Kunstgras Discovery 2.0

€ 42,95
€ 32,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Discovery 2.0

Kunstgras Discovery is een van onze zachtste soorten kunstgras. Laat je hierdoor niet misleiden: het is zeer veerkrachtig! Dankzij de verschillende kleuren garen heeft het daarnaast ook een heel realistische uitstraling. Deze combinatie maakt Discovery een geschikt kunstgras voor veel verschillende toepassingen, vanaf het balkon en op beurzen, tot aan siergras in de tuin en op het terras. Ook voor sport en spel is dit een zeer geschikte kunstgras, en er kunnen ook speeltoestellen op staan.

Kunstgras Discovery: ideaal voor (kleine) kinderen

De superzachte garen maakt het een uitermate geschikte keuze voor baby’s en kleine kinderen om op te kruipen en te spelen. Deze kwaliteit wordt ook veel gebruikt voor kinderdagverblijven. Wil je toch meer zekerheid? Dan kun je overwegen om valdemping onder het kunstgras aan te brengen. Hiermee zorg je voor een nog zachtere ondergrond.

 

Kunstgras Discovery leggen

Kunstgras leggen is eenvoudig met onze leginstructies en dit geldt ook Discovery. Wil je zekerheid dat het kunstgras goed gelegd wordt? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van onze aanlegservice om het kunstgras te laten leggen door een specialist. Gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.

Levering en garantie 

Discovery is UV bestendig kunstgras en heeft daarom 15 jaar UV-garantie: dit betekent dat het niet zal verkleuren in deze 15 jaar. Kunstgras Discovery wordt ontwikkeld in Nederland en wordt geleverd in stroken van 2 meter en 4 meter.

 


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.145000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
37 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Infrastructuur, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
17.850
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Discovery 2.0
€ 42,95
€ 32,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 32,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: