Kunstgras Balcony

€ 38,95
€ 29,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Balcony

Op zoek naar kunstgras speciaal voor op het balkon? Kunstgras Balcony heeft een passende naam en is dan ook specifiek ontworpen voor op het balkon. Kunstgras Balcony is op een nieuwe manier geweven waardoor het beter overeind blijft staan. Zo heb je altijd een fris en mooi gazon in de buurt, bijvoorbeeld ook midden in de stad!

Kunstgras Balcony: 4 tinten groen

Omdat gras niet uit één kleur groen, maar meerdere tinten bestaat, hebben wij dit ook zo gedaan voor Balcony. Dankzij de 4 kleuren garen die gebruikt zijn om dit kunstgras te maken lijkt het alsof er echt gras groeit op het balkon, maar dan zonder al het werk! De frisse kleuren zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Balcony verkleurt niet snel door uv-licht: wij garanderen dat Balcony 15 jaar kleurvast is. De poolhoogte is ongeveer 20 mm hoog en is hiermee een van de lagere soorten kunstgras. Kunstgras Balcony wordt geleverd in stroken van 2 meter of en 4 meter breed. 

Kunstgras Balcony leggen

Om je te helpen bij het leggen van kunstgras hebben wij leginstructies opgesteld. Hier leggen wij in een aantal stappen uit hoe je zelf eenvoudig het kunstgras kunt leggen! Uiteraard is het niet nodig om instrooizand te gebruiken bij het plaatsen van Balcony. Kunstgrasnet helpt je graag bij dit proces. Met onze legservice kun je ervoor kiezen om het kunstgras te laten leggen door specialisten.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.862000
Poolhoogte
22 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen
aantel steken per m2(+/-10%)
37.800
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Balcony
€ 38,95
€ 29,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 29,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: