Kunstgras kit

€ 14,99
per tube
Omschrijving

Kunstgras kit

Voor het vastmaken van kunstgras, is er een aantal mogelijkheden. Eén daarvan is het gebruik van kunstgras kit. Kunstgras kit is in het bijzonder geschikt voor het vastmaken van het kunstgras op harde ondergronden als beton of tegels. Door de randen van het kunstgras met de kunstgras kit vast te maken, voorkom je het opwaaien van de kunstgrasmat. 

Hoe gebruik je kunstgras kit?

Het gebruik van de kunstgras kit is zeer eenvoudig. Kunstgras vastmaken met kunstgras kit doe je dan ook eenvoudig zelf. De kunstgras kit dien je aan de onderkant, op de randen van het kunstgras aan te brengen, waarna je de grasmat vast kunt plakken aan de ondergrond. Om de afwatering te bevorderen, raden we aan om het kunstgras met de kunstgras kit te bevestigen op drainagematten. Met 1 tube kit kun je zo’n 8 tot 10 meter verlijmen.

Waarvoor is kunstgras kit te gebruiken

Kunstgras kit is in verschillende situaties, voor verschillende problemen dé oplossing. Zoals gezegd, is het allereerst uitermate geschikt voor het bevestigen van het kunstgras op een harde ondergrond. Waar op zachte ondergronden kunstgras haken gebruikt kunnen worden, is dit op steen en beton onmogelijk. Kunstgras kit is in zo’n geval de perfecte oplossing. Ook is de kunstgras kit ideaal voor het verlijmen van kunstgrasnaden en voor extra versteviging bij intensief gebruik van het kunstgras.


Kunstgras kit
€ 14,99
per tube

Kunstgras kit wordt vaak gebruikt bij kunstgrasvelden die intensief gebruikt worden.

Zachtheid
Echtheid
Verstandig om ook te bestellen: