Grijs kunstgras: hoe kun je het toepassen?

Kunstgras is beschikbaar in talloze soorten en maten. Je hebt natuurlijk kunstgras in de tuin, kunstgras op het terras en kunstgras op het balkon, maar bijvoorbeeld ook speciaal sportgras. Dit kunstgras is natuurlijk in de meeste gevallen groen, maar gekleurd kunstgras wordt tegenwoordig ook steeds populairder.  Niet alleen de felle kleuren; ook grijs kunstgras wordt steeds vaker gezien en gebruikt. Maar hoe kun je grijs kunstgras eigenlijk het beste gebruiken? En in welke situaties is dit het meest geschikt?

Grijs grastapijt in de tuin

Ben je op zoek naar iets om je tuin nét even dat stukje extra te geven? Denk eens aan grijs grastapijt. Grijs kunstgras wordt steeds vaker gezien in de Nederlandse tuinen. Grijs is natuurlijk niet de meest uitgesproken, felle kleur, maar veel mensen gaan voor grijs grastapijt in de tuin door het stoere uiterlijk dat het met zich meedraagt. Daarnaast matcht het uitstekend bij eventueel aanwezig grind in de tuin. Heb je meubels in een grijze kleur in de tuin staan? Ook dan is grijs grastapijt in de tuin een uitstekend matchende ondergrond!

Grijs kunstgras op het balkon

Niet alleen in de tuin; ook op het balkon is grijs kunstgras een graag geziene ondergrond. Je kunt grijs kunstgras namelijk prachtig toepassen op je balkon voor een unieke look. Koop plantenbakken, een set buitenstoelen en bijvoorbeeld een leuke tafel die perfect passen bij het grijze kunstgras. Op deze manier creëer je je eigen unieke balkon die niemand anders heeft. Spelen de kinderen vaak op het balkon of in de tuin? Het gekleurde kunstgras is ook geschikt voor kinderen, dus laat je kinderen gerust op je balkon spelen!

grijs kunstgras

Het grijze kunstgras op een terras

Zoals hierboven vermeld is het zeer geschikt om kinderen op te laten spelen. Mede daarom is grijs kunstgras ook zeer geschikt voor je terras. Net zoals is de tuin en het balkon, creëer je een unieke look. Pas je exterieur aan op het grijze kunstgras en geniet van een uniek en prachtig terras. Een tuin die je niet hoeft te onderhouden, want kunstgras groeit niet natuurlijk. Ideaal!


kunstgras grijs

Grijs kunstgras op een evenement

Niet alleen in of rondom huis; ook daarbuiten is kunstgras voor veel situaties de perfecte ondergrond. Bijvoorbeeld op beurzen en evenementen is een stukje kunstgras ideaal. Wil je er als bedrijf nu echt uitspringen, dan is grijs kunstgras bij uitstek een iets om toe te passen als onderdeel van je decor. Je valt op omdat vrijwel niemand anders het op deze manier aanpakt. Daarnaast oogt het chic en sfeervol.

Extra voordelen van grijs kunstgras

Buiten de chique en unieke uitstraling dat grijs kunstgras heeft, brengt grijs kunstgras tal van andere voordelen met zich mee. Zo hoef je nooit meer te maaien en nooit meer te sproeien, waardoor je eigenlijk altijd kunt genieten van je grasmat. Het enige dat je af en toe eens moet doen is de bladeren van de kunstgrasmat verwijderen. 

Heb je interesse gekregen in grijs kunstgras voor jouw, tuin, balkon of terras? Bekijk onze collectie met grijs kunstgras hier! Ga je liever voor een andere kleur, neem dan vooral eens een kijkje tussen ons andere gekleurde kunstgras. We hebben bovendien regelmatig speciale kunstgras aanbiedingen.

Delen: