Kunstgras Noblesse

€ 46,95
€ 44,95
per m²
Omschrijving

Kunstgras Noblesse

Kunstgras Noblesse is een populaire keuze, want het is een van onze zachtste producten! Kunstgras Noblesse , een typisch voorbeeld van een relatief hoogpolig kunstgras, staat goed in iedere tuin en is geschikt voor kinderen, dieren, in combinatie met een zwembad, voor sport en spel en als siergazon. Daarnaast staat de Noblesse perfect op een balkon en is het uitstekend om mee te nemen naar beurzen. Ook kunnen er prima speeltoestellen op staan.

Kunstgras Noblesse en zijn Diamond-shape garen

De Noblesse is terug van weggeweest en is nu beter dan ooit. De Noblesse is nu gemaakt van Diamond-shape garen. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat het gras direct weer overeind veer en zijn oude vorm aanneemt. De Noblesse heeft een prachtige frisse uitstraling die in iedere tuin door het hele jaar heen zeer goed staat. Kunstgras Noblesse is ongeveer 50 mm hoog en is leverbaar in stroken van 2 meter en 4 meter.

Kunstgras Noblesse leggen

Kunstgras leggen is heel eenvoudig zolang je de leginstructies volgt. Toch is het niet gek om kunstgras te laten leggen door een specialist: ruim 75% van onze klanten kiezen hiervoor. Met het plaatsen van een rechthoekig kunstgrasveld van 10 bij 4 meter zijn onze klanten gemiddeld ongeveer 2 uur bezig of 6 uur incl. grondwerk.

Garantie op Kunstgras Noblesse

Loopt water lastig weg in jouw tuin, op je balkon of op je terras? Onze drainagematten kunnen onder het kunstgras aangelegd worden om het water beter af te voeren. Grace is een fijne, zachte kunstgras die zeer kind- en diervriendelijk is. Om nog veiliger te zijn kun je valdemping onder het kunstgras aanbrengen. Gebruik je zand of aarde als ondergrond, dan is het gebruik van een stabilisatiedoek aan te raden. Kunstgras Grace kan wel tegen een stootje en is geschikt voor zwaarder gebruik. Daarnaast is Grace UV bestendig kunstgras: wij bieden 15 jaar garantie dat deze niet verkleurd, zolang het goed onderhouden wordt.


Gewicht (Kg per m2 +/-10%)
2.820000
De top producten voor
Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Siergazon, Algemeen gebruik
UV Garantie
15 jaar
Poolhoogte
50 mm
Toepassing
Balkon, Beurzen, Camping, Siergras, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Tuin, Zwembad
aantel steken per m2(+/-10%)
23.100
Waterdoorlaatbaarheid
min. 60 Liter p/m2/minuut
Afmeting
2 mtr breed, 4 mtr breed
Instrooizand
Is niet nodig
Levertijd
1-5 werkdagen
Kunstgras Noblesse
€ 46,95
€ 44,95
per m²
Zachtheid
Echtheid

Stel uw kunstgras pakket samen

U kunt eenvoudig uw eigen kunstgras pakket met alle benodigde toebehoren samenstellen. Begin met het invullen van de gewenste afmetingen.

Waar komt het gras te liggen?
€ 44,95
Gerelateerde producten
Verstandig om ook te bestellen: