Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 3855424

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras bezem

Omschrijving

Een kunstgras bezem is, zoals de naam al doet vermoeden, een bezem voor kunstgras. Deze bezems worden gebruikt om het kunstgras op te borstelen en om het kunstgras schoon te houden. Zodra het kunstgras nieuw gelegd is, krijg je het mooiste resultaat als je met de kunstgrasbezem alles op borstelt.

Kunstgras onderhoud

Hoewel je kunstgras niet hoeft te maaien of te besproeien, is enig onderhoud wel handig om de tuin mooi en netjes te houden. Door met een kunstgras bezem over het gras te vegen kun je de bladeren, takjes, en zaden die gevallen zijn opvegen. Hiermee voorkom je dat onkruid en andere plantjes gaan groeien in de tuin. Je hoeft niet veel meer te doen om kunstgras te onderhouden: je kunt eventuele vlekken verwijderen met water en jaarlijks een grotere onderhoudsbeurt uitvoeren ter verbetering van de levensduur van het kunstgras.

Naast het voorkomen van onkruid helpt deze bezem ook bij de uitstraling van de tuin. Stel dat je net kunstgras hebt laten leggen, of wellicht ben je zelf aan de slag geweest met het leggen van kunstgras. Wanneer het kunstgras gebruikt wordt, bijvoorbeeld wanneer kinderen spelen op speeltoestellen of wanneer de dieren in de tuin rondrennen, kan het kunstgras na een tijdje plat gaan liggen. Als het kunstgras als sportveldje gebruikt wordt, kan het natuurlijk ook plat gaan liggen. Dit is een van de meest opvallende manieren hoe je kunt zien dat ergens kunstgras ligt: echt gras staat natuurlijk mooi rechtop.

Gebruiksinstructies kunstgras bezem

Kunstgras bezems hebben een harde vezel. Het is niet nodig om heel hard te borstelen over het kunstgras, dit kan zelfs beschadigingen veroorzaken. Veeg tegen de vezelrichting van het kunstgras is om het weer omhoog te borstelen. Daarna zal het gras ook weer zachter aanvoelen.

€ 19,99
per stuk

Deze kunstgrasbezem is zeer geschikt om het kunstgras goed op te borstelen. Hiermee krijg je het mooiste resultaat wanneer het net gelegd is, en je kunt het kunstgras hier makkelijk mee schoon houden.

Blogs
 • Kunstgras hockeyveld in de tuin? Het kan!

  Kunstgras hockeyveld in de tuin? Het kan!

  Een kunstgras hockeyveld in de tuin is perfect als je kinderen hebt die hockey spelen. Uiteraard kan je ook zelf de hockeystick ter hand nemen om een balletje mee te slaan en wedstrijdjes te spelen of je skills te verbeteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een kunstgras hockeyveld in de eigen tuin aan te leggen. Bovendien is het kunstgras niet alleen een aanwinst om te hockeyen, want deze grasmat blijft altijd groen en je hoeft er verder niets aan te doen.

 • Kunstgras in de voortuin gebruiken

  Kunstgras in de voortuin gebruiken

  Kunstgras zie je vaak in de achtertuin of op het balkon, maar heb je wel eens gedacht aan kunstgras in je voortuin? De voortuin wordt vaak bestraat omdat er dan geen onderhoud nodig is en dat bespaart tijd. Het is echter wel saai, maar daar is met kunstgras aanleggen in de voortuin verandering in aan te brengen. Je profiteert ook dan van het voordeel dat er geen onderhoud nodig is en de voortuin fleurt er enorm van op. Als je dan via de voordeur naar binnen of naar buiten gaat dan is er sprake van een natuurlijke en frisse uitstraling.

 • Kunstgras voor speeltuinen: de ideale veilige ondergrond

  Kunstgras voor speeltuinen: de ideale veilige ondergrond

  Ben je van plan om kunstgras in de speeltuin te leggen. Goede keus! Kunstgras voor speeltuinen is voor kinderen namelijk de ideale ondergrond. Bovendien ben je het aanleggen van een kunstgras speeltuin bij Kunstgrasnet aan het juiste adres.

 • Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

  Wat is het beste kunstgras van dit jaar?

  Bent u op zoek naar het beste kunstgras van dit jaar? Dan bent u bij Kunstgrasnet.nl aan het juiste adres. Wij bieden u talloze soorten kunstgras voor verschillende soorten gelegenheden. Dit maakt kunstgras kopen niet alleen een heel leuke, maar misschien ook wel een lastige klus. Want welk type is voor u nu het beste kunstgras om te kopen? Om u hiermee te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van het beste kunstgras van dit jaar. Op deze manier welk type het beste kunstgras is in uw situatie.