Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras bezem

Omschrijving

Een kunstgras bezem is, zoals de naam al doet vermoeden, een bezem voor kunstgras. Deze bezems worden gebruikt om het kunstgras op te borstelen en om het kunstgras schoon te houden. Zodra het kunstgras nieuw gelegd is, krijg je het mooiste resultaat als je met de kunstgrasbezem alles op borstelt.

Kunstgras onderhoud

Hoewel je kunstgras niet hoeft te maaien of te besproeien, is enig onderhoud wel handig om de tuin mooi en netjes te houden. Door met een kunstgras bezem over het gras te vegen kun je de bladeren, takjes, en zaden die gevallen zijn opvegen. Hiermee voorkom je dat onkruid en andere plantjes gaan groeien in de tuin. Je hoeft niet veel meer te doen om kunstgras te onderhouden: je kunt eventuele vlekken verwijderen met water en jaarlijks een grotere onderhoudsbeurt uitvoeren ter verbetering van de levensduur van het kunstgras.

Naast het voorkomen van onkruid helpt deze bezem ook bij de uitstraling van de tuin. Stel dat je net kunstgras hebt laten leggen, of wellicht ben je zelf aan de slag geweest met het leggen van kunstgras. Wanneer het kunstgras gebruikt wordt, bijvoorbeeld wanneer kinderen spelen op speeltoestellen of wanneer de dieren in de tuin rondrennen, kan het kunstgras na een tijdje plat gaan liggen. Als het kunstgras als sportveldje gebruikt wordt, kan het natuurlijk ook plat gaan liggen. Dit is een van de meest opvallende manieren hoe je kunt zien dat ergens kunstgras ligt: echt gras staat natuurlijk mooi rechtop.

Gebruiksinstructies kunstgras bezem

Kunstgras bezems hebben een harde vezel. Het is niet nodig om heel hard te borstelen over het kunstgras, dit kan zelfs beschadigingen veroorzaken. Veeg tegen de vezelrichting van het kunstgras is om het weer omhoog te borstelen. Daarna zal het gras ook weer zachter aanvoelen.

€ 19,99
per stuk

Deze kunstgrasbezem is zeer geschikt om het kunstgras goed op te borstelen. Hiermee krijg je het mooiste resultaat wanneer het net gelegd is, en je kunt het kunstgras hier makkelijk mee schoon houden.

Blogs
 • Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

  Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

  Bent u op zoek naar het beste kunstgras van dit jaar? Dan bent u bij Kunstgrasnet.nl aan het juiste adres. Wij bieden u talloze soorten kunstgras voor verschillende soorten gelegenheden. Dit maakt kunstgras kopen niet alleen een heel leuke, maar misschien ook wel een lastige klus. Want welk type is voor u nu het beste kunstgras om te kopen? Om u hiermee te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van het beste kunstgras van dit jaar. Op deze manier welk type het beste kunstgras is in uw situatie.

 • 4 alternatieven voor gras in de tuin

  4 alternatieven voor gras in de tuin

  Bij een gazon in de tuin wordt er door negen van de tien mensen waarschijnlijk meteen gedacht aan gras. En dat is niet zo raar; gras is immers al vele jaren lang de meest gebruikte ondergrond in de tuin. Toch kleeft er ook een aantal nadelen aan gras. Denk aan het vele maaien, sproeien, zaaien en de mogelijkheid tot verkleuring. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor gras in de tuin. Maar wat zijn deze alternatieven eigenlijk? We behandelen ze in deze blog!

 • De opbouw van een kunstgras veld

  De opbouw van een kunstgras veld

  Een kunstgras voetbalveld; waar er vroeger nog veel tegenstanders waren, is het tegenwoordig niet meer weg te denken van de voetbalclubs. Dit komt onder andere door de ontwikkeling die het kunstgras door de jaren heen heeft doorgemaakt. Bovendien kent kunstgras een groot aantal voordelen. Maar wat zijn deze voordelen? En hoe zit de opbouw van een kunstgras veld eigenlijk in elkaar? En het aanleggen, hoe gaat dat eigenlijk? We behandelen het kunstgras veld in deze blog!

 • De voor- en nadelen van rubberen tegels met kunstgras

  De voor- en nadelen van rubberen tegels met kunstgras

  Ben je op zoek naar een veilige ondergrond in jouw tuin of balkon om je kinderen op te laten spelen? Of ben je op zoek naar een ondergrond voor een kinderspeelplaats? Dan heb je hiervoor verschillende mogelijkheden. Rubberen tegels zijn in zo’n geval een optie, maar in plaats van tegels zou je ook voor kunstgras kunnen kiezen. Maar zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide producten? Wanneer kies je voor tegels en wanneer voor kunstgras? Je leest het in deze blog!