras Relax New 5
  Prijs elders: € 44,95
  € 32,95
  per m²
  Kunstgras Relax New
 4. Kunstgras Naturel | Meest realistisch
  Best Deal
  Prijs elders: € 49,95
  € 35,95
  per m²
  Kunstgras Naturel 2.0 | Meest realistisch
 5. Kunstgras Magnefique 2
  Best Deal
  Prijs elders: € 52,95
  € 38,95
  per m²
  Kunstgras Magnefique
5 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren