All Season Kunstgras | Nieuwste Innovatie

€ 54,95
€ 44,95
per m²
Omschrijving

Gras dat zijn kleur aanpast aan de temperatuur

Hoe werkt het?

Kunstgras met Colorshift-technology verkleurt door middel van warmte. De buitentemperatuur beïnvloedt de kleurtint van het product om zo met actuele seizoen te matchen. Bij temperaturen tot 15 graden behoudt Colorshift een donkergroene uitstraling. De kleur verandert tussen de 15 en 30 graden geleidelijk in lichtgroen. Bij tropische temperaturen vanaf 30 graden neemt het gras een frisse, lichtgroene kleur aan. Het kunstgras met de revolutionaire technologie.

ONZE INNOVATIE

We werken al tien jaar aan het innovatieve product. De eerste brainstormsessies startten na opmerkingen van klanten over de uitstraling van kunstgras. Dat verkleurt in tegenstelling tot natuurlijk gras niet in de wintermaanden. All Season Grass zag kansen voor een uiterlijk dat wél past bij alle seizoenen. Tientallen gesprekken met techneuten en professoren leidden tot uitvoerige testen in binnen- en buitenland. Die leverden All Season Grass veel bruikbare informatie en inzichten op, maar in eerste instantie geen kansrijk resultaat.

Samenwerking met TenCate

Uiteindelijk volgde in 2018 wel een serieuze doorbraak. Nieuwe testen binnen en buiten Europa resulteerden daarna in een proefproduct. All Season Grass ontwikkelde die innovatie in samenwerking met TenCate Grass verder door. Daarmee legde het bedrijf in 2022 de basis voor de baanbrekende Colorshift-lijn met de ‘All Season I’ als eerste tastbare product. De nieuwe generatie kunstgras is uitvoerig getest op meerdere locaties en onder alle denkbare omstandigheden.


De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
10 jaar
Poolhoogte
35 mm
Toepassing
Balkon, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
All Season Kunstgras | Nieuwste Innovatie
€ 54,95
€ 44,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 44,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: