Kunstgras outlet: topkwaliteit & megavoordeel

Bent u op zoek naar goed en goedkoop kunstgras? Dan moet u bij de kunstgras outlet van Kunstgrasnet in Genemuiden zijn. Kunstgrasnet heeft kunstgras in alle soorten, prijsklassen en heeft de beste kunstgras aanbiedingen. Zo is er voor iedere tuin geschikt kunstgras te vinden. Naast betaalbaar kunstgras vindt u bij onze kunstgras outlet in Genemuiden bovendien de nodige kunstgras accessoires. Dit maakt onze Kunstgras Outlet dé all-in expert op het gebied van kunstgras.

Kunstgras outlet 

Beste kunstgras uit Genemuiden: kunstgras outlet

Zegt u kunstgras, dan zegt u Genemuiden. Sinds jaar en dag is deze kleine stad tussen Kampen en Meppel de absolute koploper op het gebied van kunstgrasproductie. In heel Nederland en zelfs Europa wordt kunstgras uit Genemuiden gebruikt voor sportvelden en tuinen. Aan het Zwarte Water zijn dan ook talloze aanbieders van kunstgras te vinden. Er kan er echter natuurlijk maar één de beste zijn en dat is Kunstgrasnet.

Kunstgras outlet uit Genemuiden

Echt kwaliteitskunstgras komt uit Genemuiden en dat is algemeen bekend. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten is het kunstgras zeer gewild. Talloze kunstgras sportvelden bestaan uit het gras van Genemuidense bodem. Echter, er bestaat wel degelijk onderling verschil. Niet voor niets biedt Kunstgrasnet uit Genemuiden liefst twintig verschillende soorten kunstgras aan. Zo bent u er zeker van dat u niet zomaar grastapijt uit Genemuiden heeft, maar ook het beste kunstgras.

Waarom de Kunstgrasnet kunstgras outlet?

Er zijn in Genemuiden vele aanbieders van kunstgras. Waarom kunstgras van Kunstgrasnet?

  • Ruim twintig verschillende soorten kunstgras
  • Kunstgras voor ieder budget
  • Deskundig advies
  • Gratis levering 
  • 15 jaar garantie

Soorten kunstgras

De kunstgrasmatten van Kunstgras Outlet zijn in diverse categorieën in te delen. De types Ibiza, Trendy en Londen New vallen onder de noemer budget kunstgras en zijn de voordeligste keuze. Dat wil echter niet zeggen dat u geen waar voor uw geld krijgt. Ook de goedkope soorten kunstgras zijn zeer realistisch. Bekijk de foto’s en u zult zien dat u met ons budget kunstgras beslist een goede aankoop doet.

Bekijk ons goedkope kunstgras

Verder heeft Kunstgrasnet een kunstgrassoorten die we onder de topproducten scharen. Dit gaat om het kunstgras Chill, Lounge Plus, Real en Grace. Het Excellence is onze special. Elk van deze soorten kunstgras heeft unieke eigenschappen, als het gaat om de dichtheid, waterdoorlaatbaarheid, UV-garantie, mate van echtheid en zachtheid.

Niet van echt te onderscheiden

Waar kunstgras toch vooral gelinkt wordt aan voetbalvelden, pannavelden en andere sportvelden, is het ook onder particulieren nog steeds in opmars. Steeds meer mensen zien kunstgras als een volwaardig alternatief voor een natuurlijke grasmat. En dat is natuurlijk geheel terecht. De voordelen van kunstgras zijn overduidelijk en de verschillen met echt gras worden steeds kleiner. Tenminste, als u het goede kunstgras heeft. Niet voor niets kopen velen kunstgras voor hun tuin, terras of balkon.

De oorsprong van kunstgras in Genemuiden

Van oudsher is Genemuiden de tapijthoofdstad van Nederland. Genemuiden en tapijt zijn als het ware met elkaar vervlochten. De oorsprong hiervan is te vinden in de biezenteelt, die al sinds de zeventiende eeuw een belangrijke inkomstenbron is voor de Gaellemunigers. Het begon ooit bij het maken van stoelzittingen, waarna vanaf het begin van de twintigste eeuw de prioriteit verlegd werd naar matten.

Na de bloeiperiode van de kokosindustrie begon men halverwege de jaren ‘60 met het maken van vloerbedekking. Als gevolg hiervan ontspon zich de tapijtindustrie, waar Genemuiden tot op de dag van vandaag om bekendstaat. Zo’n tien jaar geleden werd meer dan de helft van alle wollen en nylon vloerbedekking in Nederland gemaakt in Genemuiden.

Kunstgras kopen via onze kunstgras outlet?

Heeft u uw keuze gemaakt? Gaat u kunstgras leggen? Dan kunt u via de productpagina van uw favoriete type kunstgras het kunstgras bestellen een offerte aanvragen. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen op 038 385 54 24 of mailen via [email protected]. Bovendien bent u van dinsdag tot en met vrijdag (van 10 tot 16 uur) van harte welkom eens langs te komen bij Kunstgras Outlet!