Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras aanbiedingen

Bij ons kun je terecht voor vele verschillende soorten kunstgras, die qua prijsklasse flink uiteenlopen. Op zowel ons budget kunstgras als ook ons gebruikelijke aanbod krijg je regelmatig fikse kortingen. De kunstgras aanbiedingen gelden dus voor ieder type kunstgras. Doordat wij bij een Nederlandse fabrikant in grote aantallen ons kunstgras kopen, kunnen wij onze producten standaard voor een lage prijs aanbieden. Elke kunstgras rol is bij ons dus standaard in de aanbieding. Bij ons ben je altijd verzekerd van lage kunstgras prijzen.

Daarnaast hebben wij regelmatig speciale lanceeracties bij nieuwe kunstgrassoorten, hebben wij een aantal kunstgrassoorten bestempeld tot "Beste Deal" en vind je tussen het budget kunstgras onze goedkoopste kunstgrassen.

Bekijk de actuele acties in onze showroom

We doen ons best om al onze kunstgras aanbiedingen via onze website te communiceren. Daarnaast zijn er ook soorten kunstgras die standaard een zeer lage prijs hebben. Toch kan het voorkomen dat een nieuwe aanbieding nog niet doorgevoerd is. Kom daarom voor de meest gunstige kunstgras aanbiedingen vooral even langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Onze diverse typen kunstgras in de aanbieding

Voor alle soorten kunstgras hebben wij regelmatig aanbiedingen. En met soorten kunstgras bedoelen we dan kunstgras voor diverse doeleinden. Wil je enkel en alleen kunstgras voor de sier, dan heb je daarvoor een ander product nodig dan wanneer je op zoekt bent naar kunstgras aanbiedingen voor een sportveld of een gazon waarop kinderen spelen.

Zoek je naar kunstgras aanbiedingen voor een siergazon, kijk dan bijvoorbeeld specifiek naar kunstgras met een hoge vezeldichtheid. Dit wil namelijk zeggen dat de kunstgrassprieten dicht op elkaar staan, wat een mooi natuurlijk effect creëert. Maar wil je dat kinderen erop kunnen spelen, dan heb je juist baat bij een kunstgras aanbieding met sterke, maar zachte vezels, zodat ze fijn aanvoelen maar niet te snel plat zullen gaan liggen. En wat te denken van huisdieren? Lopen deze geregeld in de tuin rond, dan is het vooral belangrijk dat de kunstgrasvezels aan de veiligheidsnormen voldoen.

Om de keuze te vergemakkelijken hebben we bij al onze kunstgras aanbiedingen overzichtelijke producteigenschappen opgenomen. Zo zie je meteen het aantal steken per vierkante meter, de UV-garantie, waterdoorlaatbaarheid, de echtheid op een schaal van één tot vijf en de zachtheid op dezelfde schaal.

Altijd in de aanbieding: onze Kunstgras Decor

Maak kennis met onze nieuwste special: Kunstgras Decor. De Decor is zacht en stevig en voelt hiermee zeer natuurgetrouw aan. Of je het nu op het balkon wil leggen of een mooie kunstgrasmat in de tuin wil hebben; de Decor is voor alle situaties geschikt. Speciaal voor de lancering van onze nieuwste soort, hebben wij een speciale aanbieding.

Altijd kunstgras aanbiedingen bij Kunstgrasnet

Zoals gezegd, kunnen wij bij Kunstgrasnet al onze kunstgrassen voor een zeer lage prijs aanbieden. Onze kunstgras is gemiddeld 20% goedkoper dan bij andere kunstgras aanbieders. Bij Kunstgrasnet koop je je kunstgras voor de bodemprijzen vanaf € 9,95 per m2, terwijl dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit! Om helemaal goedkoop uit te zijn kun je er natuurlijk voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Hulp nodig? Bekijk dan onze kunstgras leginstructies. Wij geven je ook graag meer informatie over de juiste kunstgras ondergrond, kunstgras tegels en een onderhoudsvrije tuin.

Onze kunstgras outlet

Bij Kunstgrasnet hebben we een aantal van onze kunstgrassoorten uitgeroepen tot "Beste Deal". Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een kunstgrasmat voor hun tuin, balkon of terras willen hebben en op zoek naar de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo vind je in deze categorie bijvoorbeeld onze kunstgrassoort Chill 2.0; uitgeroepen tot Product van het Jaar en al jaren ons meest populaire product. Een andere "Beste Deal" is de Kunstgras Naturel; het meest realistische kunstgrastype uit ons assortiment.

Kunstgras een goede investering

Kunstgras is een investering die zichzelf uiteindelijk terugbetaalt. Je kunt wel dure graszoden in jouw tuin aanleggen, maar dan ben je er nog niet. Je moet ervoor zorgen dat je het gras goed onderhoudt. Het gras moet regelmatig gesproeid worden en regelmatig gemaaid worden. Dit onderhoudsintensieve stukje groen kun je makkelijk vervangen door een mooie kunstgrasmat.

Kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig en ziet er altijd mooi groen uit. Voor het kleine stukje onderhoud dat je moet doen bieden wij de beste accessoires. Je hoeft je bij kunstgras nooit zorgen te maken dat je tuin er minder goed uit komt te zien. Daarnaast is kunstgras van Kunstgrasnet ook nog eens goedkoper dan bij andere aanbieders.

Sommige mensen vragen zich af of een kunstgrasmat er dan niet heel nep uit ziet, maar met de nieuwste technieken is kunstgras bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. 

Grastapijt aanbieding

In een blog hebben we het verschil tussen kunstgras en grastapijt al eens uitgelegd. Grastapijt is een goedkoper product dat van iets lagere kwaliteit is dan Kunstgras. Dat wil echter niet zeggen dat kunstgras altijd een hele dure oplossing is. Ondanks dat kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden is kan het nog steeds goedkoop aangeboden worden.

Omdat wij de grootste Kunstgras aanbieder van Nederland zijn profiteren wij van de beste inkoopprijzen. Daarmee zorgen we ervoor dat jij als klant geen aanbieding nodig hebt om kunstgras goedkoop aan te schaffen. Wij kunnen  altijd voordeel bieden. Dus zowel ons grastapijt, als ons kunstgras kun je het best online bestellen bij Kunstgrasnet.

Kunstgrasvezels

Kunstgrasvezels zeggen vaak iets over de prijs van het product. Sommige soorten hebben een C-shape techniek waarmee vezels rechter op blijven staan. Logischerwijs hangt er aan dit soort kunstgras ook een hoger prijskaartje. Wij bieden ook op dit vlak ons kunstgras zo goedkoop mogelijk aan, door onze inkoopkracht bij de groothandel.

Kunstgrasvezels met een hoge dichtheid zijn luxer en dus vaak ook iets duurder dan kunstgras met een lage vezeldichtheid. Ook de lengte van de vezel zegt iets over de prijs. Hoe langer de vezel, hoe beter de demping, hoe luxer het kunstgras, hoe hoger de prijs.

Vanwaar onze scherpe kunstgras aanbiedingen?

Je vraagt je wellicht af hoe het toch kan dat wij zo vaak kunstgras kunnen aanbieden voor zulke scherpe prijzen. Daarvoor zijn twee voorname redenen. Allereerst kopen wij rechtstreeks in bij de fabriek in Genemuiden, waar wij zelf ook gevestigd zijn. Dat betekent dat allerlei onnodige schakels uit de verkoopketen achterwege kunnen blijven. Dit prijsvoordeel berekenen we met onze kunstgras aanbiedingen vervolgens door naar onze klanten. Bovendien kopen we grote partijen in één keer in, wat ons weer een prijsvoordeel oplevert. Daarnaast maakt dit dat we altijd voldoende voorraad hebben van al onze soorten kunstgras.

Ook profiteren van onze kunstgras aanbiedingen?

Wanneer je op zoek bent naar kunstgras voor de tuin of het balkon mag je de kunstgras aanbiedingen van Kunstgrasnet niet laten schieten. Kom dus gauw eens langs in onze showroom, dan helpen wij je graag met het uitkiezen van het meest geschikte kunstgras. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag: onze openingstijden vind je onder meer op de contactpagina.

15 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Palma 2
  € 27,95
  per m²
  Kunstgras Palma
15 Producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren