Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Elke maand een nieuwe blog met een nieuw onderwerp!

Kunstgras kopen, waar moet je op letten?

Nooit meer het gazon maaien en een altijd groen grasveld; dat wil jij toch ook? Met kunstgras in je tuin geniet je van deze voordelen. Wij hebben een divers assortiment van meer dan 40 soorten kunstgras, dus er is altijd een soort kunstgras dat geschikt is voor jouw situatie. Maar waar moet je nu op letten als je kunstgras koopt? Ontdek het in deze blog!

Waar wil je het kunstgras leggen?

Of je nou in een appartementje op achthoog woont, een kleine stadstuin hebt of een gigantische tuin hebt; wij hebben kunstgras dat geschikt is voor jouw situatie! Ons kunstgras kan namelijk in alle vormen en maten worden gelegd, waardoor het mogelijk wordt om bijna alles te bedekken met kunstgras. Denk bijvoorbeeld aan een kunstgrasmuur op een kantoor of een rotonde die is verfraaid met kunstgras. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Om de keuze wat eenvoudiger te maken, deelden we onze 40 verschillende soorten kunstgras op in categorieën. Wil je kunstgras kopen voor in je tuin? Of voor op het dakterras of balkon? Speciaal voor jouw woonsituatie selecteerden wij een aantal soorten kunstgras. Niet alleen in of rond het huis, ook hockey kunstgras of andere kunstgras sportvelden behoren tot de opties!

Kunstgras kopen voor op je balkon of dakterras

Om ook midden in de stad en op hoogte een groene oase te creëren, is kunstgras een goede oplossing. Hoe? Met kunstgras op het balkon of kunstgras op het dakterras! Als je kunstgras hier gaat aanleggen, is een egale ondergrond belangrijk. Daarnaast is het slim om ervoor te zorgen dat het water goed kan weglopen. Dit bereik je door een valdemping of drainagemat onder het kunstgras te leggen. Wil je naast kunstgras kopen ook jouw balkon op andere manieren leuker en gezelliger maken? Bekijk dan alle ideeën voor jouw balkon!

Voor wie leg je het kunstgras aan?

Wordt er bij jullie in de tuin intensief gespeeld in de tuin? Ga dan voor ons kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Dit kunstgras is zacht en met een valdemping onder het kunstgras, maak je het gazon nog kindvriendelijker. Ben jij van plan om te gaan sporten op het gazon? Dan is ons sportgras een goede optie. Ons sportgras is langer en fijner dan kunstgras, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Wil jij de voordelen van kunstgras, maar de uitstraling van echt gras? Kies dan voor onze meest natuurlijke kunstgras soorten.

Vraag onze gratis kunstgras stalen aan

Oké, je weet waar en voor wie je het kunstgras gaat leggen. Is het dan nu tijd om kunstgras te kopen? Nee, vraag eerst onze gratis kunstgrasstalen aan. Als je onze soorten kunstgras namelijk in het echt ziet en voelt, kies je makkelijker jouw favoriet! Op de pagina ‘staalaanvraag’ kun je de categorie kiezen die het beste bij jouw situatie past. Wij selecteerden voor elke categorie de beste vier soorten kunstgras voor je geselecteerd. In de meeste gevallen heb je deze stalendoos binnen 24 in huis.

Kunstgras online bestellen

Na het zien en voelen van de verschillende kunstgrasstalen, is het tijd om een beslissing te maken. Twijfel je nog steeds over welke soort kunstgras het beste bij jouw situatie past? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar jouw situatie en alle mogelijkheden!

Als je wel al een favoriete kunstgrasmat hebt gekozen, kun je online een bestelling plaatsen. Het is daarbij belangrijk dat je weet hoeveel kunstgras je nodig hebt. Aan de rechterkant van de productpagina kun je het aantal benodigde vierkante meters invullen. Op deze pagina kun je ook accessoires aan je bestelling toevoegen. Als je de bestelling hebt geplaatst, krijg je deze binnen één week binnen. Kunstgrasnet hanteert gratis verzending binnen Nederland, Belgie en Duitsland.

Mocht je nog onvoldoende informatie hebben om daadwerkelijk een bestelling te plaatsen, bekijk dan onze koopgids. Uiteraard kun je ook altijd voor meer informatie contact met onze klantenservice opnemen!

Kunstgras binnen in huis? Zo pas je het toe!

Kunstgras kent talloze verschillende mogelijkheden. Kunstgras in de tuin, kunstgras op het balkon of kunstgras op het terras; je kunt met het grastapijt werkelijk alle kanten op. In negen van de tien gevallen wordt de kunstgrasmat buiten neergelegd, maar wist je dat je kunstgras ook prima in huis kunt gebruiken? Echt waar! Benieuwd hoe je kunstgras in huis kunt toepassen? Wij geven je een aantal tips! 

Lees meer

Kunstgras restanten: alles wat je moet weten

Kunstgras komt je vast niet onbekend voor. Het ligt tegenwoordig in veel tuinen als vervanger van een gewone grasmat. Omdat kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden is wordt kunstgras steeds populairder. Hoe fijn is het namelijk als jouw grasmat net zo groen is als die van de buren, zonder dat je daar de hele zomer voor hoeft te sproeien. De toenemende populariteit van kunstgras zorgt er ook voor dat er meer kunstgras restanten ontstaan. Maar wat zijn kunstgras restanten precies en waarom moet je voor kunstgras restanten gaan? In deze blog leggen we je het uit.

Lees meer

De voordelen van voetballen op kunstgras

“Balen! De voetbaltraining moet alweer afgelast worden vanwege het weer.” Dit hoor je regelmatig wanneer er op echt gras wordt gevoetbald, maar dat is nergens nodig! Voor voetballiefhebbers biedt een kunstgrasveld de mogelijkheid om op vrijwel elk gewenst moment de sport te beoefenen. Ben je benieuwd welke voordelen het voetballen op kunstgras met zich meebrengt? Wij hebben de vijf grootste voordelen voor het gebruik van kunstgras vergeleken met echt gras binnen de voetbalsport voor je op een rij gezet.

Lees meer