Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgrasnet blog

Kunstgras hockeyveld in de tuin? Het kan!

Een kunstgras hockeyveld in de tuin is perfect als je kinderen hebt die hockey spelen. Uiteraard kan je ook zelf de hockeystick ter hand nemen om een balletje mee te slaan en wedstrijdjes te spelen of je skills te verbeteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een kunstgras hockeyveld in de eigen tuin aan te leggen. Bovendien is het kunstgras niet alleen een aanwinst om te hockeyen, want deze grasmat blijft altijd groen en je hoeft er verder niets aan te doen.

Lees meer

Kunstgras in de voortuin gebruiken

Kunstgras zie je vaak in de achtertuin of op het balkon, maar heb je wel eens gedacht aan kunstgras in je voortuin? De voortuin wordt vaak bestraat omdat er dan geen onderhoud nodig is en dat bespaart tijd. Het is echter wel saai, maar daar is met kunstgras aanleggen in de voortuin verandering in aan te brengen. Je profiteert ook dan van het voordeel dat er geen onderhoud nodig is en de voortuin fleurt er enorm van op. Als je dan via de voordeur naar binnen of naar buiten gaat dan is er sprake van een natuurlijke en frisse uitstraling.

Lees meer

Kunstgras voor speeltuinen: de ideale veilige ondergrond

Kunstgras voor speeltuinen: de ideale ondergrond voor kinderen

Ben je van plan om kunstgras in de speeltuin te leggen. Goede keus! Kunstgras voor speeltuinen is voor kinderen namelijk de ideale ondergrond. Bovendien ben je het aanleggen van een kunstgras speeltuin bij Kunstgrasnet aan het juiste adres.

Kunstgras als veiligheidsgras

Kunstgras in de speeltuin kent verschillende voordelen. Het allerbelangrijkste van een goede speeltuin is natuurlijk de veiligheid. Je wil de kinderen natuurlijk met een gerust hart in de speeltuin kunnen laten spelen, zonder bang te hoeven zijn voor harde landingen bij eventueel vallen. Ons veiligheidsgras is hiervoor de ideale oplossing. Het speeltuin kunstgras heeft namelijk een valdempende werking, waardoor de klap bij eventueel vallen voor een groot deel wordt opgevangen. Bovendien zorg je met veiligheidsgras - mits goed aangelegd - voor een mooi, egale ondergrond, waardoor er niet gestruikeld kan worden over hobbels of kuilen. Ideaal!

Voordelen kunstgras voor speeltuinen

Bij Kunstgrasnet hebben we verschillende soorten kunstgras voor speeltuinen. Deze kunstgrassen bieden, naast de grote mate van veiligheid die ze met zich meebrengen, nog een groot aantal andere voordelen. Zo is het onderhouden van de speeltuin met kunstgras voorgoed verleden tijd. Je hoeft het gras nooit meer te maaien om lekker op te kunnen voetballen en ook het zaaien en sproeien is niet langer nodig. Bovendien: groene knieën en vuile kleding zul je als ouder ook niet meer terugzien met een kunstgras speeltuin. Je kunt je kinderen dus met een gerust hart laten kruipen, glijden en ravotten op het kunstgras, zonder dat de wasmachine overuren draait.

Kunstgras voor speeltuinen aanleggen

Kunstgras voor speeltuinen leg je in de meeste gevallen eenvoudig zelf aan. Ook wanneer je zwembadjes, trampolines of andere speeltoestellen op het kunstgras wil plaatsen, is dit geen enkel probleem. Sterker nog: kunstgras is juist uitermate geschikt voor speeltoestellen in de speeltuin. Ook hierin is de al eerder genoemde valdemping een belangrijke factor, maar ook de kwaliteit van het kunstgras maakt het een geschikte ondergrond voor speeltoestellen. De toestellen zullen geen effect hebben op de kwaliteit van het kunstgras, waardoor dit niet zal verkleuren.

Kunstgras voor speeltuinen laten aanleggen

Kom je er niet helemaal uit bij het aanleggen van de kunstgras speeltuin? Geen zorgen, wij hebben een aantal kunstgras leginstructies opgesteld, die je hier stap voor stap bij kunnen helpen. Mocht je er ook met behulp van de leginstructies niet uitkomen, is dat ook geen enkel probleem. In dat geval kun je altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Onze kunstgrasprofessionals zorgen er dan voor dat de kunstgras speeltuin op de juiste manier wordt aangelegd.

Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

Bent u op zoek naar het beste kunstgras van dit jaar? Dan bent u bij Kunstgrasnet.nl aan het juiste adres. Wij bieden u talloze soorten kunstgras voor verschillende soorten gelegenheden. Dit maakt kunstgras kopen niet alleen een heel leuke, maar misschien ook wel een lastige klus. Want welk type is voor u nu het beste kunstgras om te kopen? Om u hiermee te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van het beste kunstgras van dit jaar. Op deze manier welk type het beste kunstgras is in uw situatie.

Lees meer

4 alternatieven voor gras in de tuin

Bij een gazon in de tuin wordt er door negen van de tien mensen waarschijnlijk meteen gedacht aan gras. En dat is niet zo raar; gras is immers al vele jaren lang de meest gebruikte ondergrond in de tuin. Toch kleeft er ook een aantal nadelen aan gras. Denk aan het vele maaien, sproeien, zaaien en de mogelijkheid tot verkleuring. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor gras in de tuin. Maar wat zijn deze alternatieven eigenlijk? We behandelen ze in deze blog!

Lees meer