Kunstgras Excellence | Product van het Jaar

€ 53,25
€ 39,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Excellence

Kunstgras Excellence is onze special: een van de beste soorten kunstgras die wij ooit hebben gehad, en doordat het opgebouwd is uit 4 verschillende, weloverwogen kleuren garen ziet het er bijna beter uit dan echt gras. Excellence, een typisch voorbeeld van een relatief hoogpolig kunstgras, wordt op een nieuwe manier gemaakt waardoor het ontzettend zacht aanvoelt en perfect is om over te lopen, op te spelen en op te liggen.

Verkozen tot mooiste kunstgras van Nederland!

Excellence is samen met één van Nederlands meest gerenommeerde kunstgrasfabrikanten ontwikkeld en voorzien van een vezel die uitsluitend door Ten Cate word geproduceerd. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u met de kwaliteit Excellence een absoluut topproduct in huis haalt. Wij weten ook zeker dat Excellence lang mooi blijft en niet verkleurd door Uv-licht: daarom geven wij daar 20 jaar garantie op!

Kunstgras Excellence met kinderen

Om Excellence nog veiliger te maken voor de kinderen is het een idee om valdemping onder het kunstgras aan te brengen. Mocht het water moeilijk weglopen in de tuin, dan kun je ervoor kiezen om drainagematten aan te brengen. Gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden. Kunstgras Excellence is veerkrachtig, maar bijzonder zacht. Het is ongeveer 48 mm hoog en bijna 3 kg p/m² zwaar. Wij leveren dit kunstgras in stroken van 2 en 4 meter breed.

Waar kun je kunstgras Excellence plaatsen?

Kunstgras Excellence ligt uitstekend in iedere tuin als siergazon en voor algemeen gebruik. Daarnaast is het heel geschikt voor tuinen waar kinderen in spelen en/of waar huisdieren in rondrennen. Er kunnen ook speeltoestellen op gezet worden. Excellence ligt ook prachtig op het (dak)terras.

Kunstgras leggen is eenvoudig als je gebruikt maakt van onze leginstructies. Het niet noodzakelijk om instrooizand te gebruiken voordat je dit kunstgras gaat leggen. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om onze aanlegservice te gebruiken. Met deze service kun je kunstgras laten leggen door specialisten, zodat je zeker weet dat het goed ligt.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.594000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
20 jaar
Poolhoogte
48 mm
Toepassing
Siergras, Speeltoestellen, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
7.875
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Excellence | Product van het Jaar
€ 53,25
€ 39,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 39,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: