Kunstgras Lime

€ 49,95
€ 39,95
per m²
Omschrijving

Gekleurd kunstgras in lime valt op en maakt net even een subtiel onderscheid ten aanzien van de kleur van echt gras. Lime kunstgras is daarom perfect om een originele look aan je tuin, balkon, terras of dakterras te geven. Zo heeft lime gekleurd grastapijt een frisse en zonnige uitstraling. Dat past natuurlijk perfect bij de buitenbeleving als je van het zonnetje geniet.

Elk seizoen, het hele seizoen

Een van de voordelen van dit kunstgras is dat de mooie kleur elk seizoen en het hele seizoen aanwezig blijft. Je hoeft geen gras te maaien of er andere verzorgingsmethoden op na te houden. Lime kunstgras blijft dezelfde mooie kleurrijke en heldere uitstraling behouden. Kijk je in de winter naar je terras of doe je de deur van je balkon open? Het lime gekleurde kunstgras is en blijft aanwezig.

Kunstgras Lime voor bedrijfsmatige doeleinden

Lime kunstgras is tevens geschikt voor bedrijfsmatige doeleinden, zoals voor events en beurzen om bij een stand neer te leggen. De kleur is subtiel, maar opvallend genoeg om extra bezoekers aan te trekken. In een winkel of showroom komt gekleurd kunstgras natuurlijk eveneens uitstekend van pas.

Snelle en gratis levering

Stel je eigen pakket samen met onze kunstgras Lime in de gewenste afmetingen. Wij leveren snel en bezorgen gratis. De betaling is bij de chauffeur te regelen, waarbij het bedrag is te pinnen, maar je kan ook direct veilig online afrekenen.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
1.800000
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
20mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Terras, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
13650
Waterdoorlaatbaarheid
min. 30 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Lime
€ 49,95
€ 39,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

€ 39,95
Verstandig om ook te bestellen: