Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras speelgras

22 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Ibiza
  BUDGET
  € 16,95
  per m²
  Kunstgras Ibiza
 2. Kunstgras Trendy
  BUDGET
  € 18,95
  per m²
  Kunstgras Trendy
 3. London New 1
  NEW
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London new 2022
 4. Kunstgras Playgrass 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras Playgrass
 5. Kunstgras London 1
  € 19,95
  per m²
  Kunstgras London
 6. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 23,95
  per m²
  Kunstgras Decor
 7. Kunstgras All Play 4
  € 24,95
  per m²
  Kunstgras All Play
 8. Kunstgras Palma 2
  € 28,95
  per m²
  Kunstgras Palma
 9. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Balcony
 10. Kunstgras Sportland
  Nieuw
  € 29,95
  per m²
  Kunstgras Sportland
 11. Kunstgras Golf New
  NEW
  € 49,95
  per m²
  Kunstgras Golf New

22 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor kinderen is er weinig leukers te verzinnen dan lekker spelen in de tuin. Om als kind veilig en vrijuit te kunnen spelen is de ondergrond in de tuin van groot belang. Het kunstgras speelgras van Kunstgrasnet.nl is gelukkig uitermate geschikt voor een kindvriendelijke tuin. Wij bieden verschillende soorten speelgras aan, die op meerdere vlakken voordelen bieden ten opzichte van de traditionele natuurgrasmat.

Geen onderhoud met speelkunstgras

Om lekker te kunnen spelen in de tuin, moet het speelgras aan bepaalde voorwaarden voldoen. Houdt je kind er bijvoorbeeld van om lekker te voetballen in de tuin? Dan moet het gras natuurlijk niet al te hoog zijn. Met natuurgras zit er dan maar één ding op: maaien, maaien en nog eens maaien. En dat is niet het enige onderhoud dat er bij natuurgras komt kijken. Met kunstgras als speelgras is het maaien, zaaien en sproeien van jouw grasveld voorgoed verleden tijd. Op deze manier kunnen je kinderen het hele jaar door optimaal genieten van het speelgras in de tuin.

Veilig spelen op kunstgras speelgras

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind geheel veilig en onbevreesd zijn of haar gang kan gaan tijdens het spelen in de tuin. Naast het feit dat kunstgras weinig tot geen onderhoud met zich meebrengt, is een kunstgras speelveld in de tuin gelukkig ook nog eens uitermate veilig. Allereerst levert een goed aangelegde kunstgrasmat geen kuilen op, maar struikelen een stuk lastiger wordt. Natuurlijk kan het voorkomen dat je kind tijdens het spelen toch valt. Ook dan is kunstgras speelgras de ideale ondergrond. Kunstgras heeft namelijk een valdempende werking, waardoor de klap bij eventueel vallen voor een groot deel wordt opgevangen.

Altijd schone kleren op een kunstgras speelveld

Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar er zijn nog meer voordelen die een kunstgras speelveld met zich meebrengt. Iedere ouder zal vast en zeker weten dat het spelen in de tuin vaak gaat met vallen en opstaan. Letterlijk en figuurlijk. Dit hoort er natuurlijk bij, maar dit levert vaak een hoop groene knieën en een enorm volle wasmand op. En daar zit je als ouder natuurlijk niet altijd op te wachten. Gelukkig is ook dit met kunstgras als speelgras verleden tijd. Kunstgras vlekt niet en laat geen groene grassporen of moddervlekken achter. Ideaal, toch?

Speeltoestellen op kunstgras

Vaak krijgen wij de vraag of kunstgras ook geschikt is om bepaalde speeltoestellen op te plaatsen. Een tuin is natuurlijk geen tuin als er geen trampoline of ‘s zomers een zwembadje staat, maar kan dit eigenlijk met kunstgras speelgras? Het antwoord daarop is: ja. Kunstgras is uitermate geschikt om zwembadjes, trampolines of andere dergelijke speeltoestellen op te plaatsen. Ook hierin is de al eerder genoemde valdemping een belangrijke factor, maar ook de kwaliteit van het kunstgras maakt het een geschikte ondergrond voor speeltoestellen. De toestellen zijn snel en eenvoudig op het kunstgras te plaatsen en het speelgras zal bovendien niet verkleuren of kwaliteit verliezen.

Kunstgras speelgras prijzen

Kunstgras om op te spelen is er in verschillende soorten en maten. Speelgras is over het algemeen iets zachter dan gewoon kunstgras, om het spelen voor kinderen, eventueel met blote voeten, zo prettig mogelijk te maken. Maar ook binnen de verschillende speelgrassen kunnen de prijzen verschillen. Voor een compleet overzicht kun je een kijkje nemen tussen onze verschillende kunstgras prijzen. Heb je  al een keuze gemaakt en weet u welk speelgras u kunt kopen? Dan legt u dit eenvoudig zelf aan met onze kunstgras leginstructies. Laat u het kunstgras liever aanleggen? Dan kun je ook altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice.