Kunstgras Trendy

€ 25,95
€ 19,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Trendy

Kunstgras Trendy is een populaire keuze. Dit komt doordat Trendy heel goed als kunstgras in de tuin kan liggen, maar laat zich ook goed meenemen naar beurzen en evenementen. Trendy staat ook niet verkeerd op het balkon! Dankzij de zachte prijs is het voor bijna iedereen een prima keuze. Wij raden Kunstgras Trendy aan voor algemeen gebruik.

Kunstgras Trendy: fris en natuurlijk

Kunstgras Trendy heeft een frisgroene uitstraling. Doordat dit kunstgras 3 verschillende kleuren garen heeft ziet het er natuurlijk uit en is het geschikt voor veel doeleinden. Met Trendy kunstgras ligt jouw tuin er altijd mooi bij. Trendy is ongeveer 24mm hoog en kan worden geleverd in stroken van 2 meter breed en 4 meter breed. Je hoeft geen instrooizand te gebruiken voor het plaatsen.

Kindvriendelijk en diervriendelijk

Kunstgras Ibiza is kindvriendelijk en diervriendelijk, maar je kunt voor de zekerheid ook valdemping onder het kunstgras leggen. Loopt het water in jouw tuin of op jouw terras of balkon slecht weg? Dan raden wij je aan om drainagematten onder het kunstgras tapijt aan te brengen, zodat het water beter afgevoerd kan worden.

Garantie op ons kunstgras

Daarnaast krijg je 8 jaar UV-garantie: wij garanderen dat, met gedegen onderhoud, het kunstgras in de eerste 8 jaar UV bestendig is en dus niet zal verkleuren. Kunstgras Ibiza wordt geproduceerd in Nederland.

Kunstgras Trendy leggen

Kunstgras leggen is heel eenvoudig zolang je de leginstructies volgt. Toch is het niet gek om kunstgras te laten leggen door een specialist: ruim 75% van onze klanten kiezen hiervoor. Met het plaatsen van een rechthoekig kunstgrasveld van 10 bij 4 meter zijn onze klanten gemiddeld ongeveer 2 uur bezig of 6 uur incl. grondwerk. Tip: gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.174000
De top producten voor
Algemeen gebruik
UV Garantie
8 jaar
Poolhoogte
24 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Terras
aantel steken per m2(+/-10%)
13.650
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Trendy
€ 25,95
€ 19,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 19,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: