Pannakooi kopen? Kies jouw ideale all-in pakket!

Vraag een willekeurige voetballer hoe hij ooit begon met voetballen en je hoort ongetwijfeld antwoorden als "op het pleintje tegenover het ouderlijk huis". Menig voetballer heeft op straat kennis gemaakt met onze volkssport nummer 1. Straatvoetbal heeft de laatste jaren weer flink aan populariteit gewonnen, mede dankzij de opkomst van de pannakooi.

Bij Kunstgrasnet zijn we zelf fervent voetballiefhebbers. Daarom willen we ons steentje bijdragen aan het voetbalplezier van de jeugd. En hoe kunnen wij dat als kunstgrasspecialist beter doen dan met het beste kunstgras pannaveld?

Pannakooi kopen bij kunstgrasnet

Pannaveld van topkwaliteit kunstgras

Samen met van de Wetering hekwerk en Sportvelden.nl heeft Kunstgrasnet een uniek compleet pannaveld ontwikkeld. En met compleet bedoelen wij ook echt compleet! Wij verzorgen het volledige proces van advies en ontwerp tot het leggen van het pannaveld en het installeren van de pannakooi. En dit alles met een garantie van 15 jaar*.

Dit unieke all-in concept is bovenal zeer betaalbaar.

Pannaveld, wat is het?

Wat is een pannaveld eigenlijk? En waarom heet het pannaveld? Want we kennen allemaal wel de gewone voetbalvelden met twee grote doelen, maar een pannaveld is toch net weer even anders. Bij een pannaveld moet je denken aan een klein voetbalveld met minder lijnen dan een groot voetbalveld. En pannaveld wordt meestal omringd door een kooi, of door boarding. Deze boarding mag je gebruiken om je tegenstander voorbij te spelen, of de bal mee te beschermen. Verder staan er over het algemeen minder spelers op het pannaveld, maar dat is natuurlijk ook helemaal zelf te bepalen. Het sportgras dat in een pannaveld ligt heeft geen onderhoud nodig en zorgt ook nog eens voor een dempende werking. Kinderen kunnen dus veilig spelen, zonder zich makkelijk te blesseren.

Een pannaveld voor iedereen

Een pannaveld is meer dan alleen een veld waar je een potje voetbal op speelt. Meestal zorgt een pannaveld ervoor dat er een plek is voor kinderen en jongeren om samen te komen en te sporten. Hier is ieder kind helemaal zichzelf en kan ieder kind lekker voetballen. Er worden vaak hele toernooitjes georganiseerd op een pannaveld waar iedereen uit de buurt aan meedoet. Het pannaveld zorgt voor verbinding en plezier. Bij Kunstgrasnet ben je niet alleen aan het juiste adres voor een pannaveld, maar ook voor kunstgras in de tuin, kunstgras op het balkon en kunstgras op een dakterras, of terras.

Meer dan een voetbalkooi

Een pannakooi is niet per se alleen een voetbalkooi. Optioneel kunnen ze geleverd worden met verschillende soorten belijningen en doelen geschikt voor diverse sporten. Zo kunnen er hockeydoeltjes in geplaatst worden en baskets opgehangen worden.

Maar een pannakooi is meer dan een kunstgrasveld met hekken eromheen. Het is bij uitstek de plek waar kinderen en jongeren uit de wijk of school samenkomen. Ze leren er de vreugde van het winnen kennen en omgaan met verlies, maar bovenal om plezier te hebben in samenspelen. Een pannaveld stimuleert een actieve en sociale levensstijl: kortom een geweldige ontmoetingsplek met een sportief karakter.

Diverse panakooien

Prijzen pannakooi: all-in

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken en niet gewoon een complete pannakooi kopen? Bij Kunstgrasnet bestel je een pannakooi tegen lage kosten vanwege ons unieke all-in concept. Het leggen van het veld en het monteren van het hekwerk zitten dus bij de prijs inbegrepen. Kortom: je hoeft alleen de plek aan te wijzen waar je het pannaveld wilt hebben en wij regelen de rest!

We kunnen de kosten voor een complete pannakooi zo laag houden door onze eigen expertise op het gebied van kunstgras en door onze nauwe samenwerking met specialist van de Wetering Hekwerk en Sportvelden.nl.

 

Extra optiepakketten

Om de pannakooi volledig naar jouw smaak en situatie aan te passen, bieden we de volgende optionele pakketten aan:

  • Voetbal+ pakket: met dit pakket transformeert je pannakooi in een echte voetbalkooi. Inclusief grote doelen (2x3m) met antivandalisme staven, ballenvangers en valdemping.
  • Extreme + pakket: het hufter-proof pakket. Met extra stevig hekwerk en extreem duurzaam kunstgras
  • Multisport+ pakket: 3 sporten in 1. Met 4 hockeydoeltjes en stootrand, 2 baskets, grotere doelen (2x3m) en ballenvangers.

Neem contact met ons op via 038-3855424 of [email protected] voor meer informatie.

*garantie op zowel het hekwerk en het kunstgras is 15 jaar, bij kunstgras is dit een UV-garantie en bij het hekwerk een garantie op slijtage.

.

Waar dromen beginnen