Wilt u advies of telefonisch bestellen? U kunt ons bereiken op 038 - 385 54 24

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurPinbetaling bij levering
 • Bericht voor leveringBericht voor levering
 • Online veilig betalen

  Online veilig betalen

 • Gratis verzendingGratis verzending
 • Betalen bij onze chauffeurU kunt pinnen bij onze chauffeur
 • Bericht voor leveringSMS of mail voor levering
 • Online veilig betalenOnline veilig betalen
 • iDeal  PayPal Betaalmogelijkheden
 • Webshop keurmerk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kunstgras bezem

Omschrijving

Een kunstgras bezem is, zoals de naam al doet vermoeden, een bezem voor kunstgras. Deze bezems worden gebruikt om het kunstgras op te borstelen en om het kunstgras schoon te houden. Zodra het kunstgras nieuw gelegd is, krijg je het mooiste resultaat als je met de kunstgrasbezem alles op borstelt.

Kunstgras onderhoud

Hoewel je kunstgras niet hoeft te maaien of te besproeien, is enig onderhoud wel handig om de tuin mooi en netjes te houden. Door met een kunstgras bezem over het gras te vegen kun je de bladeren, takjes, en zaden die gevallen zijn opvegen. Hiermee voorkom je dat onkruid en andere plantjes gaan groeien in de tuin. Je hoeft niet veel meer te doen om kunstgras te onderhouden: je kunt eventuele vlekken verwijderen met water en jaarlijks een grotere onderhoudsbeurt uitvoeren ter verbetering van de levensduur van het kunstgras.

Naast het voorkomen van onkruid helpt deze bezem ook bij de uitstraling van de tuin. Stel dat je net kunstgras hebt laten leggen, of wellicht ben je zelf aan de slag geweest met het leggen van kunstgras. Wanneer het kunstgras gebruikt wordt, bijvoorbeeld wanneer kinderen spelen op speeltoestellen of wanneer de dieren in de tuin rondrennen, kan het kunstgras na een tijdje plat gaan liggen. Als het kunstgras als sportveldje gebruikt wordt, kan het natuurlijk ook plat gaan liggen. Dit is een van de meest opvallende manieren hoe je kunt zien dat ergens kunstgras ligt: echt gras staat natuurlijk mooi rechtop.

Gebruiksinstructies kunstgras bezem

Kunstgras bezems hebben een harde vezel. Het is niet nodig om heel hard te borstelen over het kunstgras, dit kan zelfs beschadigingen veroorzaken. Veeg tegen de vezelrichting van het kunstgras is om het weer omhoog te borstelen. Daarna zal het gras ook weer zachter aanvoelen.

€ 14,95
per stuk

Deze kunstgrasbezem is zeer geschikt om het kunstgras goed op te borstelen. Hiermee krijg je het mooiste resultaat wanneer het net gelegd is, en je kunt het kunstgras hier makkelijk mee schoon houden.

Blogs
 • Kunstgras vastzetten: hoe en waarom is het belangrijk?

  Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer je gras te maaien, je geniet het hele jaar door van een mooi gekleurde grasmat en het aanleggen van kunstgras is heel eenvoudig. Bij het aanleggen van het kunstgras moet je er echter wel goed om denken dat je het kunstgras goed vastzet. Maar kunstgras vastzetten; waarom is het eigenlijk zo belangrijk en op welke manieren kun je kunstgras vastzetten? We leggen het je uit in deze blog!

   

 • Kunstgras onder je zwembad of trampoline, kan dat?

  Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Naast het feit dat het zeer weinig onderhoud nodig heeft en het maaien daarmee voorgoed verleden tijd is, is het bijvoorbeeld ook nog eens erg kindvriendelijk. Door de valdempende werking van kunstgras, kun je je kinderen met een gerust hart op het kunstgras laten spelen. Bovendien: de groene grasvlekken in de kinderkleding zijn ook verleden tijd; een win-winsituatie. Heeft u de beschikking over een tuin en is het ‘s zomers mooi weer? Dan is het natuurlijk heerlijk om een zwembad in de tuin te zetten. Maar kunstgras onder je zwembad of misschien wel onder de trampoline; kan dat eigenlijk?

 • Kunstgras reinigen: zo pak je het aan!

  Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Een van de grootste voordelen van een kunstgras tuin, kunstgras balkon of kunstgras terras is het weinige onderhoud dat de grasmat nodig heeft. Maaien, sproeien en zaaien is namelijk voorgoed verleden tijd. Echter, om er optimaal en extra lang van te kunnen genieten, is het aan te raden om het kunstgras zo nu en dan goed te reinigen. Maar kunstgras reinigen, hoe doe je dat eigenlijk? Wij geven je een aantal tips!

 • Is kunstgras slecht voor het milieu?

  Kunstgras kent een groot aantal voordelen. Nooit meer maaien, niet of nauwelijks onderhoud, het hele jaar door een groene grasmat; het is slechts een greep uit de voordelen die een kunstgrasmat biedt. Toch zijn er bij veel mensen ook twijfels over kunstgras. Deze twijfels gaan vaak over de veiligheid van kunstgras, maar ook over kunstgras in combinatie met het milieu. Want kunstgras, is dat eigenlijk slecht voor het milieu?