Kunstgras President

€ 59,95
€ 47,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras President

Kunstgras President een ongekende luxe kwaliteit in een briljant uitgevoerd soort garen: de C-shape garen. Deze C-shape garen zorgen ervoor dat de vezel alle kanten op gaat staan en het er van elke zichtkant erg natuurlijk uitziet. De President is één van de kunstgrassen met de mooiste kwaliteit die momenteel op de markt is en zal dan ook absoluut niet teleurstellen!

Kunstgras President voor elke situatie

De President is één van de nieuwere parels in ons kunstgras assortiment. Mede door de eerder benoemde garen die zijn gebruikt, maar ook de andere voordelen die het met zich meebrengt, is Kunstgras President toch al één van onze populairdere kunstgrassen. Wat deze andere voordelen zijn? Allereerst voelt de President enorm zacht én natuurgetrouw aan. Doordat President een kunstgras soort met de maximale zachtheid en echtheid is, kunt u het kunstgras in vrijwel elke situatie gebruiken als alternatief voor natuurgras. Negen van de tien mensen zullen in eerste instantie waarschijnlijk niet geloven dat het om kunstgras in plaats van echt gras gaat.

Het leggen van Kunstgras President

Kunstgras President is in de meeste gevallen vrij eenvoudig zelf aan te leggen. Kom je er tijdens het leggen toch niet helemaal uit? Neem dan eens een kijkje bij onze kunstgras leginstructies. Hier leggen we stap voor stap uit hoe je het kunstgras op de perfecte manier aanlegt. Laat je het kunstgras toch liever door ons aanleggen? Ook dat is geen probleem. In dat geval kun je altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Onze aanlegprofessionals zorgen er dan voor dat het kunstgras er op de perfecte manier in komt te liggen! Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
3.187000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
20 jaar
Poolhoogte
52 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Infrastructuur, Siergras, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
15.750
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras President
€ 59,95
€ 47,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 47,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: