Kunstgras restanten

6 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunstgras Decor 2
  LANCEERACTIE
  € 32,95
  € 23,95
  per m²
  Poolhoogte
  34 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 2. Kunstgras Balcony 1
  BALKONTOPPER
  € 38,95
  € 29,95
  per m²
  Poolhoogte
  22 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 3. Kunstgras Discovery 2
  KINDER KUNSTGRAS
  € 42,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  37 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 4. Kunstgras Lounge Plus 2
  € 37,95
  € 32,95
  per m²
  Poolhoogte
  35 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 5. Kunstgras Real 2
  Best Deal
  € 46,95
  € 35,95
  per m²
  Poolhoogte
  45 mm
  Zachtheid
  Echtheid
 6. Kunstgras Magnefique 2
  Best Deal
  € 57,95
  € 46,95
  per m²
  Poolhoogte
  50 mm
  Zachtheid
  Echtheid

6 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Kunstgrasnet ben je ook aan het juiste adres voor kunstgras restanten. Door onze grote voorraad en ons brede assortiment kunnen wij makkelijk en snel kunstgras restanten aanbieden. De kunstgras restanten hebben een scherpe prijs en zijn net zo makkelijk te bestellen als gewoon kunstgras. Let alleen wel op, want op = op!

Kunstgras restpartij kopen

Mensen vragen zich vak af hoe het kan dat wij kunstgras tegen zo’n scherpe prijs kunnen aanbieden. In het geval van kunstgras restanten heeft dat te maken met het verloop van kunstgras bij Kunstgrasnet. Er komt namelijk regelmatig een nieuwe collectie uit met het nieuwste kunstgras op de markt. Uiteraard blijven er dan soms restpartijen van een oudere soort kunstgras over. Om dit soort kunstgras restpartijen te voorkomen zorgen we er dus voor dat het kunstgras tegen een zeer lage prijs wordt aangeboden. Daarnaast gebeurt het af en toe dat er overproductie van een bepaalde kunstgrassoort wordt gedraaid. De overproductie zorgt ervoor dat er een kunstgras restpartij ontstaat. Door deze restpartij tegen een scherpe prijs aan te bieden zorgen we ervoor dat het kunstgras toch verkocht wordt. Beter voor jouw portemonnee en beter voor het milieu. 

Restanten kunstgras wisselt vaak

De kunstgras restanten die wij aanbieden wisselen regelmatig. Dat komt, omdat er vaak een nieuwe collectie op de markt komt die ook snel populair wordt. Deze nieuwe kunstgrassoort wordt dan veel verkocht en de oudere soorten blijven liggen. De kunstgras restanten dalen daardoor sterk in prijs en zijn vervolgend ook weer snel verkocht. Dit proces herhaalt zich vaak en snel, waardoor je ziet dat kunstgras restanten vaak wisselen in onze webshop. Om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid kunstgras restanten kunt inkopen voor jouw kunstgras tuin, of kunstgras balkon moet je er dus snel bij zijn! 

Voordelen van kunstgras restanten

Het voordeel van kunstgras restanten zit hem natuurlijk in de prijs. Kunstgras restanten worden duidelijk goedkoper aangeboden dan gewoon kunstgras. Maar als je eenmaal de juiste hoeveelheid kunstgras restanten hebt, wat zijn dan de voordelen? Allereerst zorg je er met kunstgras voor dat je niet elke paar dagen hoeft te werken in de tuin. Kunstgras heeft nauwelijks onderhoud nodig, dus je kunt rustig vanuit je luie stoel genieten van een groene kunstgrasmat. Verder zorgt kunstgras er ook voor dat kinderen een veilige omgeving hebben om in te spelen. De dempende ondergrond van kunstgras zorgt ervoor dat een valpartij niet leidt tot een blessure, of zelfs breuk. Kinderen kunnen hun gang gaan zonder erbij na te hoeven denken. Iest wat een ouder, of opa en oma veel rust moet geven. Deze dempende werking brengt ook nog een ander voordeel met zich mee. Kunstgras is namelijk ook goed voor je spieren en gewrichten. Door veel op de zachte ondergrond te lopen worden je stappen beter opgevangen en heb je ook zelf minder snel last van blessures en pijntjes. Mocht je op zoek zijn naar een andere kunstgras aanbieding, dan kun je ook in onze webshop terecht. 

Kunstgras restanten accessoires

Als je kunstgras, of Grastapijt koopt ben je er niet alleen met de mat zelf. Kunstgras heeft namelijk ook een aantal accessoires die belangrijk zijn voor de aanleg, of voor het kleine beetje onderhoud wat erbij komt kijken. In sommige gevallen moet je bijvoorbeeld een drainagemat aanschaffen, zodat regenwater goed wegloopt onder de kunstgrasmat. Ook kan een speciale kunstgras bezem goed van pas komen, om ervoor te zorgen dat de kunstgras korrels er weer goed ingeveegd worden. Ook kunstgras tape, kunstgras kit en kunstgras lijm zijn accessoires die goed van pas komen bij het aanschaffen van kunstgras restanten.