Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras 4 meter breed

23 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  € 16,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  € 18,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. London New 1
  NEW
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new 2022
 4. Kunstgras Playgrass 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 5. Kunstgras London 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London
 6. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 7. Kunstgras All Play 4
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 8. Kunstgras Palma 2
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Palma
 9. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 10. Kunstgras Sportland
  Nieuw
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Sportland
 11. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 49,95
  per m²
  Kunstgras Golf New

23 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je kunstgras bestellen? Dan is het belangrijk dat je het juiste formaat kunstgras kiest. Bij Kunstgrasnet bieden we kunstgras aan in een lengte die kan oplopen tot 25 meter. Voor de breedte heb je de keuze uit twee maten: 2 meter en 4 meter. Bij kleine oppervlaktes voldoet 2 meter breed grastapijt meestal, maar bij grotere ondergronden wordt de 4 meter brede variant aangeraden.

Grastapijt 4 meter breed bij Kunstgrasnet

Bij Kunstgrasnet hebben we tientallen verschillende soorten kunstgras in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar kunstgras voor de tuin, kunstgras voor het balkon of kunstgras voor het terras; er is altijd wel een type kunstgras dat geschikt is voor jouw situatie. Ons kunstgras biedt vele voordelen. Je hebt bij onze producten standaard de keuze tussen 2 meter breed en 4 meter breed grastapijt. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je 3 meter breed kunstgras nodig hebt. Gelukkig is kunstgras eenvoudig zelf op maat te snijden. In dat geval raden we dus aan om 4 meter breed grastapijt te kopen, waarna je dit zelf op het juiste formaat kunt snijden.

Kunstgras 4 meter breed gebruiken

De keuze voor 2 meter of 4 meter breed grastapijt hangt vaak af van de locatie waar je het kunstgras aan wil gaan leggen. Wil je kunstgras in de tuin of kunstgras op het balkon aanleggen? Het 2 meter brede kunstgras is dan in de meeste gevallen breed genoeg. Als je grotere tuinen wil bekleden met kunstgras, dan is het aan te raden om grastapijt van 4 meter breed te gebruiken. Op deze manier heb je minder last van naden tussen de verschillende stukken en gaat het aanleggen van het kunstgras bovendien simpelweg een stuk sneller. 4 meter breed kunstgras wordt dan ook vaak gebruikt bij hockey kunstgras of andere kunstgras sportvelden.

Heb ik 4 meter breed kunstgras nodig?

In sommige gevallen is het wat lastiger in te schatten of je nu 2 meter of 4 meter breed grastapijt nodig hebt. Ben je er niet helemaal zeker van of je 2 meter breed of 4 meter breed kunstgras nodig hebt? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Vanaf 50m2 voorzien we je geheel vrijblijvend van persoonlijk advies. Onze kunstgrasspecialisten komen bij je langs, nemen samen met jou de situatie door en helpen je met het kiezen van de juiste kunstgrasbreedte. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en de juiste grasmat straks bij jou in de tuin, op het balkon of het terras ligt. Ga je voor 4 meter breed grastapijt? Dan bestel je het kunstgras eenvoudig online.

4 x 3 meter kunstgras

Een van de meest voorkomende formaten kunstgras is 4 x 3 meter. Voor veel tuinen en terrassen is dit precies het juiste formaat om het kunstgras op de goede manier te laten passen. Heb jij in jouw tuin of op jouw terras 4 x 3 kunstgras nodig? Dan is ons 4 meter brede kunstgras, met daarbij een lengte van 3 meter, dus de perfecte oplossing.

Vragen over 4 meter breed kunstgras

Heeft u nog vragen over 4 meter breed kunstgras? Neem dan vooral contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Heb je 4 meter breed kunstgras besteld en heb je vragen over het leggen van de kunstgrasmat? Met behulp van onze kunstgras leginstructies leg je het kunstgras eenvoudig zelf aan. Wil je het kunstgras liever laten leggen? Dan kun je gebruikmaken van onze aanlegservice.