Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras aanbiedingen

Ben je op zoek naar de beste kunstgras aanbiedingen? Dan ben je bij Kunstgrasnet aan het juiste adres. Doordat wij bij een Nederlandse fabrikant in grote aantallen ons kunstgras kopen, kunnen wij onze producten standaard voor een lage prijs aanbieden. Elke kunstgras rol is bij ons dus standaard in de aanbieding. Bij ons ben je altijd verzekerd van lage kunstgras prijzen.

Daarnaast hebben wij regelmatig speciale lanceeracties bij nieuwe kunstgrassoorten, hebben wij een aantal kunstgrassoorten bestempeld tot "Beste Deal" en vind je tussen het budget kunstgras onze goedkoopste kunstgrassen.

Standaard aanbieding: onze Kunstgras Decor

Maak kennis met onze nieuwste special: Kunstgras Decor. De Decor is zacht en stevig en voelt hiermee zeer natuurgetrouw aan. Of je het nu op het balkon wil leggen of een mooie kunstgrasmat in de tuin wil hebben; de Decor is voor alle situaties geschikt. Speciaal voor de lancering van onze nieuwste soort, hebben wij een speciale aanbieding.

Altijd kunstgras aanbiedingen bij Kunstgrasnet.nl

Zoals gezegd, kunnen wij bij Kunstgrasnet.nl al onze kunstgrassen voor een zeer lage prijs aanbieden. Onze kunstgras is gemiddeld 20% goedkoper dan bij andere kunstgras aanbieders. Bij Kunstgrasnet.nl koop je je kunstgras voor de bodemprijzen vanaf € 9,95 per m2, terwijl dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit! Om helemaal goedkoop uit te zijn kun je er natuurlijk voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Hulp nodig? Bekijk dan onze kunstgras leginstructies. Wij geven je ook graag meer informatie over de juiste kunstgras ondergrond, kunstgras tegels en een onderhoudsvrije tuin.

Onze kunstgras outlet

Bij Kunstgrasnet.nl hebben we een aantal van onze kunstgrassoorten uitgeroepen tot "Beste Deal". Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een kunstgrasmat voor hun tuin, balkon of terras willen hebben en op zoek naar de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo vind je in deze categorie bijvoorbeeld onze kunstgrassoort Chill 2.0; uitgeroepen tot Product van het Jaar en al jaren ons meest populaire product. Een andere "Beste Deal" is de Kunstgras Naturel; het meest realistische kunstgrastype uit ons assortiment.

Kunstgras een goede investering

Kunstgras is een investering die zichzelf uiteindelijk terugbetaalt. Je kunt wel dure graszoden in jouw tuin aanleggen, maar dan ben je er nog niet. Je moet er voor zorgen dat je het gras goed onderhoudt. Het gras moet regelmatig gesproeid worden en regelmatig gemaaid worden. Dit onderhoudsintensieve stukje groen kun je makkelijk vervangen door een mooie kunstgrasmat.

Kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig en ziet er altijd mooi groen uit. Voor het kleine stukje onderhoud dat je moet doen bieden wij de beste accessoires. Je hoeft je bij kunstgras nooit zorgen te maken dat je tuin er minder goed uit komt te zien. Daarnaast is kunstgras van Kunstgrasnet.nl ook nog eens goedkoper dan bij andere aanbieders.

Sommige mensen vragen zich af of een kunstgrasmat er dan niet heel nep uit ziet, maar met de nieuwste technieken is kunstgras bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. 

Grastapijt aanbieding

In een blog hebben we het verschil al eens uitgelegd tussen kunstgras en grastapijt. Grastapijt is een goedkoper product dat van iets lagere kwaliteit is dan Kunstgras. Dat wil echter niet zeggen dat kunstgras altijd een hele dure oplossing is. Ondanks dat kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden is kan het nog steeds goedkoop aangeboden worden.

Omdat wij de grootste Kunstgras aanbieder van Nederland zijn profiteren wij van de beste inkoopprijzen. Daarmee zorgen we ervoor dat jij als klant geen aanbieding nodig hebt om kunstgras goedkoop aan te schaffen. Wij kunnen  altijd voordeel bieden. Dus zowel ons grastapijt, als ons kunstgras kun je het best online bestellen bij Kunstgrasnet.

Kunstgrasvezels

Kunstgrasvezels zeggen vaak iets over de prijs van het product. Sommige soorten hebben een C-shape techniek waarmee vezels rechter op blijven staan. Logischerwijs hangt er aan dit soort kunstgras ook een hoger prijskaartje. Wij bieden ook op dit vlak ons kunstgras zo goedkoop mogelijk aan, door onze inkoopkracht bij de groothandel.

Kunstgrasvezels met een hoge dichtheid zijn luxer en dus vaak ook iets duurder dan kunstgras met een lage vezeldichtheid. Ook de lengte van de vezel zegt iets over de prijs. Hoe langer de vezel, hoe beter de demping, hoe luxer het kunstgras, hoe hoger de prijs.

15 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  Prijs elders: € 23,95
  € 16,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  Prijs elders: € 25,95
  € 18,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. London New 1
  NEW
  Prijs elders: € 27,95
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new
 4. Kunstgras Playgrass
  Prijs elders: € 24,95
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 5. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  Prijs elders: € 29,95
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 6. Kunstgras All Play 4
  Prijs elders: € 34,95
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 7. Kunstgras Chill 2.0 2
  Best Deal
  Prijs elders: € 33,95
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras Chill 2.0 | Product van het Jaar
 8. Kunstgras Lounge Plus 2
  Best Deal
  Prijs elders: € 36,95
  € 26,95
  per m²
  Kunstgras Lounge Plus
 9. Kunstgras Palma 2
  Prijs elders: € 37,95
  € 27,95
  per m²
  Kunstgras Palma
 10. Kunstgras Elegance 3
  SUPERSOFT
  Prijs elders: € 38,95
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Elegance
 11. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  Prijs elders: € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 12. Kunstgras Discovery 2
  KINDER KUNSTGRAS
  Prijs elders: € 39,95
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Discovery 2.0
 13. Kunstgras Relax New 5
  Prijs elders: € 44,95
  € 32,95
  per m²
  Kunstgras Relax New
 14. Kunstgras Fresh New 2
  C-SHAPE
  Prijs elders: € 45,95
  € 33,95
  per m²
  Kunstgras Fresh New
 15. Kunstgras Silver
  Nieuw
  Prijs elders: € 44,95
  € 34,95
  per m²
  Kunstgras Silver
15 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren