Kunstgras aanbiedingen

12 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  € 22,95
  € 16,95
  per m²
  Poolhoogte
  23 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  € 25,95
  € 19,95
  per m²
  Poolhoogte
  24 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Playgrass 1
  € 24,95
  € 19,95
  per m²
  Poolhoogte
  24 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. London New 1
  NEW
  € 26,95
  € 20,95
  per m²
  Poolhoogte
  27 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 32,95
  € 23,95
  per m²
  Poolhoogte
  34 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 6. Kunstgras Chill 2.0 |   Product van het Jaar | Best Deal
  20% KORTING
  € 33,95
  € 25,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 7. Kunstgras All Play 4
  € 32,95
  € 27,95
  per m²
  Poolhoogte
  12 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 8. Kunstgras Palma 2
  20% KORTING
  € 37,45
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  30 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 9. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 38,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  22 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 10. Kunstgras Lounge Plus 2
  € 37,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  35 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 11. Kunstgras Fresh New 2
  PREMIUM
  € 49,95
  € 39,95
  per m²
  Poolhoogte
  47
  Zachtheid
  Echtheid
 12. Kunstgras Elegance 3
  SUPER4KIDS
  € 46,95
  € 44,95
  per m²
  Poolhoogte
  50 mm
  Zachtheid
  Echtheid

12 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij ons kun je terecht voor vele verschillende soorten kunstgras, die qua prijsklasse flink uiteenlopen. Op zowel ons budget kunstgras als ook ons gebruikelijke aanbod krijg je regelmatig fikse kortingen. De kunstgras aanbiedingen gelden dus voor ieder type kunstgras. Doordat wij bij een Nederlandse fabrikant in grote aantallen ons kunstgras kopen, kunnen wij onze producten standaard voor een lage prijs aanbieden. Elke kunstgras rol is bij ons dus standaard in de aanbieding. Bij ons ben je altijd verzekerd van lage kunstgras prijzen.

Daarnaast hebben wij regelmatig speciale lanceeracties bij nieuwe kunstgrassoorten, hebben wij een aantal kunstgrassoorten bestempeld tot "Beste Deal" en vind je tussen het budget kunstgras onze goedkoopste kunstgrassen.

Onze diverse typen kunstgras in de aanbieding

Voor alle soorten kunstgras hebben wij regelmatig aanbiedingen. En met soorten kunstgras bedoelen we dan kunstgras voor diverse doeleinden. Wil je enkel en alleen kunstgras voor de sier, dan heb je daarvoor een ander product nodig dan wanneer je op zoekt bent naar kunstgras aanbiedingen voor een sportveld of een gazon waarop kinderen spelen.

Zoek je naar kunstgras aanbiedingen voor een siergazon, kijk dan bijvoorbeeld specifiek naar kunstgras met een hoge vezeldichtheid. Dit wil namelijk zeggen dat de kunstgrassprieten dicht op elkaar staan, wat een mooi natuurlijk effect creëert. Maar wil je dat kinderen erop kunnen spelen, dan heb je juist baat bij een kunstgras aanbieding met sterke, maar zachte vezels, zodat ze fijn aanvoelen maar niet te snel plat zullen gaan liggen. En wat te denken van huisdieren? Lopen deze geregeld in de tuin rond, dan is het vooral belangrijk dat de kunstgrasvezels aan de veiligheidsnormen voldoen.

Om de keuze te vergemakkelijken hebben we bij al onze kunstgras aanbiedingen overzichtelijke producteigenschappen opgenomen. Zo zie je meteen het aantal steken per vierkante meter, de UV-garantie, waterdoorlaatbaarheid, de echtheid op een schaal van één tot vijf en de zachtheid op dezelfde schaal.

Altijd kunstgras aanbiedingen bij Kunstgrasnet

Zoals gezegd, kunnen wij bij Kunstgrasnet al onze kunstgrassen voor een zeer lage prijs aanbieden. Ons kunstgras is gemiddeld 20% goedkoper dan bij andere kunstgras aanbieders. Bij Kunstgrasnet koop je je kunstgras voor de bodemprijzen vanaf € 9,95 per m², terwijl dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit! Om helemaal goedkoop uit te zijn kun je er natuurlijk voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Hulp nodig? Bekijk dan onze kunstgras leginstructies. Wij geven je ook graag meer informatie over de juiste kunstgras ondergrond, kunstgras tegels en een onderhoudsvrije tuin. Bij Kunstgrasnet.nl vind je kunstgrassen in alle formaten. Zo kun je kunstgras op rol verkrijgen met een breedte van 34 of 5 meter. 

Onze aanbiedingen in de kunstgras outlet

Bij Kunstgrasnet hebben we een aantal van onze kunstgrassoorten uitgeroepen tot "Beste Deal". Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een kunstgrasmat voor hun tuin, balkon of terras willen hebben en op zoek naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Zo vind je in deze categorie bijvoorbeeld onze kunstgrassoort Chill 2.0; uitgeroepen tot Product van het Jaar en al jaren ons meest populaire product. Een andere "Beste Deal" is de Kunstgras Naturel; het meest realistische kunstgrastype uit ons assortiment.

Grastapijt aanbiedingen

In een blog hebben we het verschil tussen kunstgras en grastapijt al eens uitgelegd. Grastapijt is een goedkoper product dat van iets lagere kwaliteit is dan Kunstgras. Dat wil echter niet zeggen dat kunstgras altijd een hele dure oplossing is. Ondanks dat kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden is kan het nog steeds goedkoop aangeboden worden.

Omdat wij de grootste Kunstgras aanbieder van Nederland zijn profiteren wij van de beste inkoopprijzen. Daarmee zorgen we ervoor dat jij als klant geen aanbieding nodig hebt om kunstgras goedkoop aan te schaffen. Wij kunnen altijd voordeel bieden. Dus zowel ons grastapijt, als ons kunstgras kun je het best online bestellen bij Kunstgrasnet.

Vanwaar onze scherpe kunstgras aanbiedingen?

Je vraagt je wellicht af hoe het toch kan dat wij zo vaak kunstgras kunnen aanbieden voor zulke scherpe prijzen. Daarvoor zijn twee voorname redenen. Allereerst kopen wij rechtstreeks in bij de fabriek in Genemuiden, waar wij zelf ook gevestigd zijn. Dat betekent dat allerlei onnodige schakels uit de verkoopketen achterwege kunnen blijven. Dit prijsvoordeel berekenen we met onze kunstgras aanbiedingen vervolgens door naar onze klanten. Bovendien kopen we grote partijen in één keer in, wat ons weer een prijsvoordeel oplevert. Daarnaast maakt dit dat we altijd voldoende voorraad hebben van al onze soorten kunstgras.

Ook profiteren van onze kunstgras aanbiedingen?

Wanneer je op zoek bent naar kunstgras voor de tuin of het balkon mag je de kunstgras aanbiedingen van Kunstgrasnet niet laten schieten. Kom dus gauw eens langs in onze showroom, dan helpen wij je graag met het uitkiezen van het meest geschikte kunstgras. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag: onze openingstijden vind je onder meer op de contactpagina.

Gratis stalen aanvragen!

Bij Kunstgrasnet hebben we een ruim aanbod aan kunstgras. Weet je niet zeker welke soort kunstgras het beste is voor jou? Vraag dan onze gratis kunstgras stalen aan. Dat kun je hier doen:

Kunstgras stalen aanvragen
Gratis stalen aanvragen