Kunstgras Golf New

€ 64,95
€ 49,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Golf New

Kunstgras Golf New is onze nieuwe sport kunstgras. Wat Golf New een speciaal soort kunstgras maakt is het feit dat de nadruk is gelegd op het sporten op Golf New. Er zijn nieuwe, zeer sterke garen gebruikt waardoor zwaar gebruik geen probleem is. Daarnaast heeft Golf New veel steken per m², wat een hoge dichtheid oplevert. Hierdoor kan de bal zeer goed rollen en zal de bal weinig tot helemaal niet van zijn baan wijken. Het oog wil natuurlijk ook wat: daarom hebben we Golf New een frisse, lichte uitstraling gegeven.

Kunstgras Golf New: golfen en meer

Hoewel Golf New dus ontworpen is voor het golfen, is het ook geschikt als kunstgras sportveld. Daarmee is het geschikt voor zwaar gebruik. Ook is het ontwikkeld met duurzaamheid in gedachten: Golf New is gegarandeerd 15 jaar Uv-bestendig. De poolhoogte van Golf New is ongeveer 14 mm.

Alle kunstgras sportvelden zijn ideaal voor intensiever gebruik en worden speciaal ontwikkeld en getest door TNO voor de consumentenmarkt. De verschillende onderdelen (het kunstgras zelf, de ondergrond en het soort zand) zijn allemaal gericht op de wensen van de consument.

Kunstgras Golf New leggen

Om Golf New te leggen hoef je geen instrooizand te gebruiken. Dankzij onze leginstructies is het leggen van kunstgras eenvoudig: in een aantal stappen leggen wij uit hoe je zelf kunstgras kunt leggen. Het is ook mogelijk om het kunstgras te laten leggen door specialisten, door gebruik te maken van onze legservice.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.963000
De top producten voor
Sport en spel
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
14 mm
Toepassing
Hockey veld, Sport en spel, Trapveld
aantel steken per m2(+/-10%)
79.800
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Golf New
€ 64,95
€ 49,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 49,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: