Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Elke maand een nieuwe blog met een nieuw onderwerp!

Kunstgras restanten: alles wat je moet weten

Kunstgras komt je vast niet onbekend voor. Het ligt tegenwoordig in veel tuinen als vervanger van een gewone grasmat. Omdat kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden is wordt kunstgras steeds populairder. Hoe fijn is het namelijk als jouw grasmat net zo groen is als die van de buren, zonder dat je daar de hele zomer voor hoeft te sproeien. De toenemende populariteit van kunstgras zorgt er ook voor dat er meer kunstgras restanten ontstaan. Maar wat zijn kunstgras restanten precies en waarom moet je voor kunstgras restanten gaan? In deze blog leggen we je het uit.

Wat zijn kunstgras restanten eigenlijk?

Naarmate kunstgras populairder wordt komen er ook steeds vaker meer soorten kunstgras op de markt. Een nieuwe soort betekent ook dat een oude soort minder populair wordt en dus als restant gezien wordt. Deze kunstgras restanten zijn dus niet van een mindere kwaliteit dan eerst, of niet minder mooi dan ze eerst waren, maar ze zijn wel goedkoper dan het nieuwste kunstgras. Daarnaast wordt er soms ook overproductie gedraaid, waardoor er kunstgras overblijft. Om deze restpartij te verkopen bieden we het kunstgras tegen een lage prijs aan, waardoor we zeker weten dat het verkocht wordt. Goed voor ons, goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu.

Waarom moet ik voor kunstgras restanten gaan?

Mooi dat je nu weet waar kunstgras restanten vandaan komen, maar wij kunnen ons voorstellen dat je ook wilt weten waarom je kunstgras restanten moet aanschaffen. Allereerst is de prijs duidelijk in het voordeel van kunstgras restanten. Zoals je al hebt begrepen kunnen we kunstgras tegen scherpe prijzen aanbieden. Toch denken mensen vaak dat kunstgras restanten van een lagere kwaliteit zijn, omdat ze het goedkoop kunstgras is. Dat is dus niet het geval. Kunstgras restanten zijn gewoon ongebruikt kunstgras van een iets oudere soort, dus de kwaliteit is niet minder dan eerst. Wel is er een grote kans dat er nieuwere soorten kunstgras zijn die een nog betere kwaliteit hebben. Een ander voordeel van kunstgras restanten zit hem in duurzaamheid. Door kunstgras restanten te kopen zorg je ervoor dat er geen kunstgras overblijft en dat er geen kunstgras voor niets is geproduceerd. Een duurzame manier om je tuin van een groene mat te voorzien dus!

Zijn kunstgras restanten echt zoveel goedkoper?

Kunstgras restanten zijn zeker echt goedkoper dan gewoon kunstgras. Dat komt dus, omdat we ook graag willen dat het snel verkocht wordt. Het is echter wel zo dat het kunstgras erg snel verkocht is. Omdat voor kunstgras restanten op=op geldt moet je er dus heel snel bij zijn, omdat we anders een te kleine voorraad hebben voor jouw tuin. Je kunt de kunstgras restanten overal aanleggen. Het kan dienen als kunstgras voor in de tuin, of kunstgras op het balkon. Overal waar je gewoon kunstgras kunt aanleggen kun je ook kunstgras restanten aanleggen. Daarbij is het gewoon in onze webshop te koop, dus je hoeft er niet op een ingewikkelde manier naar op zoek.

Hoe leg ik kunstgras restanten aan?

Kunstgras restanten zijn net zo makkelijk aan te leggen als gewoon kunstgras. Door onze leginstructies te volgen word je stap voor stap geholpen om het kunstgras zo goed mogelijk in jouw tuin te leggen. Door middel van een video helpen we jou op een zo goed mogelijke manier. Ook kun je gebruik maken van onze ervaren collega’s die het kunstgras voor jou aanleggen. Onze aanlegservice zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken als het gaat om het aanleggen van jouw nieuwe groene mat. Kijk gerust op onze website om te achterhalen wat voor jou de beste optie is.

Kunstgras restanten in het magazijn

De voordelen van voetballen op kunstgras

“Balen! De voetbaltraining moet alweer afgelast worden vanwege het weer.” Dit hoor je regelmatig wanneer er op echt gras wordt gevoetbald, maar dat is nergens nodig! Voor voetballiefhebbers biedt een kunstgrasveld de mogelijkheid om op vrijwel elk gewenst moment de sport te beoefenen. Ben je benieuwd welke voordelen het voetballen op kunstgras met zich meebrengt? Wij hebben de vijf grootste voordelen voor het gebruik van kunstgras vergeleken met echt gras binnen de voetbalsport voor je op een rij gezet.

Lees meer

Tips over welke ondergrond het beste is voor jouw kunstgras!

Goede keus, je hebt gekozen voor kunstgras! Maar dan ben je er nog niet. Een heel belangrijk onderdeel bij het leggen van kunstgras is namelijk de ondergrond. Het zou toch eeuwig zonde zijn als jouw kunstgras op de lange termijn gaat verzakken en oneffenheden gaat vertonen. Daarnaast is de juiste ondergrond ook erg belangrijk voor het doorlaten van water. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je alleen met kaplaarzen je gazon kan betreden omdat het vol staat met plassen water. Van belang is dat kunstgras stabiel, waterdoorlatend en egaal wordt aangelegd. Ons motto: beter voorkomen dan genezen. Wij helpen je hierbij, lees snel verder!

Lees meer

'Echt' gras of kunstgras? Dit helpt jou in je keuze!

De zomer is begonnen en de zon schijnt, het perfecte moment om de tuin aan te pakken. Maar dan de vraag bij het gazon: kies je voor 'echt' gras of kunstgras. Onze keuze is uiteraard duidelijk maar wij kunnen ons voorstellen dat dit een lastige keuze kan zijn! Daarom zetten wij de verschillende opties voor je uiteen met bij beide opties de voordelen.

Lees meer