Kunstgras bezem

€ 19,99
per stuk
Omschrijving

Een kunstgras bezem is, zoals de naam al doet vermoeden, een bezem voor kunstgras. Deze bezems worden gebruikt om het kunstgras op te borstelen en om het kunstgras schoon te houden. Zodra het kunstgras nieuw gelegd is, krijg je het mooiste resultaat als je met de kunstgrasbezem alles op borstelt.

Kunstgras onderhouden met een bezem

Hoewel je kunstgras niet hoeft te maaien of te besproeien, is enig onderhoud wel handig om de tuin mooi en netjes te houden. Door met een kunstgras bezem over het gras te vegen kun je de bladeren, takjes, en zaden die gevallen zijn opvegen. Hiermee voorkom je dat onkruid en andere plantjes gaan groeien in de tuin. Je hoeft niet veel meer te doen om kunstgras te onderhouden: je kunt eventuele vlekken verwijderen met water en jaarlijks een grotere onderhoudsbeurt uitvoeren ter verbetering van de levensduur van het kunstgras.

Naast het voorkomen van onkruid helpt deze bezem ook bij de uitstraling van de tuin. Stel dat je net kunstgras hebt laten leggen, of wellicht ben je zelf aan de slag geweest met het leggen van kunstgras. Wanneer het kunstgras gebruikt wordt, bijvoorbeeld wanneer kinderen spelen op speeltoestellen of wanneer de dieren in de tuin rondrennen, kan het kunstgras na een tijdje plat gaan liggen. Als het kunstgras als sportveldje gebruikt wordt, kan het natuurlijk ook plat gaan liggen. Dit is een van de meest opvallende manieren hoe je kunt zien dat ergens kunstgras ligt: echt gras staat natuurlijk mooi rechtop.

Gebruiksinstructies

Kunstgras bezems hebben een harde vezel. Het is niet nodig om heel hard te borstelen over het kunstgras, dit kan zelfs beschadigingen veroorzaken. Veeg tegen de vezelrichting van het kunstgras is om het weer omhoog te borstelen. Daarna zal het gras ook weer zachter aanvoelen.


Kunstgras bezem
€ 19,99
per stuk

Deze kunstgrasbezem is zeer geschikt om het kunstgras goed op te borstelen. Hiermee krijg je het mooiste resultaat wanneer het net gelegd is, en je kunt het kunstgras hier makkelijk mee schoon houden.

Zachtheid
Echtheid
Verstandig om ook te bestellen: