In welke breedte is kunstgras beschikbaar?

Wilt u kunstgras bestellen? We hebben alle soorten kunstgras op rol in twee breedtes: kunstgras van 2 breed en kunstgras 4 meter breed. De lengte kan oplopen tot 25 meter. De kunstgrassoorten zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen. Welke breedte voor jou het meest geschikt is hangt af van de breedte van uw tuin, balkon of terras en het stuk waar je de kunstgrasmat wilt leggen.

Kunstgras 2 meter breed

Voordat je je grastapijt naar keuze bestelt, is het handig om van tevoren in te schatten welk formaat kunstgras je ongeveer nodig hebt. Heb je een smalle tuin of wil je bijvoorbeeld kunstgras op je balkon leggen, dan voldoet ons 2 meter brede kunstgras in de meeste gevallen. Is de tuin of het balkon minder dan 2 meter breed? Geen zorgen, in dat geval is het kunstgras eenvoudig op maat te snijden.

Kunstgras 4 meter breed

Als je grotere stukken grond wil voorzien van kunstgras, dan is het aan te raden ons 4 meter brede kunstgras te bestellen. Deze breedte wordt vaak gebruikt bij het aanleggen van kunstgras in grote tuinen, terrassen of sportvelden.

Het is goed mogelijk om meerdere stukken kunstgras naast elkaar te leggen zonder dat dit zichtbaar is. Lees meer over het zelf leggen van kunstgras of onze aanlegservice, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Ga terug naar veelgestelde vragen >>