Lijm en band

€ 49,99
per blik
Omschrijving

Wilt u tijdens het leggen van uw kunstgras twee verschillende stukken kunstgras naast elkaar plaatsen? Dan zijn er verschillende manieren om deze stukken aan elkaar en aan de ondergrond vast te maken. Een van de meest gebruikte technieken is het gebruik van kunstgras lijm en band. Maar hoe werkt het gebruik van lijm en band eigenlijk?

Kunstgras lijmen met lijm en band

Het gebruik van de kunstgras lijm in combinatie met de band is zeer eenvoudig. Wanneer u twee verschillende stukken kunstgras aan elkaar wilt lijmen, doet u dit dus ook eenvoudig zelf. Om de twee stukken goed op elkaar aan te laten sluiten, dient u een aantal stappen uit te voeren. Om te beginnen, plaatst u het band onder de naad, waar de twee stukken kunstgras op elkaar aansluiten. Op deze band kunt u vervolgens de lijm aanbrengen, die u daarna goed dient te verdelen. Door de kunstgrasmat hierna voorzichtig terug te klappen en stevig tegen de band aan te drukken, zullen de band en het kunstgras goed aan elkaar hechten. Hierna is het wachten tot de lijm volledig is uitgehard. Dit zal ongeveer een uur duren. Wanneer de stappen goed en zorgvuldig zijn uitgevoerd, zal de naad tussen beide stukken kunstgras op dit moment volledig onzichtbaar zijn.

Voordelen kunstgras lijm

Het vastmaken van kunstgras met behulp van kunstgras lijm en band kent een aantal grote voordelen. Allereerst is het gebruik van de kunstgras lijm dus zeer effectief en eenvoudig snel uit te voeren. Het grote voordeel ten opzichte van andere technieken is bovendien dat de lijm ook op harde ondergronden is te gebruiken. Waar bijvoorbeeld kunstgras haken alleen te gebruiken zijn op relatief zachte ondergronden, is kunstgras lijm ook op bijvoorbeeld tegels of beton te gebruiken. Ideaal!


Lijm en band
€ 49,99
per blik

Met 1 set lijm en band kunt u 10 meter naad lijmen.

Zachtheid
Echtheid
Verstandig om ook te bestellen: